Yani gün içinde libidomuz yükselse de geceyi ya da sabahı mı beklemeliyiz

Yani gün içinde libidomuz yükselse de geceyi ya da sabahı mı beklemeliyiz

Sevişmenin zamanı olmaz, libido tetiklenir, cinsellik isteği oluşur ve zaman, mekan da uygunsa bu yaşanmalı. Sabahı veya geceyi beklemek hem o anki isteğin ister istemez değişime uğramasına sebep olur çünkü arada neler olacağı belli değildir hem de her anın etkisi farklıdır biri diğerine benzemez.
Tabi bu uygun şartlar varsa böyle, hiç olmayacak bir durumda veya şartlarda tabi ki erteleme mecburiyeti var ama şartlar uygunsa kesinlikle ertelenmemeli. Belki de bir daha benzeri olamayacak bir sevişme kaçırılmış olur, bilinemez 😀
İnsanın edebi ve aklı var olduğu için evet cinselliğin de doğru vakti olur. Sadece hayvanlar içgüdüsel hareket ederler, belgeseller de onları kayda geçer.
Elbette. Benim sorum şartlar uygun olsa da
Cevap
38Cevap
Zamanlı yapılan her şey monoton olur heyecanı olmaz diye düşünüyorum senin fikrin nedir
Senin fikrin yok mu 🤣
Şu an fikrimi beyan etmek istemiyorum
Neden utangaçlık mi var
Gece atmosferi bir başka ama sevişmenin saati olmaz her öğün yenir
Sevişmenin zamanı olmaz. Bazıları gece olmalı diyor. Tüm gün çalışıp yorulup gece sevişmek performans düşürür. Geceden dinlenip sabah sevişmek en iyisi. Bilimsel olarak kanıtlandı bu zaten.
Zamanı olmaz. Ne zaman istersem ve müsaitsem yaparım.
Sana çoo yükseliyorum
Hayır olmaz. Ben ve partnerim istediği sürecee hiçbir sorun yok her an ve her fırsatta yaparız. Ki ben zaten hep tavanda olduğum için
Olur tabii ki olmaz mı? Gün içinde 24 saat ile sınırlamışlar. Gönül isterdi ki 36 olsun 48 olsun :)
Sevişmenin zaman olmaz insanın canı nerede istiyorsa orada yapmalı yer mekan zaman hiç önemli değil
Hiç gerek yok...
Biz libidomuz yükseldiği yerde hemen başloyoruzzz. Yapmaya.
Evet. Libido ne zaman yükselir ve can ne zaman isterse o zaman, istenen kişi ile olur.
Vallahi iş yerinde yükseldiyse iş yerinde arabada geldiyse araba da asansörde geldiyse asansör de
Yani ortam müsaitse, sevgilin müsaitse bunun bir vakti olmamalı.
Güne seksle başlamak ayrı bir motive ediyor insanı ama en tutkulu secişmeler gece olmuştur...
Soruyu hortlatalımmm
Saat ile sevişen var mı acaba özellikle yaz ayları olur olmaz yerde istek gelebiliyor 😀
Yükseldiği an partner yanındaysa o an işi bitirmek en doğrusudur
bu imkanlarına bağlı bir durum yoksa saati günü yok
Canı çekenin saati olmamalı.
Olmaz olmaz çat kapı olması gerek 😌
Libido yükseldiğinde sevişilir, 😉
Yeri zamanı mekanı olmazz
olmamalı nerede ateş basarsa skmli
Bence aklımzda kalmasın hemennn
Bence olmaz bu yemek mi ya öğünü olsun sdssdd
Zamanı olmaz ki bu işin
Evet, evlendikten sonra.
zamanı olmaz anı değerlendirmek gerekir