- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de ben nasıl istersem öyle yaşarım canımın gerçekten istediği kişiyle olabilirim bunu istediğim yaşta yapabilirim bunu istersem korunarak istersem korunmadan yapabilirim istediğim pozisyonda yapabilirim Moda’ya ya da insanların görüşlerine uymak zorunda değilim hamile bile kalabilirim hepsi tamamen bana kalmış. Tamamen canımın nasıl istediğine bağlı daha doğrusu arzularımı yönetme gücüme bağlı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendime göre yaşarım tabi ki de ama burada sevgilimin de ya da eşimin de istekleri çok önemli hatta benim isteklerimden daha önemli bile diyebilirim. çünkü benim asıl amacım zevk almak değil tabi ki de zevk vermek. yani bu yüzden de eşimin istekleri çok uçuk değilse yani saçma saçma fantezileri yoksa ya da saçma istekleri yoksa tabi ki de ilk olarak sevgilimin ya da eşimin isteklerini yapardım. yani aslında ona göre yaşardım bir yer de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi zevkime göre yaşarım ancak ne yaptığımı asla kimseye dillendirmem. Cinsel bir oyuncak aldım ve canım istediği zaman kendimi tatmin ediyorum. Bu ortaya çıkarsa üzülürüm ama bu toplum herkesi her yerde ayıplayıp kendisi her haltı yiyen bir toplum. O yüzden kimseyi takmamak lazım.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendime göre yaşıyorum topluma ne bundan toplum için yaşamıyorum ki türk filminde denildiği gibi bu şunun için bu babam için buda tüm toplum için diyip postamı belirlenecek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
evet sevgili kapalı ve gizli soru soran arkadaşım soruduğun sorunun cevabı zaten açık. inancına bağlıysan evleneceksin bağlı değilsen sanaldan orala ordan anala sonra kanala geçiş yaparsın ve ateşini söndürürsün.
00 Yorumla
+1 yılkendi zevkime hazzima tutkuma istegime gore yasarim. birde pqrtnerjmin kadinimin tabiki onun disinda koymusum topluma ya. topluma kalirsa. oral seks yasak gunah. anal. seks ghnah yasak daha nicesi. yatakda bastan cikmaliyiz sinirlarimiz olmamali
00 Yorumla
+1 yılTabi ki kendi zevkime göre yalamak isterdim ama maalesef ki bu yobaz toplum buna izin vermedi. Sizler şanslısınız bize göre.
01 Yorumla
Soran+1 yılama kadin icin oyle degil ya aslinda ailem cok baskici degil ama gerdek gecesinden korkuyorum eger yaparsam ki ailem okuyup kariyer yapmami istiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılseksting, p*rno, masturbasyonda da ya okşayarak ya da vibratör sokup çıkararak. (henüz iki dildoyu ayni anda sokup çıkarmayı deneyemedim)
34 Yorumla
Soran+1 yılbakire misin
Cevap sahibi+1 yıldeğilim
Soran+1 yılpeki partnerin yok mu
Cevap sahibi+1 yılyok yeni terk edildim
+1 yılToplum çıksın bütün dayattıkları şeyin masrafını karşılaşın sonra eleştirsin 😂 tabikide kendime göre yaşıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Toplumun canı cehenneme diyorum. En çok evlilik dışı ilişkileri evli insnalar yapıyor onlara göre mi kural koyacağım kendime yok daha neler
00 YorumlaKesinlikle kendime göre ve istediğim gibi yaparım yatakda bile hakimiyet bende olur
06 Yorumla
Soran+1 yılama kadin icin oyle degil ya aslinda ailem cok baskici degil ama gerdek gecesinden korkuyorum eger yaparsam ki ailem okuyup kariyer yapmami istiyor
Soran+1 yılevlenmek istemiyorum zaten kariyerim var ama vermek isterim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep aynı kişilere kopyala yapıştır cevap vermişsin bana da aynı cevabı verme lütfen;
Bunu açık ve dürüst bir şekilde saygı çerçevesinde konuşmak istiyorsan konuşalım..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı açık ayrımına neden değindin , kapalı olduğun için mi ☺️ kendini rahatlatmak için kullanılmış cümle olmus biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimle kendimize göre yaşıyoruz zaten yaptığımız fantezileri ülkemizde gizli gizli yapıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka evliysen bunu yazmaya gerek yok ki buraya
Gizli Üye(18-24)+1 yıltoplum kim laaaa toplum kim? Onların bana faydası var mı yok kendi kafamı yaparım istediğimi
10 Yorumla
+1 yılHiç denemedim. Ama evet bazen istek katlanılmaz oluyor. Biseksim. İleri gitmeden bir hemcinsimle denemek isterim
04 Yorumla
Soran+1 yıldeneriz senle
- +1 yıl
Gizlisin
Soran+1 yılkiz olduguna emin misin
- +1 yıl
Ben eminim. Güvenmiyorsan yazma
kendi isteğime göre yaşarım hala bakirim ama şuanlik sexting ve mastürbasyon yaparak rahatlatıyorum kendimi
07 Yorumla
Soran+1 yılabi nasil ya 20 yasindayim vermeyi dusunuyorum artik
Soran+1 yıliste ikimizede olgun tecrubeli lazim ki deneyim olsun zevkimize bakalim
Soran+1 yıldiger turlu hüsran
+1 yılEn güzeli seksting sonra reel
01 Yorumla
Hayvan gibi yapasim var
01 Yorumla
Soran+1 yılo sirada hic yapmayan ben
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmeden istemem, libidom zaten yüksek umarım dayanırım
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yataktaki özgürlüktür
00 YorumlaNasıl istersem öyle herkes yapıyor zaten
00 YorumlaTabuları yıkıp kendime gore
00 Yorumla
+1 yılkendine göre zevkine göre mi
00 Yorumla
+1 yılkendine göre zevkine göre mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendime göre ama biriyle de evlenmek isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİzzet Altınmeşe ye göre
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaskasina gore degil kendine göre yaşa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim hayatım kimse karışamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendi zevkime, fantezilerime göre yaşarım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Zevkime göre yaşarım
11 Yorumla
Soran+1 yılcok guzelsin masallah
+1 yılKendime göre.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbana ne toplumdan
00 Yorumla
+1 yılKendime göre yaşarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Peki sen
06 Yorumla
Soran+1 yılama rvlenmek istemiyorum ailemde oku diyor vermem lazim
Soran+1 yıl20 yasindayim ben
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar