Cinsel Yaşam Hiç kimseye söylemek istemediğiniz bir cinsel anınız var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Hiç kimseye söylemek istemediğiniz bir cinsel anınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Hiç bir özel anımı kimseyle paylaşmam sevgilim ile benim aramdadır 8 1 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl son kararın mı Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel an degilde bugun çalisan bir bayan (yonetici olduğum) karşimda oturup bacaklarıni duzeltir halde etegıni goguslerine kadar kaldirip indirdi kirmizi iç camaşirina kadar gosterdi... sabah sabah tam bir felaket oldu... 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben seninkini merak ettim ve merak ettiklerinide merak ettim 0 0 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl 2 tane var öyle şimdi olsa yapmam. Ne kafaymış diyorum şimdi 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet şu an durumumuzu bizim dışımızda tek bişi biliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sürücü kursunda eğitmenlik yaparken akşam özel derste evli bi öğrencim vardı onunla bi anda öpüşmeye ve sevişmeye başladık arabada …. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sinemada oral seks cekmem 10 8 Yorumla Alperenx33 +1 yıl Kac yaşında yaptin bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 yaş Yorumla Alperenx33 +1 yıl Cok iyi , benzer anılarım var dinlemek istersen anlatirimm 😂 Yorumla Renepranz48 +1 yıl Grupta denedin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır eskort değilim Yorumla Renepranz48 +1 yıl Neden sadece eskortlar mı grup yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence evet Yorumla Renepranz48 +1 yıl Bence bşr çok insan yapıyor ben sende aktif ve özgüvenlisin diye sordum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sınıfta bi kızla sevişmiştim kimse bilmiyor ikimizden başka bi de bunu okuyanlar biliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var tabi ama soylenmezki 9 2 Yorumla sekanonim +1 yıl Gizlisin zaten söyle gitsin Yorumla selim64 +1 yıl Soyle gitsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir kadın bana tecavüz etmişti beni sıkıştırıp tehdit edip benden faydalandı o an çok kötü çok çaresiz hissettim ama çok da hoşuma gitmişti 0 0 Yorumla
Bernareçel Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl N7rada erkeklerin annelerinne kadar masum acep 0 0 Yorumla
Umutguven34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hiç bir cinsel anımı kimseye anlatmam zaten 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Hiç kşmseye söylememek değil de ulu orta söylemem 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bunu açıkça söylemek hoş olmaz 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Anlatilmayacak ilişkilerim vardır evet 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet var tabiki 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Var evet söylemem de 0 0 Yorumla
kırmızınoktaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Var senin var mı? 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sana mı söyleyelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hiç bir özel anımı kimseyle paylaşmam sevgilim ile benim aramdadır
son kararın mı
Cinsel an degilde bugun çalisan bir bayan (yonetici olduğum) karşimda oturup bacaklarıni duzeltir halde etegıni goguslerine kadar kaldirip indirdi kirmizi iç camaşirina kadar gosterdi... sabah sabah tam bir felaket oldu...
Ben seninkini merak ettim ve merak ettiklerinide merak ettim
2 tane var öyle şimdi olsa yapmam. Ne kafaymış diyorum şimdi
Evet şu an durumumuzu bizim dışımızda tek bişi biliyor
Sürücü kursunda eğitmenlik yaparken akşam özel derste evli bi öğrencim vardı onunla bi anda öpüşmeye ve sevişmeye başladık arabada ….
Bana Strapon kullanılmasını istiyorum 😍😍
Sinemada oral seks cekmem
Kac yaşında yaptin bunu
23 yaş
Cok iyi , benzer anılarım var dinlemek istersen anlatirimm 😂
Grupta denedin mi
Hayır eskort değilim
Neden sadece eskortlar mı grup yapıyor
Bence evet
Bence bşr çok insan yapıyor ben sende aktif ve özgüvenlisin diye sordum
Sınıfta bi kızla sevişmiştim kimse bilmiyor ikimizden başka bi de bunu okuyanlar biliyor
Var tabi ama soylenmezki
Gizlisin zaten söyle gitsin
Soyle gitsin
Bir kadın bana tecavüz etmişti beni sıkıştırıp tehdit edip benden faydalandı o an çok kötü çok çaresiz hissettim ama çok da hoşuma gitmişti
N7rada erkeklerin annelerinne kadar masum acep
Hiç bir cinsel anımı kimseye anlatmam zaten
Hiç kşmseye söylememek değil de ulu orta söylemem
merak ettiğini sanmıyorum
Evet var delice çılgınca bir şey di
Bunu açıkça söylemek hoş olmaz
Anlatilmayacak ilişkilerim vardır evet
Evet var tabiki
evet.
Bir akrabam ile oldu para karşılığı
Anal seks esnasında penisime dışkı değmesi
Varr bi ben bi eşim biliyor 😂