Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Efendi, evcimen, işinde gücünde, sorumluluk sahibi, bir kadının yapabileceği her işi yapabilen, on parmakta on marifet bir ciddi ilişki adamıyım. Yani sizin o yok sandığınız düzgün erkekler hala var. Ama bizde kendimiz gibi düzgün kadın aradığımız için baya zorlanıyoruz bu zamanda karşılaşmak hiç kolay değil 🤣
Açıkcası Cinsellik üzerine ilişki kurmak aptallıktır. Bir halt olmaz o ilişkiden ki günümüzde çoğu ilişki o hale geldi maalesef
Sevgililerimde olduğu halde 26 yaşıma kadar yaşamadım evlenmeden yaşamayıda düşünmüyorum.
İlişkide aşk, güven, sevgi, sadakat, birlikte güzel vakit geçirmek, eğlenmek, huzur, mutluluk, saygı vs vs. Sürüyle şey var cinsellikten kat kat daha önemli. O en son düşünülecek şey bence. Evlenildiğinde zaten bol bol olacak düşünmeye gerek bile yok. Önemli olan o birlikte sıkılmadan, mutluluk dolu bir ömür geçirilecek, evlenilecek doğru insanı bulmak.
Cinsellikle ne zaman geçer ne huzur olur. Abazalıktan başka bir şey değil şimdiki ilişkilerin çoğunluğu
Sende son ana kadar iyi dayanmışsın bu çevre şartlarında ama sonda hatayı yapıp biriyle yaşamışsın. Değmezdi ki ayrılmışsın gerçekten değmemiş. Yazık olmuş bence.
Yani sonuç olarak düzgün erkekler hala var. Düzgün erkek bulmak istiyorsan en başta düzgün kadın olmalısın. Öyle eğlencelik ilişki peşinde koşanlardan anında uzaklaşmalısın, hemen yakınlaşmak gibi tavizler vermemelisin.
En basiti evlenmeden olmaz demelisin erkeğe baştan. Buna saygı duyan sabırla bekleyen doğru kişidir. Saygı duymayan cinsellik peşindedir03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama cinsellik için evliliği şart görmüyorum. Evlilikten önce denenmeli yaşanmalı bence.
Soran+1 yılVe bu devirde herkesin amacı sadece cinsellik yani maalesef ciddi hiç yok gibi. Ondan ben de bulamıyorum seks yapmayınca hepsi uzaklaşıyor aşk ilişki umurlarında değil.
- +1 yıl
Bence cinsellik tamamen eşler arasında özel olmalı. Evlilik öncesi kesinlikle yaşanmamalı.
Evlilik ciddi bir kurumdur. Bir ömrü beraber geçirmek için söz verilen doğru olduğundan emin olunan kişiyle evlenilir. Her şeyde o kişiye özel olmalıdır. Ne olacağı belli olmayan sevgililikte cinselliği yaşamak gelecekteki eşe sadakatsizliktir bence.
Herkesin amacı cinsellik diye bir genellemede olamaz. Örnek gördüğün üzere benim amacım değil. Dünyada tek böyle düşünende ben olmadığıma göre demekki sürüyle böyle düşünen insan var demektir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Ailene söyle onlar bulur sana düzgün erkeği sanki düzgün erkek çok işinize gelir hemen sıkılır gidersiniz yanından zaten düzgün adam işi çok uzatmaz evlenelim der olur biter diğer hem cinslerim kusura bakmasın adam dediğin işi uzatmaz bulur birini yuvasını kurar bu kadar inşallah bize de o doğru kadın çatar da kurarız yuvamızı geç kaldık o ayrı.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de uzatmaz zaten evlenmek isteyen erkek hemen belli ediyor benim karşıma çoktı ama onlar kötüydü ben istemedim. Anneme dedim de ben bulamam edemem diye tersliyor.
Soran+1 yılYok babam asla babalık yapmaz ki bana ne sağlık ne iş şu bu asla ilgilenmez teyzeler de öyle hiçbir akraba kgilenmez benle küçüklükten beri yok sayar sevmez omdan hepsinden nefret ediyorum.
Soran+1 yılYa şöyle bi arkadaşım dostum var ama tipi ve mesleği ve parası yok sadece kalbi iyi. O nedenle onunla olamam sadece dost olurum ilişki olmaz bana bakamaz o ve mutsuz olurum. Benim seviyemde olmalı erkek maddi olarak.
- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin tek sevgi motivasyonu cinsellik değildir... Evet tahrik oluyoruz ama bunda ısrar eden erkek seni öncelikle fiziğin için seviyordur... hayallerin fikirlerin hayat görüşün için seni seven erkek de cinsellik çok sonra gelir yoktur demiyorum ama olduğunda da istek ve arzunun yanında şefkat de olur...
00 Yorumla
yani sonuç olarak herkes ister ama evlenmeden isteyen niyeti zaten sadece sekstir. sana o gözle bakmıştır :) ha seks yaparısn ama 1 yıldır sevgilisindir 1.5 yıl söz nişan olmuştur evlilik öncesi olabilir. dikkat et :) daha gençsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKarakteri düzgün kişi kalmadı maalesef pek ama önce dış görünüşe değil ya da geçmişe değil karaktere bakmalısınız bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen senin cinsellik yaşamamış versiyonunum haha
Düzgün olduğunu düşündüğün kişi için sonradan sende benim gibi yanılıyorsundur
Erkeklerin tek ilgi alanı kadında bu kabullenmek zor olsa da
822 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle düzgün olduğunu düşündüğüm kişinin de sonradan tek derdinin bu olduğunu görüp bıraktım zaten. En seveni evlenmek isteyeninin bile tek derdi seks. Hiç arkadaşlık paylaşım şu bu değil bu da beni soğutuyor ya. Çok itici bence.
Cevap sahibi+1 yılEvet çok itici
Kısıtlanmak sahiplenmek sevmek sorumluluk olmak sadık olmak asla istemiyorlar. Sadece yatağa atmak.
Cevap sahibi+1 yıl@ironman57 ya sende kes sesini qw
- +1 yıl
Kisitlayip sahiplenince de soguyorsunuz beni kisitlama istedigimi yaparim diyorsunuz gerçekten seven erkekleri üzdüğünüz için aska kustuler
- +1 yıl
Emin ol herkes öyle değil işin günah boyutunu düşünenler daha temkinli. Ama bazı kızlar çok rahat olunca erkeklerde her kizı öyle saniyor
Cevap sahibi+1 yıl@geribaksanbi erkeklere kalırsa herkes et parçası 😃anca kurnazlık işve cilve yapıcaz gösterip vermicez felan. Süreki bişey yapmaya çalışmak sadece sevgi görmek için tam saçmalık. Sevmiyorsan palavra sıkma herkes yoluna baksın. Neyse. Uzatmayacağım lafı.
- +1 yıl
Sjsjjsjsjj iyi gömdümya yalan yok dediğin gibi çok erkek var ama bir o kadar da kiz var emin ol ben bile şaşıriyorum. Şöyle diyim erkegin nefsine hakim olmasi kadina göre çok daha zor. Ama erkek yapar kadin yapmaz demiyorum. Erkek mesela 100 tane kiza yaziyo 20 si evet dese onun peşinden gider kim verirse sende 80 lerdensin sbbsbsbd
Cevap sahibi+1 yıl@geribaksanbi bi de övünüyorsunuz ya bu kişiliksizliğinizle... Neyse
- +1 yıl
Hayir övünmüyoz yanlis anladin elime 3 kere fırsat geldi üçünde de ben ayrildim evlenmeden yapmak istemedim kimsenin ahını da almak istemedim
Cevap sahibi+1 yıl@geribaksanbi peki
Cevap sahibi+1 yıl@Dejjavvu nopp
Cevap sahibi+1 yıl@Alpagu16 bende erkeklerin 👍 skeni sevenler yüzünden seveni sevenleri görmüyorsunuz. Pardon görmek istemiyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@Dejjavvu bide iyi numaraları kesmeleriniz yok mu...
Tamam yazmayın daha herkes neyin ne olduğunu biliyor
Cevap sahibi+1 yılBi kişi ile karakterin bu oluyorsa boş ver zaten
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. ben bu yüzden keşke diyorum, keşke sadece ruhlardan ibaret olsaydık. sadece iki kişi birbirini sevdiği zaman vücut bulsaydı. sadece birbirlerini sevdiği sürece sadece birbirlerine dokunabilseydi. böyle bir dünyada yaşamak isterdim.
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne güzel fikir önce ruhlar sevmeli zaten.
Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Her erkek böyle değil ama, bunu da unutma. Ben sevdiğim kadına bağlı kalırım, onunla çovuklaşır, onunla olgunlaşırım. Onunla ağlar, onunla gülerim. Benim gibi erkekler de var.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani ama az
Bunu kabullenmek zor olsa da insan da bir hayvan ve canlı olduğu için içgüdüsel olarak üremek istiyor bunun üzerine popüler kültürün en büyük araçlarından biri seks sells, erkeklerin bu doğal içgüdüsünü kullanmak her sektörde var olan bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Düzgün birini bulmak istiyorsan öncelikle yakınlaşmayı reddedeceksin
Seni sevmek isteyen kişi zaten cinsellik olmada da seni isteyecektir
Böyle birine sonuna kadar güven
Onunla istediğini yaşa02 Yorumla
Soran+1 yılReddediyorum zaten ve kimse kalmıyor çünkğ düzgün değiller
+1 yılKeşke erkekler kavun gibi olsaydı ama değiller işte
10 Yorumla
+1 yılZamanla hayatı tecrübe ede ede bulabilirsin ama lakin ilk seferde bulunan bir şey değil bu
10 Yorumla
+1 yılDoğru zaman gelince o kişi karşına çıkacak merak etme
11 Yorumla- +1 yıl
Sen gönlünü ferah tut Allah kalbine göre verir...
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey kaçırmışsın. Kızlar bu yaşlara gelene kadar ne orgazmlar yaşıyor ne ilişkiler yaşıyorlar. Bir an önce umduğunu bulursun umarım
03 Yorumla
Soran+1 yılAptal çok orgazm oldum zaten güzeldi keyif aldım ama aşık olmadım.
- +1 yıl
Aşkı meşki boş ver. Hep pişmanlık. Tek gerçek seks.
Soran+1 yılHahhahahahah aşksız seks keyifli değil
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeninde isteğin benim gibi bşr yol arkadaşlığı yani her anlamda yanında olacak değer verecek ve onunla her konuda konuşabileceğim biri olmalı. Tanımaya değer birisin. Seni tanışmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzgün olanı da illaki var. Bana denk geldi, galiba sevdalandım.
30 Yorumla
+1 yılHiç mi şaşmaz bu, genellikle hep aynı, bu klasik erkek abazaları az yüz buldular mı hemen c1nsellik için ısrar eder, hatta zorlar, kız biraz izin versin ilerisi için hayvan gibi zorlar.
00 YorumlaKafa dengi kız bulmak zor bence o yüzden sadece cinsellik odaklı olunuyor ama dediğin gibi bir ilişki en güzeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlilik isterim cinsellik yaşamadım bu yaşıma kadar evlilik önceside düşünmüyorum dokunmaya bile kıyamam olursa sevdiğime zina yapmak istemiyorum helalime sakliyorum kendimi evlenmek istiyorum artık sizinle tanışsak olur mu?🙂
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlilk peygamberimizin sünneti tabiki sorumluluk alırım üstüme yuvam için elimden geldiğince fazlasını yaparım
Cevap sahibi+1 yılSiz benim gibisiniz😊
Cevap sahibi+1 yılÖncelik ruhunuzu severim c
+1 yılDüzgun kızlar erkek arıyır düzgun erkekler kız arıyor. Valla bende cok aradım baktım düzgün kız yok varsada ben denk gelmıyorum saldım artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Doğrunun yanlışa karıştığı bu devirde güven mekte zorlanıyorlar ama bu onların olmadığı anlamına gelmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılAslında dediğin tipte erkek çokta siz bakmıyorsunuz lafta kalıyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok benim çevremde. Karşıma da çıkmadı hiç emek verip yol arkadaşı olan. Hepsinin tek derdi cimsellikti.
- +1 yıl
Doğru düşündüğün kişi ile sen konuşmayı denedin mi hiç? O şekilde bulabilirsin rahatlıkla sonuçta kızsın yüzlerce erkek yazıyor
Soran+1 yılEvet aynen yaptım ama çoğu sonradan bozdu yani başta pasif efendi düzgün mesela sonra konuştum diğer pisliklerden farkı yokmuş sadece cesaretsizmiş onu gördüm.
- +1 yıl
Anladım bazen böyle şaşırıyorum benim gibi çok erkek varken ve benim gibileri istiyorken boşta kalmama 😄
O dediğiniz flört için olan ilişkilerde hep olacaktır ama evlilik için birisini bulursanız ozmn hep ilişki söz konusu olmaz
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. O erkeği bulmak için geç kalmışsın cinsellik yasadikdan sonra gelen erkeklerde cinsellik istirecek sonra terk edecek keske kocaniza saklasaniz oyle erkek istemek için
00 YorumlaKafa dengi birini bul aşk olarak değil siyasi dini felsefi ne bileyim hobilerin dinlediğin müzik ilgi alanların birebir yakın birisini bulursan o zaman istediğini bulmuşsum demektir..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani dediklerini bir çok kadın da erkekde istitor da bazı kadınlar iyi adamları görmüyor..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılVay be ne hallere düştük insan olarak hepimiz uckuru düşünür olduk ne güzel sevip sevilmek varken
00 Yorumla
+1 yılDüzgün biri istiyorsun ama ilişkiye girmişsin bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
00 YorumlaBulamazsın çünkü bizide yanlız kızlar soğuttu artık sevgiden cinsellikten
01 Yorumla
+1 yılBu ülkenin yapısı ile alakalı birde kadınlar biraz abartıyor.
00 Yorumla
+1 yılGüzel cirkin diye ayırt etmeyeceksin. İyi biri mi seni istediğin şeyler için kırıyor mu onlara bakacaksın. Mutlu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlara da şans vermelisin.
44 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de ya istiyorum vermek
Soran+1 yılEvet erkekten daha kolay güvenirim kadına tabii ki
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. yazdigina katılmıyorum çoğu erkek evet onu istiyor ama düzgün de var
05 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün yok. Yani ilişki yaşama beceri ve yetenekleri yok bence. Benciller.
Cevap sahibi+1 yılSen düzgün bulamıyorsun bende senin düşüncede birini bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek mi istiyorsun
Soran+1 yılOlay bi şey istemek değil yani güzel hayat arkadaşı ilişki bulmak evet onu bulunca da evlilik olur zaten liseli gibi sevgili kalmam.
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun
+1 yılKasma kendini belkide çok seçicisindir sebebi budur
00 Yorumla
+1 yılTanıyarak konuşarak sezgileri kullanarak ilk başlarda guvenmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin hayatında bir kişimi oldu. Yani o kişinin yaptiğı karaktersizlikmiş sen caninı sıkma. Sence iliskide ne zaman yakınlaşma olmalı yani ağırbasli bi kıza benziyosun o yüzden sordum yanlis anlama
01 Yorumla
Soran+1 yılYooo birçok kişi oldu hepsinin tek derdi sexti
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesala ben düzgünüm ama ciddi ilişki ve evlilik tercihim değil.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesele cinsellik değil aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum benim bu zorlu süreçleri nasıl atlattigim hakkında kimsenin en ufak fikrii yok
+1 yılHer ortamda olduğu gibi burada da her türlü insan var
Buradan bul işte kendine göre birini00 Yorumla
+1 yılBelli bir süre sonra yaşanmalı fakat tek kişi isteyerek değil
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten öyle asla yaşamam. İki kişi de istemeli ama erkek sadece onun için kadınu sevdiğinde ben soğuyorum.
- +1 yıl
Yanı onun için seviyorsa sevgi boştur içi, arti her Zaman cinsellik yaşanmıyor belli zaman sonra monotonluk oluyor, bu herkes de böyle
Soran+1 yılAynen işte ben de onu diyorum gerçekten seven olmadı tek dertleri vücudumdu. Mesela erkek dostlarımı çok daha fazla sever değer veririm çünkü onlar çıkarsız seviyor beni.
- +1 yıl
Cinselliğe karşı değilim yaşanmalı fakat, zamanı geldiğinde ve herkes istediğin de ve özel kişiyle olmalı yanı hak etmeli, öyle bir hiski boşaldığında kendinddn nefret ediyorsun keşke yaomasaydim vs diye sonra yine istiyoruz ama dedimya doğru kişi doğru zaman
+1 yılBulunmaz çünkü hepsi bozuk üretimli HAHAHAHA
10 Yorumla
+1 yılBen de hem arkadaşlık hem tutku hem cinsellik arıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle katılıyorum sana
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç ki
+1 yılBenide duzgun kiz bulmuyor ariyorum bulamiyorm
00 Yorumla
+1 yılDoğal ol birşeyin peşinde olma sadece
00 Yorumlagörücü usulüyle evlen o zmn
00 Yorumla
+1 yılİlla ki karşınıza insan çıkar
00 Yorumlaararsan. ulamassın hem sne ne kadar düzgünsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZambaklar issiz yerde yetişir oralara bak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik olmadanda arkadaş olabiliriz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ona gelemiyor direk olsun bitsin istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Sana tavsiyem zamanı gelmeden kimseye açma güzel yüreğini
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasip ne diyelim bende arıyorum böyle düzgün ve ciddi bir ilişki kader
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olabilirim ciddi dürüst bir ilişki kurabiliriz sonu evlilik olan
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana katılıyorum güzelim
+1 yılBulunmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aynı zamanda sevilmek istiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılE yani aynen. Sarılsın öpsün ilgilensin. Boş seks anlamsız.
Soran+1 yılİnsanlar ve çağ bozuk ben normali istiyorum zaten ama erkekler sevmiyor tek dertleri boşalmak.
+1 yılDüzgün ilişki kurmak istiyorum ben de ama yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılben varım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılAradığın kişi benim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet kolay değil.
00 Yorumla
+1 yılBakirim önceliğim güven ve sadakat
02 Yorumla- +1 yıl
Nerelisin
- +1 yıl
Size bişey sorabilir miyim
+1 yılkac deneyımın oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılNerde yaşıyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru erkek cok az
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerelisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne