Cinsel Yaşam Size böyle hissediyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Birden biriyle öpüşme isteği geliyor mu işin kötü yanı sevgilim flörtüm falan da yok nasıl kurtulsam bu histen Size böyle hissediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O herkese gelen bir şey sana özel değil 😂 2 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Valla normal bir his arzuluyor insan birşeyleri zor kurtulmak tatmin olman lazım 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gelelmeden yap belki böyle bir his de oluşmaz sonrasında 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. hmm bende oyle opesim sokasim geliyor 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. sevgilisizlikten o :) 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynayı öp sadece öpüşme isteğiyle 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sadece öpüşmek mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet ilerisinde gözüm yok Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Benim onda da var Yorumla Soran +1 yıl Seninki daha vahim Yorumla
psikologunuz_dogn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sanal yap bence geçiyor ama işi bilen biriyle 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sanal bana saçma geliyor nedense Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl Daha önce denedin mi? Yorumla Soran +1 yıl Denemedim de denesemde bisey değişmez diye düşünüyorum Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl İstersn knslm tecrubeliyim bu konuda ki bence zevk alicsksin Yorumla Soran +1 yıl Bana etki etmez ki hani lafla yükselen biri değilim sevmiyorum da öyle Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl Bence deniyelim , olmazsa bırakırız Yorumla Soran +1 yıl Ben kendimi biliyorum gerek yok Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl Hmm sobt edelim olmaz mi :( Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. geliyo 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. geliyor 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Öpüş ne olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgili yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğru kimse yokki Cevap sahibi +1 yıl Anladım libidon yüksek sanırım ya da vücudun artık birşeyler yaşamak istiyor
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Durum vahim desene 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
O herkese gelen bir şey sana özel değil 😂
Valla normal bir his arzuluyor insan birşeyleri zor kurtulmak tatmin olman lazım
Gelelmeden yap belki böyle bir his de oluşmaz sonrasında
Öpüşmek seks öncesi önemlidir. Sulanmak mı istiyosun 😅
hmm bende oyle opesim sokasim geliyor
sevgilisizlikten o :)
Aynayı öp sadece öpüşme isteğiyle
Sevgilim olunca geliyor sadece.
Bende yapmayınca çok kötü oluyorum. Bakire misin
Ahh sorma geliyor 😃😍
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Sadece öpüşmek mi
Evet ilerisinde gözüm yok
Benim onda da var