Cinsel Yaşam Bir erkeğin bir kadına ben sana yükseliyorum demesi ne demek? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bu cinsel bir yükselme mi duygusal mı anlayamadım Güncellemeler+1 yıl Bunun duyguyla uzaktan yakından alakası yok demi Bir erkeğin bir kadına ben sana yükseliyorum demesi ne demek? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. cinsel ya ülkede duygusal dusunecek baş mı bıraktılar herkesin akli fikro seks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Medeni bir ülkede olsak farklı bir çağrışım olabilir miydi buna dersiniz Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Pompalamk istiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunu direk demesi çok ayıp değil mi ya Yorumla KingNothing01 +1 yıl Evet ama iste ben senden çok etkileniyorum demek yerine ben sana yükseliyorum diyorlar Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çok duygusal bir kelime değil sanki bu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bana da öyle geldi Yorumla Soran +1 yıl Hem bunu diyor hem bir şey olmayacak gel sadece kahve içicez diye pastahaneye çağırıyor Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Saçma gitmem ben şahsen Yorumla Soran +1 yıl Gitmedim zaten, sanki tenhaya mı çağırıyorum, kalabalık insan içi işte sohbet edicez yemicem ya seni diyor bir de Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl En iyisini yapmışsın dolaylı cümleler gereksiz derdin ne ise direk söyle deseydin Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl O kadının yanındayken boyu uzuyor herhalde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanımda değil ki, telde mesajlaşıp konuşurken diyor adam. Tahrik edecek bir şey de yapmadım üstelik Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Anlamadıysan sorsaydın yavrum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Acaba anladığım için mi sormadım Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet seni zükmek istiyorum diyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Böyle direk denir mi ya pavyon karısı mı var karşısında Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet konuyu oraya getiriyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Direk böyle demek ayıp değil mi ya Yorumla deli_adammm +1 yıl Tsbikii Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cinsel olarak yükseliyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendi kendine insin o zaman yükseldiği yerden Yorumla cevher67 +1 yıl Orasina ben birsey diyemem ister sen elinden tut indir istersen ciktigi yerden bir tekmede dusur ya da kendisi insin Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Daha e için yükselecek başka 0 3 Yorumla ironiq +1 yıl Duygu var seks duygusu Yorumla Soran +1 yıl Normal duygudan eser yok yani Yorumla ironiq +1 yıl Yok seks istiyor Yorumla
FlörtözBakire Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl cinsel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamamen tensel yani Yorumla
arvales34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Cinsel olarak yükselmedir o.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunu kabul eden kadın olur mu ya Yorumla
ggcggggvv Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Gottten girmeknistiyom demek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden oradan olduğunu düşündünüz, o anlamda mu bu Yorumla ggcggggvv +1 yıl Evet Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsellik manasında 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunu direk diyince kabul gören erkek var mı ki Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Cinsel olarak bence 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bunu diyince direk kabul edem kadın var mı Yorumla gacar4886 +1 yıl Onu bilmem ki mutlaka vardır Yorumla Soran +1 yıl Adam tipi eli yüzü düzgün Yorumla gacar4886 +1 yıl Bunun onla alakası yok bence Yorumla Soran +1 yıl Kabul eden kadın vardır anlamında dedim Yorumla gacar4886 +1 yıl Bende onu diyorum Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Cnsl 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Demi Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. ortaya karışık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Emin ol duygusal değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunu böyle ifade etmek ne kadar normal peki Yorumla Uzm_psk +1 yıl Aranızda ki muhabbeti bilmiyorum Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel tabiki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Normal mi böyle direk demesi Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Duygusal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir mi Yorumla özgürkahraman +1 yıl Evet Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Azginlik yapmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunu direk demek Garip değil mi Yorumla the03 +1 yıl Ayıp etmiş ama olmuş olan 🙈 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yatak demiş 1 2 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Yani uykun mu var demek istemiş yatak derken 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Ona davet ediyor yani. Bir de diyor ki ben bir anda yükseliyorum sana ama sen bana yükselmiyorsun, sorun oluyor diyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cinsel bacım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cin kaçsın inşallah bir yerine bu adamın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cinsel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Garip değil mi böyle açıkça ekmek ister gibi istemesi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yürüyor yani sana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu anladım ama direk diyor ya garip bence Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Cinsel 0 3 Yorumla Kadirk34 +1 yıl Kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Başka anlamı yok demi Yorumla Kadirk34 +1 yıl maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
cinsel ya ülkede duygusal dusunecek baş mı bıraktılar herkesin akli fikro seks
Medeni bir ülkede olsak farklı bir çağrışım olabilir miydi buna dersiniz
Pompalamk istiyor
Bunu direk demesi çok ayıp değil mi ya
Evet ama iste ben senden çok etkileniyorum demek yerine ben sana yükseliyorum diyorlar
Çok duygusal bir kelime değil sanki bu
Bana da öyle geldi
Hem bunu diyor hem bir şey olmayacak gel sadece kahve içicez diye pastahaneye çağırıyor
Saçma gitmem ben şahsen
Gitmedim zaten, sanki tenhaya mı çağırıyorum, kalabalık insan içi işte sohbet edicez yemicem ya seni diyor bir de
En iyisini yapmışsın dolaylı cümleler gereksiz derdin ne ise direk söyle deseydin
O kadının yanındayken boyu uzuyor herhalde
Yanımda değil ki, telde mesajlaşıp konuşurken diyor adam. Tahrik edecek bir şey de yapmadım üstelik
Anlamadıysan sorsaydın yavrum
Acaba anladığım için mi sormadım
Evet seni zükmek istiyorum diyor
Böyle direk denir mi ya pavyon karısı mı var karşısında
evet konuyu oraya getiriyor
Direk böyle demek ayıp değil mi ya
Tsbikii
Cinsel olarak yükseliyordur
Kendi kendine insin o zaman yükseldiği yerden
Orasina ben birsey diyemem ister sen elinden tut indir istersen ciktigi yerden bir tekmede dusur ya da kendisi insin
Daha e için yükselecek başka
Duygu var seks duygusu
Normal duygudan eser yok yani
Yok seks istiyor
cinsel
Tamamen tensel yani
Cinsel olarak yükselmedir o..
Bunu kabul eden kadın olur mu ya
Gottten girmeknistiyom demek
Neden oradan olduğunu düşündünüz, o anlamda mu bu
Evet
Cinsellik manasında
Bunu direk diyince kabul gören erkek var mı ki
Cinsel olarak bence
Bunu diyince direk kabul edem kadın var mı
Onu bilmem ki mutlaka vardır
Adam tipi eli yüzü düzgün
Bunun onla alakası yok bence
Kabul eden kadın vardır anlamında dedim
Bende onu diyorum
Cnsl
Demi
ortaya karışık
Ne gibi
Emin ol duygusal değil
Bunu böyle ifade etmek ne kadar normal peki
Aranızda ki muhabbeti bilmiyorum
Cinsel tabiki
Normal mi böyle direk demesi
Duygusal
Olabilir mi
Evet
Azginlik yapmış
Bunu direk demek Garip değil mi
Ayıp etmiş ama olmuş olan 🙈
Yatak demiş
Yani uykun mu var demek istemiş yatak derken 🤔
Ona davet ediyor yani. Bir de diyor ki ben bir anda yükseliyorum sana ama sen bana yükselmiyorsun, sorun oluyor diyor
Cinsel bacım
Cin kaçsın inşallah bir yerine bu adamın
Cinsel
Garip değil mi böyle açıkça ekmek ister gibi istemesi
Yürüyor yani sana
Onu anladım ama direk diyor ya garip bence
Cinsel
Kesinlikle
Başka anlamı yok demi
maalesef