Ona göre alacağım ya nasıl sizce? Etkileyici mi yoksa baska seceneklere mi yonelmeliyim? Erkek etkilenir mi bundan? Vucut olcum de ust s alt m ama s alirim yine bunda.

Ona göre alacağım ya nasıl sizce? Etkileyici mi yoksa baska seceneklere mi yonelmeliyim? Erkek etkilenir mi bundan? Vucut olcum de ust s alt m ama s alirim yine bunda.

S alman daha etkileyici olur üstüne oturması daha iyi bi görüntü sağlar fiyatı uygunsa güzel bi ürüne benziyo ama kadın iç giyiminde o kadar uygun fiyata güzel ürün var ki
Evet s bedeni düşünüyorum tam otursun diye de fiyatı çok uçuk değil ama başka seçeneklere mi yonelsem ki ya gözüme de böyle değişik ve farklı gelmişti
Eğer sevgiliysen bence daha etkileyici ucuz şeylere bak ama evliysen bu tarz şeyler daha etkileyici olabilir neden bilmiyorum ama şu an böyle hissettim sevgilim daha etkileyici şeyleri çok ucuza alıyor
Cevap
29Cevap
Evli misin yoksa sevgilin için sürpriz falan mı yapacaksın? Ne için istiyorsun tam olarak kışkırtmak için falan mı?
Hoş fakat çok iç gıdıklayacak kadar değil eğer heyecan yaratmak istiyorsan
Evli değilim hayır da nişanlım kendisi
Ya açıkçası sürpriz için değil ama dolabımda olsun istiyorum öyle planlı değil de giydiğim bir gün olur diye kötü mü ya
Yani nişanlım açıklaması yapmana gerek yoktu hiç ☺️ ne için istiyorsun tam olarak ona göre daha uygun bir şey bulabilir öneririm. Birde fiziğin önemli ve geçmişiniz önemli eğer çok cinsel geçmişiniz yoksa bu yeterli olur heyecanlandirmsk için ama sen aklını başından almak istersen briaz abartiya kaçılabilir
Kötü değil dediğim gibi kötü demedim daha kışkırtıcı şeylerde seçilebilir
Kasıtlı mi yazmadın görmedin mi?
Karım neden böyle şeyler giymiyor ya ikna edemiyorum bir türlü
Güzel yani hoş beğendiniz
Eşinizle konuşun niye giymedigini
Evet çok hoş
Biraz isteksiz ve zevksiz kendisi.
Altında yatan nedenler vardır ya nedensiz değildir siz de bakımlı olmalısınız ki daha istekli olsun hatta sürpriz olarak siz birtakım gecelikler alin
Hayır aksine ben temizliğe ve hijyene dikkat eden biriyim. Yapmadığım şey kalmadı bütün her şeyi denedim ve onunla konuştum. Yapısı gereği böyleymiş hanımefendinin
Çok saçma ya o zaman
Maalesef. Boşanamıyorum da kendisini çok seviyorum. Birkaç kere de kendini aldatmak zorunda kaldım onun için.
Buna benzer yakınim olan birisine almıştım beğendi bayaa
Bunu geçen biri daha sordu hemen fotoğraf al tekrar sor
Yau burada neden soeuyorsun buradakiler matkap deliğinden etkileniyor
siyah kısmı güzelde diğer yerleri güzel değil
Kendi fiziginle etkileyemiyorsan boşuna alma Parana yazik
Daha güzelleri vardır
Etkileneceği kesin, direkt Demir gibi olur
Bence değmez alma brom
Vücudun güzel değilse bi işe yaramaz
Bence güzel etkilendim yani
Selam, alabilirsin şık duruyor
Bu kadın at gibi sana yakışır mı acaba
Boyum 174 kilom 57 fiziğim var ki soruyorum
Sana yakışmaz bu kadın kadar güzel değilsin
Aynen tamam
Zevkin de berbat bu ne ya kadından soğudum gece gece
Skdjdjjd banane genç senin zevkinden
Bunu sana güzel diyen kişi kördür gecelik dediğin kendini gösterecek kadın olarak bile bunu bilmiyorsun erkek bunu nasıl beğensin senden bile soğudum sen ve zevkin den
Klavyeden birkaç metin yazdığın kadına da ısınma zaten hadi iyi günler
Sende gelip üstüne giyeceğin şeyi burada paylaşma al koçan birtek görsün az namuslu ol
Özle yaza ağzının suyu akar gelmiş namustsn bahsediyor bide komik şey seni 😂
Kötü bence
Değişik geldi gözüme farklı ya bebişim olmaz mı diyorsun
kıyafetten değil, giyenden etkileniyoruz
Çok daha efsane modeller var
Bencede değer
Iyifir
Çok etkileyici
Güzel
Etkileyici al bnce
rengi kötü
Fena değil