Türk toplumunda nikahsız seks tabu olmasaydı bunu söylemezdim. Meşru ve onaylanmış cinselliğin yolu evlilikten geçtiği için evliliği ayakta tutan yüzde 70 doyurucu sekstir. Birlikte yemek yapalım, film izleyelim, meyhaneye gidelim, club yapalım vs. bunlar ikinci planda kalır.
Nedensiz yere eşinin seks isteğini 1-2 hafta geri çevirirsen eşine haklı boşanma nedeni verirsin, çünkü evlilikte seks, eşlerin birbirine karşı yükümlülüğüdür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Pişman olursun. Ya küçük penisli denk gelirse? Ya erken boşalıyorsa? Ya seks yapmayı bilmiyorsa? Tecrübe iyidir.
Tek konu seks mi kanka
Evliliğin yüzde 70 kadarı... İster inan, ister inanma...
Aha öyle kanka herkesin evliliğini çözmüşsün sen
Türk toplumunda nikahsız seks tabu olmasaydı bunu söylemezdim. Meşru ve onaylanmış cinselliğin yolu evlilikten geçtiği için evliliği ayakta tutan yüzde 70 doyurucu sekstir. Birlikte yemek yapalım, film izleyelim, meyhaneye gidelim, club yapalım vs. bunlar ikinci planda kalır.
Tamam 😄👍🏻
Nedensiz yere eşinin seks isteğini 1-2 hafta geri çevirirsen eşine haklı boşanma nedeni verirsin, çünkü evlilikte seks, eşlerin birbirine karşı yükümlülüğüdür.
Ayyyy yeter sus cahilliğini konuşturma burada valla evliysen eşine acıdım değilsen de böyle kalman gerek senin yoksa bi gün dayanmaz insan sana
Günümüzde böyle bir şey bulman imkansıza yakın ama mümkün eskiden vardı bir kaç tanıdığım tek eşliliğe inanan bende eskiden öyleydim.
Erkekte bunu pek anlamazsın ama kriterini dürüst ve doğru bir insandan yana yap.
zor kalanlarda askerde kafayi yiyor dayanamiyorlar yapiyolar 😀😀
Tahmin ettiğinden çok var. Yalnızlık çeken bir sürü erkek var
Çok fazla tecrübem var. Daha dün gece yaptım sen düşün
İnsan bunu derken utanmalı neyse sana iyi keyifler o zaman
Neden utanıyım?
Sanırım o kişi benim ama bende evlenmek istemiyom
Var fakat ilgini çekmez yavrum, kendini tanı
Senin eline değdi mi?
Yav he he evlenirsin eminim bulunca
kalmadı kızların çoğu patlak erkekler yav.. k
Ben 👍
Sen nasılsın