3 yildie evliyiz ve esimin penisi normal sartlardan kucuk, bende problem gozukmuyor onda da yok ama hamile kalamiyorum penis boyu ile alakali midir? Kizligi zor sey etti o kadar kucuk
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
boyuyla spermin bir ilgisi olmaz güzel kardeşim. eğer sperm geliyorsa başka birsorun vardır. doktora gidin hem o hem sen tahlil yaptırın ve birinizde kısırlık veya hamile kalmana engel olan geçici bir başka sorun mu var baksınlar. fakat yazdıklarından anladığım kadarıyla sende zaten bir tatminsizlik ve küçümseme durumu oluşmuş bu yüzden hamile kalmaman bence daha iyi olmuş çünkü bu evlilik fazla gitmez sen boşanırsın. o yüzden çocukla boşanacağına çocuksuz boşanman senin için daha iyi olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBoyu değilde senin yumurta ya da onun spermlerede sorun var
17 Yorumla
Soran+1 yılDoktor doktor dolaştık yok bir problem ama ben anlayamiyorum ya
- +1 yıl
O zaman yumurta dönemlerini kaciriyorsunuz ya da boyu küçük oldugundan kanala erisemiyor sperm kıçının altina yastık koy bosaldiktan sonra ayakların havada 5 dk bekle sperm yumurtaya ulaşsın
Soran+1 yılMantikli teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim eşine seninki küçük falan deme adamın zoruna gider seni mutlu ediyorsa takma kimseyi
Soran+1 yılYok asla demem cok seviyorum harika bir insan benim icin dert degil hatta zaten o var diye doktora bundan olur mu diye soramadim uzulur diye ama dusundum yani
- +1 yıl
Dediğimi dene bir arkadaşımda ise yaramisti hayırlısı olsun
- +1 yıl
Eig icin teşekkürler
Bir kadının hamile kalabileceği gün sayısı ayda sadece 4 tür. Bu yüzden gün aşırı sevişmenizi (yumurtlama gününe denk gelebilmek adına) ve boşalma gerçekleştikten sonra sırt üstü uzanmaya devam etmenizi öneririm. Bir de sevişirken acaba oldu mu olacak mı vs düşüncelerle sevişmeyi rahat bırakın kismette varsa olur yoksa olmaz anın tadını çıkarmaya çalışın. Ayrıca tüm araştırmalar boyun değil işlevin önemli olduğunu gösteriyor. Bu arada bakire bir kadınım bunların hepsi teorik bilgi 😅
12 Yorumla- +1 yıl
@Kezbank45 ortalama olarak regl sonrası 14. Gün ve sonrası ama bu bilimsel olarak aciklanandir ve yumurtlama süreci her kadında değişkenlik gösterebilir. Hamile kalmamak için en güvenli gün adet öncesi son gündür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
içeri girmeden kumunun üstüne boşalsa hamile kalma riskin var. telefonuna bir regl takvimi indir yumurtlama gunlerini kaçırma. muhtemelen takvımı tutturamıyorsunuz. ayrıca ilişkiden sonra 15 dk bekle hemen temizlenme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok canım hamilelik sper sayısı ile alakalı ama tabi çok küçük olup vajinaya tam bosalamiyorsa oda bir etken
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Bunun için doktora başvurun derim o zaman çıkar ortaya yani durum
02 Yorumla
Soran+1 yılTum doktorlari dolandik sorun yok denildi devamli ama penis boyu meselesini hele ki eşimin yaninda sormaya cekiniyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl7 cm den küçükse zda olsa etkili olabilir. Genelde sperm ve yumurta durumu ile alakalı
00 Yorumla
+1 yılSprem sayısı ile alakalı bir durum, boyut ile alakası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen erkek spermiyle alakalı olabilir penisle ilgisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamile kalmanın penis boyutu ile ilgili değil, penisin işlevidir önemli olan 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPemis boyuyla alaka değil sende sorun yoksa eger sperm kalitesi dusuk olabilir ondan dolayı da hamile kalamayabilirsin düzenli iliskiye giriyorsun ve icine bosalma oluyor değil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılIkimiz de testlerimizi yaptirdik sorun yok artik psikolojim bozuldu hergun yapiyoruz ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin peki birkaç birsey sorabilir miyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok. İyice tetkikler yapın pozisyon değiştirin
02 Yorumla
Soran+1 yılHer seyi denedik olmuyor
- +1 yıl
Doktor sorun yok diyorsa Allaha ve zamana bırak. Yumurtlama dönemlerini ayarla o zaman seks yap
Sende sorun yoksa sperm sayısı düşüktür penis boyula alakası yok
00 Yorumla
+1 yılcanım ya ne alaka :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani kızlığını aldıysa onunla alakalı deği
00 Yorumla
+1 yılBoyu ile alakalı değil siz yapmayı bilmiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTest versin eşiniz sızin afetiniz duzgub mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHer sey normal benlik sorun yok
Cevap sahibi+1 yılO sperm testi verdi mi hiç
Yumurtlama döneminde ilişkiye girmeyi denediniz mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlakası yok bizimde olmuyordu bir anda oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılDenediginiz bir yöntem var mi acaba? Yoksa kendiliğinden mi oldu
Cevap sahibi+1 yılKonuşabilir miyiz biraz
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Doktora gitseniz iyi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum bir alakası yoktur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıletkisi var evet
10 Yorumla
+1 yılHayır spermleri ile ilgili
00 Yorumla
+1 yılEsin kisirdir
00 YorumlaOlabilir içine bosalirken tam attiramaz
00 YorumlaKaç cm ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Penisle alakasi yok
00 YorumlaTabi ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCokmu küçük
02 Yorumla