Bakireyim daha önce yapmadım hiç ama insan doğası gereği istiyor ve kendimi bu yüzden mi depresif mutsuz hissediyorum vücuduma isteğini vermedigimde kaynaklı mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
güzel tespit etmişsin sadece fiziksel tarafı değil duygusal tarafıda var. cinsellik sadece dokunmaktan ibaret değil o yalnızca bir tarafı. insanoğlunun doğasında bu var aynı yemek içmek solumak gibi. aç kalırsan önce acı çekersin açlığını geçiştirmenin çarelerini düşünür durursun bir süre sonra beden hiç yemek yemezse yemeyi unutur ama yavaşyavaş ölmeye başlar. cinsellikte böyle. uzun zaman bırakırsan sen farkında olmadan psikolojini öldürür depresyona sokar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet olabilirsin. Gandhi der ki: Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür… Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür… Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür… Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür… Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür… Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür… Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür.”
Söylediklerin ve düşüncelerin duygularını etkiliyor. Haliyle duygularını da harekete geçirmek istiyorsun ve gerçekleştiremeyince depresyona giriyorsun. Bu durumda iki seçenek var birincisi duygularına kulak verip davranışlarına dönüştürmek; ikincisi ise sözlerin ve düşüncelerine dikkat edip farklı yönlerine çekmek. Unutma işin sonunda her seçimin kaderine dönüşecek ve bu durumda doğru olanı seçmeni öneririm. Doğru olanı da sen bulman lazım.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru bir yaklaşım oldu en iyi yorum buydu beynin neyi isterse vücut da onu ister ona yönelir artık daha dikkatli olucam
+1 yılBen 23 sene kendimi sakladım. Boş yere eziyet etmişim kendime ya. Keşke daha önce yaşasaymışım bunu. Kendimi boş yere bu zevkten mahrum bırakmışım. Din iman allah bir yere kadar. İnsanın canı istiyor yani.
Şayet evde kuruyup kalma ihtimalini göze alıp bir sürü yıl mücadele verip kendini eşine saklayacaksan sen bilirsin. Saygı duyuyorum.
Ama kabuğundan çıkıp bunu yaşayacaksan da tavsiyem gerçekten çok özel bir insan seçmelisin. Çünkü bu anı ömür boyu hatırlayacaksın.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Ne alakası var? Tamam insanı zorlayabilir bir miktar can sıkabilir ama seks yapmadın diye depresyona mı girilir. Senin kafan fazla meşgul başka şeylerle bence. Depresyonun bir numaralı sebebi asosyal olmak.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
51Cevap
+1 yılNe alakası var nefisimize hakim olmaliyiz o zaman defresif olmayalım diye sürekli vericezmi herkeze
51 Yorumla
Soran+1 yılHerkese değil bir kişiye olabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılOf bende de öyle libidom yüksek yapmak isteyip yapamamak koyuyo çünkü evlenmeden hiç yapmak istemiyorum arada da biri yapsın sadece bakireligim gitmesin diyorum ama öyle güvenecek biri bulunmaz deyip vazgeçiyorum
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok güven falan kimseye guvenmem
- +1 yıl
Bakirelik şahsen önemli ve cinsel temas ile gider. Değerlisin
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden tüm isteğime rağmen uzak duruyorum sevgili bile yapmak istemiyorum sevgili olunca illaki bir şeyler yaşamak istiyorlar çünkü
- +1 yıl
maalesef biz erkeklerde testesteron sağolsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burada derdi olanların bir nevi olsa dertlerini hafifletmek için dertleştiğim bir çok kişi oldu, seninki de aynı halta tekabil ediyo ne yani sevişelim ozoman derdine derman olacaksam Afkgllglglhlt
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğrudur, etkisi olabilir. Ama bazıları da (yetişme tarzına bağlı olarak) yaptıktan sonra depresyona girebiliyor, kirlenmiş hissedebiliyor.
Fakat genel olarak dediklerine katılıyorum. Bir ihtiyaç sonuçta.
10 Yorumlazannetmiyorum bu yüzden olduğunu.
he ama evet kafana bunu takıyorsan, çok fazla takıyorsan bu yüzden olabilir.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Aşko sendeki 250 gram ve bendeki 17cm bunun için var. Seks depresyondan korur bu bilimsel olarak gerçek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Vücudun istiyor evet mastürbasyon da yetmiyor sana sabaha kadar da yapsan yine istekli olursun
00 Yorumla
+1 yılBende yapmadım ama nedenini buna dayandırmıyorum. İnsanların algısını da buna yöne çekmek doğru olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılOlabılır bılınc altın zorlayabılır bunu ılıskıye gırmeden sadece sevıserek gıderebılırsın ama öylr bırını bulman gerek
00 Yorumla
+1 yılBen de bu yuzden mutsuzum artık yaşamak istiyorum sömür beni
11 Yorumla- +1 yıl
Yani biri olsun isterdim anlamında yazdim
Olabilir. Yaşamadığın için
vucut istiyor olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arada mastürbasyon yaparak rahatlamak lazım istersen sexting yap
00 Yorumla
+1 yılBiyolojik bir ihtiyaç tabiki seks, ama bunu yapmamak depresyonun temel nedeni asla olamaz tek başına
00 Yorumla
+1 yılSanmiyorum. Bazilerinden duydum hic te sey degilmis. Yaptimtan sonra bu muydu yani diyorlarmis
01 Yorumla- +1 yıl
Seks konusunda olumsuz konuşanlar, emin ol tatmin problemi yaşayanlardır, ne yapacağını, neresinden haz alacağını dahi bilmeden, sadece soyunup penetre olmakla orgazm bekleyen kişilerdir çokta şey değilmiş diyenler.
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık nefsine hakim olmak gerekiyor böyle düşünme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Olabilirsin ama evlenmeden yapmam diyorsan beklemen lazım
15 Yorumla
Soran+1 yılVücudum istediği için ve yapmadığım için böyle oluyorum zaten
Soran+1 yılBana da öyle geliyor
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Alakasi yok kendine uğraşacak birser bul boş kalmakdan bunlar hep
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini tatmin ederek rahatlamaya bak bu hislerin belki biter
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşkeee bana güvensen ve sana tatlı zevkler tattırsamm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon.. yapabilirsin , faydası oluyor mu bi bak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendin idare et evlenene kadar, pişman olmaktan iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet tespitin doğru bedenin istiyor çokmu isteklisin azgınsın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevlensen rahatlardın
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyetin ciddiyse evlilik gibi bir şey benimle konuş istersen
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciddi bişeyler istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynısını ben de istiyorum.
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBurdan mı konuşalım
Soran+1 yılAynı sehirdeysek özele geçebiliriz
Cevap sahibi+1 yılFarklı şehir olsa olmuyor mu?
Soran+1 yılFarklı şehir olsa bulusamicaz ki sorun hep
Cevap sahibi+1 yılBen gelirim yanına, o konuda sorun yok
Soran+1 yılİstanbul ben sen nerdesin
Soran+1 yılNasıl gelicen araban var mı
Cevap sahibi+1 yılVar.
Cevap sahibi+1 yılBen ş. urfadayım
Soran+1 yılNerdesin
Soran+1 yılBaya uzak
Soran+1 yılOrdan kendine göre birini bul
Cevap sahibi+1 yılMesafe sorun mu oldu. Çok tuhaf🤔
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zamanla vücut zorluyor istek ve arzu da tavsn yapmış durumda
00 Yorumla
+1 yılZina yapmak yerine evlensen?
24 Yorumla
Soran+1 yılKimle işte o da sıkıntı
- +1 yıl
Bul birini işte aa
Soran+1 yılKim işte
- +1 yıl
Bulsam ben alırım kanka zaten ne bileyim kim
+1 yılBiri şu an dilini içinde gezdirse fena olmazdı demi..
00 YorumlaValla bende sen gibiyim
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle ama herkezlede olunmuyor
00 Yorumla
+1 yılKendini tatmin edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılEvlenme zamanın gelmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsanırım çözümü buldunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGel girelim mutlu ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHak veriyorum bende bakirim bende zorlanıyorum en azından se vişmek değilde oral olsa iyi olurdu ya
00 Yorumla
+1 yılHayır, ilgiden uzak kalmış olabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buyuk ihtimalle ondandir.
00 Yorumla
+1 yılKendi kendine idare etmeye calis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bende öyle yım bu okadar dogrukı
54 Yorumla
Soran+1 yılYaa hiç mi yapmadın sende
Cevap sahibi+1 yılEvet zorlanıyorum
- +1 yıl
Yaşlar Kac
- +1 yıl
İzmirdeysen bekliyorum konuşalım biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D evet cidden öyle bende yaşadım bunu
12 Yorumla
Soran+1 yılYa şu an o halinde daha mı mutlusun
Cevap sahibi+1 yılHangi halimle?
Bakire gerginliği bu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEtkisi mutlaka vardir
00 Yorumla Yaşın kaç
34 Yorumla
Soran+1 yıl22.
Soran+1 yılHayır çocuk değilim artık kesmiyor vücudum istiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende adım adım bişiler tat o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yesen rahatlarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, vücudunuz istiyor. Yapmayı düşünüyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka canım mastürbasyon yapıyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasi bi zevk bilmiyosunki
Bu olamaz00 YorumlaPiskolojik
00 Yorumla
+1 yılKendine bahane arama
00 YorumlaHiç sanmam
00 Yorumla
+1 yılEvlen o zaman
00 Yorumla
+1 yılSen harikasın
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiye vermen gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen yardımcı olurum sana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOndan değildir temel nedeni finansal özgürlüktür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki bozmak istiyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. aynen...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlakasi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSohbet etmek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşamadan bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana ulaş.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi