- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGünaydın Anal seks sadece erkeklere zevk veren bir şey değildir; çünkü cinsel zevk, kişisel tercihler, duygusal bağlar, fiziksel rahatlama ve rahatlama ile ilgili birçok faktörden etkilenebilir. Kadınlar da anal stimülasyondan zevk alabilirler ve bu, kadının kendisi ve partneri arasındaki tercihlere ve deneyimlere bağlıdır. birde zaten Cinsel zevk ve tercihler, kişiden kişiye farklılık gösterir ve cinsel yönelim, deneyimler ve tercihler kişinin benzersiz kimliğiyle ilgili bir konudur. Anal seks, erkekler ve kadınlar dahil olmak üzere insanlar arasında çeşitli nedenlerle tercih edilebilir veya tercih edilmeyebilir. Cinsel zevk, açık iletişim, rıza ve partnerlerin birbirlerinin sınırlarını ve tercihlerini saygı göstererek keşfedilmesi gereken bir konudur. Eğer bir kişi anal seksi düşünüyorsa, bu konuda rahat ve güvenli hissettiği bir partnerle konuşmak ve açık iletişim kurmak önemlidir. Aynı şekilde, biri anal seksi tercih etmiyorsa, bu tercihe de saygı gösterilmelidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anal seks.
Aslında oral seks gibi yanlış kulaktan dolma bilgiler ile acemice bilmeden tecrübe sahibi olmadan yapılır denenir ise, acı kötü görüntü anuse verilen zarar vs.. birçok kötü şeyler ile karşılaşılir. Tüh iğrenç ve.. diye adlandırılır.
Ama bilinçli bir şekilde once bakım sonrasında hazırlık ve uygun biçimde yapılır ise her iki cinste hayranlık uyandıran zevklere dönüşür. Ön yargı yerine araştırıp yapmak en doğrusu. ( Her alanda geçerli bu)
Kısaca herkes melemen yaparım der ama yapamaz.12 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel cevap için teşekkürler :))
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks kimseye zevk vermez hatta kadına eziyettir bakireligim gidecek korkusuyla Müslüman ülkelerde anal seks çok yaygın ama sağlıklı değil. Ayrıca anal seks yaptıktan sonrada milletin kendini bakıre sanmasida ayrı komik
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılBir sorunun daha cevabını aldık diyecektim anladım ki kötü tecrübe edenler ve bunu çevresine anlatanlarca tüh kaka ama bunu kolaylaştırarak tadında ve şefkatle yapanların aldığı zevke bakincada oh mis...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru bir şekilde doğru bir kişi ile yapılırsa gayet zevk verici olabiliyor insanlar yapmayı bilmiyor.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bu birliktelik durumuna gerçek anlamda hazır olmadan ( bedenen zihinen düşünce olarak ) ve acele ederek yapıldığında ister istemez kötü sonuç ve hisler oluyor ve gelinen noktada anal uygulanan kişi sıkıntı çekiyor uygulayan dahi bundan keyf alamıyor alırsada kötü tepki ile tartışma oluyor halbuki bunu yapacak olan kişiler tam hazır olup kabullenip ona göre acele etmeden alışma evresini doğru şekilde atlatınca gayet güzel bir haz farklı bir keyfi oluyor ve iki tarafda memnun olarak finale ulaşıyor sadece bilinçli ve uygun zeminde başlayıp deneyimlemek gerekir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Sorudaki anlam kargaşasını kaldıralım öncelikle. Anal seks sadece erkeğe mi zevk verir? Bunu iki farklı şekilde. de anlayabilir insanlar.
Ki bunlardan biri de erkeğin anüsüne birşeyler girmesi ve bundan zevk alması. Ki bu iğrenç (benim için bana göre) .
Olması gereken şekilde anladığımı varsayarsak ki öyle anlamak istiyorum. Hayır anal seks sadece erkeğe zevk vermez. Kadın da haz alır. Fakat vajinal haz ile karıştırılmamalıdır. Vajinal hazzın %30 u kadar demişti bi partnerim. Kadının analdan zevk alması hem psikolojisine, hem de ve büyük oranda erkeğin tecrübesine bağlıdır.
10 Yorumla
+1 yılHayır doğru şekilde yapıldığı zaman gayet zevkli hale geliyor
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKrem veya yağ bol sürülürse ve iyi alıştırma olursa kadın da zevk alıyor 🙈
110 Yorumla
+1 yılSabırla doğru düzgün yapılınca çok keyifli kadın için de
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılaceleci olursa evet, ama aceleci davranmadan sakin ve doğru şekilde yapılır kadın da kendini buna zihnen hazır erkek de işini bilirse kadın için eziyet olmaz zevk de alır -alan da vardır.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Partnerimin vajinasi artık çok genişledi.17 yıl vajinasina girdim. Sira popon geldi orası çok dar ve sıcak ancak iyi bir temizlik ve kayganlastirici jel ile anal yapilmali
10 Yorumla
+1 yılkıvama getirmeden hızlı giriş yapmaya çalışan aceleci erkekler nedeniyle acı kaynağı olarak bilinebilir diye düşünüyorum. Oysa ki anal bölge ile vajina birbirine çok yakın o yüzden anal birleşme esnasında orayada etki ediyor yani vajina sulanıyor 💦💦
10 YorumlaSeksin her çeşidini erkeğe verilen ödül ya da yapılması gereken vazife olarak gören sığır hemcinslerin için, vajinal seks de sadece erkeğe zevk verir Nerimancım. Anlamaya çalışma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. erkek olarak cevap verıyım evet benı cok azdırıyor mtlu edıyor sonucta arzuladıgım kadının heryerınde olmak ıstıyorum o an. kadında erkegı hıssetmek ıstedıgı ıcın tahrık olabılır
20 YorumlaAşırı derecede keyif alanda gördüm. Nefret edende gördüm. Sanırım kadından kadına değişen bir durum bu.
10 YorumlaHiç yapmadim yapmayada yeltenmedim. Vajina en temiz şekilde o ihtiyaci karsiliyor dinen de caiz degildir.
10 Yorumla
+1 yıltam anlamıyla bir zevk veriyor mu dersen
yani evet diyemem ama hayır da demiyorum. ancak çok tercih edeceğim bir şey değil10 YorumlaYapmasını bilirsen kadına da verir, analdan girerken iki parmağın klitorisi okşarsa mükemmel bir ilişki olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru şekilde yapılınca iki tarafa da zevk verir
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bi cok tacrube farkli dusuncelerle net bilgiye hala ulasilmamis bi durum
10 Yorumla
+1 yılHayır iki tarafada verir ama genelde kadına acı veriyormus kalın penisten dolayı ve sert Yapınca
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi ve usule uygun yapılırsa iki tarafada zevk verir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Bebim orgazm olan partnerlerim oldu. He de 2 ser dk lik aralarla seri orgazmlar. Yani her iki taraf içinde zevkli. Doğru şekilde yapılır ise :)
10 Yorumla
+1 yılEvet dar olmaası verıyor ama tıksınıyorumda yaparken
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok doğru yapılırsa kadına da çok zevk verir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok basit anüs dışa açılan bir organ dışarıdan bir şey girmeye uygun değil bu yüzden kadında erkekte acı çeker çok net yani
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkadına zevk vermesi için bi sinir vs yok kadın acıdan zevk alır ya da o esnada vajinayı okşarsın vs ondan alır. elbette acı verir sonucta bagırsaklara zorla bir şey sokuyorsun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. kadından kadına değişir bu.. kimi zevk alır kimi acı duyar. kimi tiksinir... ne yaparsan yap değişmez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılöyle olduğundan sanırım. görmedim zevk alanını. alanında alma sebebi farklı bi konu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zevk alıyorum
94 Yorumla- +1 yıl
Ben de tecrübe etmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@cochecarmichaell tecrübe et tabiki
- +1 yıl
Uygun kişiyi bulmayı bekliyorum 😀
Cevap sahibi+1 yıl@cochecarmichaell ozaman sana kolay gelsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruyu sana sormak lazım:)
14 Yorumla- +1 yıl
Cevapları okuyunca dedim insanlar ne kadar a*ptal.
Cevap sahibi+1 yılSen bu konuda tecrubelisin en iyi de sen bilirsin. Özelden de yazdım sana ama oradan cevaplamadın:)
- +1 yıl
Özele bakmıyorum diyelim :))
Ben severim, zevk de alındığını bilirim.. Ama yapmasını bilenle..
Tecrübesiz partnerle anal girişimine girilmemeli..
Cevap sahibi+1 yılSenin tecrübeli olduğunu ve sevdiğini biliyorum o yüzden senin fikrini sormak istedim. Özele bakmalısın bence :)
+1 yılHer kadın almaz ama alanlar var..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Tabular yüzünden kadınlar uzak durmak istiyor
10 YorumlaHayır bence kadın da zevk alır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır anal seksten zevk alan çok kadın var
10 Yorumla
+1 yılKucuk pensili erkeğe zevk verir
10 Yorumla
+1 yılPartnerlerim isterse basiyorum
10 Yorumla
+1 yılKadınlar dan seven de var sevmeyende
10 Yorumla
+1 yılsana vermiyosa erkege veriyo demektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEee genislememis biseyin acimasi normal
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü acı kaynağı.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Erkeğe zevk verir kadinlarinda zevk alanlari var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru yapılırsa kadında zevk alıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadınlar da zevk alıyor, bence yanlış bilgi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılevet veriyor
10 Yorumla Kesinlikle
10 YorumlaBen zevk alan partnerlerimi biliyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herhalde öyle
10 Yorumla
+1 yılKadına da veriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
21 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği