Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat sadece bir geceye saklamak ve o gece için o kişiye özel olmak buna saygı duyarım..
Lakin etkileşim içinde olacak bir ilişkiye de saygı duymak gerekiyor, çünkü insan özel hissetmek ister, hayatında özel biri var illaki bir istek arzu ve iki kişilik istekle sonuçlanacaktır..
Bunu herkesle yaşamak mümkün değil ama ; çünkü seks çok özel bir olgu ruhun istediği ve bedenin ayak uydurduğu bir oluşum..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAlakası yok tabi ki de, Cinselliği evliliğe saklayan insanlar evliliği sadece cinsellik olarak görmezler. Cinsellik, evliliğin önemli bir parçasıdır, ancak evlilik sadece cinsellikten ibaret değildir. Evlilik, iki insanın bir araya gelerek hayatlarını paylaşmasıdır. Bu, sevgi, saygı, güven, bağlılık, ortaklık ve arkadaşlık gibi duyguların paylaşılmasıdır. Evlilik, iki insanın bir aile kurmasıdır. Bu, birbirleriyle birlikte çocuk sahibi olmak ve onları yetiştirmektir. Evlilik, iki insanın birbirine destek olmaktır. Bu, iyi günde ve kötü günde birlikte olmaktır. Evlilik, iki insanın birbirini tamamlamaktır. Bu, birbirlerinin eksikliklerini tamamlamak ve birbirlerini daha iyi bir insan yapmaktır. Cinselliği evliliğe saklayan insanlar, evliliği bu duyguların ve deneyimlerin paylaşılması olarak görürler. Onlar için cinsellik, evliliğin bir parçasıdır, ancak evliliğin tek amacı değildir.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlakası yok bence, cinselliği evlilikle eş değer olacak kadar önemsiyor olsa evlenmeden önce de ister. Bazı insanlar bu anı ölümsüz ve çok değerli tutar, bazı insanlar manevi ve dini açıdan evlilik sonrası olmasını ister (ki dinde evli olmadan yapmak uygun değildir, zinadır). Bu gibi sebepler nedeniyle evlilik sonrası olmasını istemesi normal. Evlilik sonrası istiyor diye evlilik = cinsellik düşünüyor olmaz yani.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak böyle değil. Cinsellik de evliliğin bir parçasıdır ama tamamı değildir. Evlenmeden ilişkiye karşı olanlar ise bunu dini ve ahlaki fikriyat ile temellendiriyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılBuna katılmıyorum. Çünkü herkesin doğum büyüdüğü şartlar ve ortamlar farklı. Kimileri bunu önemsemeyen kültürde büyürken, kimileri için de kendini evlilik sonrasına saklamanın önemli olduğu bir kültürde büyüdü. Evlilik tabiki sadece cinsellik değil, cinselliğini evliliğe saklayanlar için de sadece bunu düşünmek doğru olmaz...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşıdaki kişinin özel olmasını istediğim için sanırım bekliyorum.
Ama bakıyorum da günümüzde herkes yapıyor. Ben yapanı kınamıyorum. Ama erkeklerin yapıp sonra bakire araması çok iğrenç.11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Tabiki hayir, inancli insanlar temiz kalmayi ister. Bu konuda ters yorumlar yapamam.. Inanci olur dusunce farklilari olup büyük saygideger bir toplum'a ithamda bulunmak istemem.
10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki öyle saçmalık mı olur cinsellik evliyken yapılması doğru olan bir şeydir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılTek ve bir kişiye özel olsun diye düşündüklerini düşünüyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılSanmam cinselliğe evlilik olarak görmek çok saçma olur bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBen cinselliği evliliğe saklıyorum ve asla bu tür düşüncem olmadı… evlilik aynı yastığa baş koyup hayatı, derdi, tasayı, eğlenceyi yani her şeyi paylaşmaktır…
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence tam öyle değilde arayışta olunca mutluluk olamyacağını düşğnüyor olabilirler. Birde düşünsene evlilşk öncesi seks daha güzelse, evlilikte kısılıp kaldığını düşünebilirsin
00 Yorumla
+1 yılEvliliği sadece cinsellik olarak görünler illaki vardır ama, birçoğunun kendini saklama nedeni toplumsal tepkiler
00 YorumlaValla o dediklerin çok az be canım tamam ön tarafı saklayıp kendilerini tatmin ediyorlar ama arka bahçede kimler dolaştı haberimiz yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle. Evliliği seksten ibaret sananlar bakireliğini korur
03 Yorumla- +1 yıl
O halde sevgiliyken güvenmediğin, hiç sadık olmayan biriyle seks yap. Olur mu?
- +1 yıl
Yapıyoruz zaten. Sekse fazla anlam yüklemeyin. Sevgililiğe de. Hepsi bir gün bitiyor zaten.
- +1 yıl
Demek istediğimi anlamamışsın
+1 yılEvliliği ilk cinsel ilişki olarak gören kişiler bencede
03 Yorumla- +1 yıl
Eeee... Sırf cinsellik yaşıyor diye seviyorMUŞ GİBİ yapmadığını ne bileceksin?
- +1 yıl
Onu zamanla belli bir eder
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum. İnsanlar iyi oyuncular. Hele ki bunun için sevgili olanlar...
+1 yılCinselliği evliliğe kimler saklıyor🙄 ben saklamam
00 Yorumlaofff, bu aralar okuduğum en güzel soru.
Cevaplarını ben de çok merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır zinadan kaçıyoruz cinsellik için evlenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBence saklanmamalı ak popiş kara popiş belli olsun :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıltatmi edilemweyip edemediklerindede hoppp heyecan arıyolar
00 Yorumla
+1 yılHahır ben yaşayacaksam yaşadım, isteyene de Yaşatiyorum. Bekleyemem bir @mİçin
00 YorumlaMaalesef bu tip düşünenler var. Hayalleri suya düştüğü için de kısa süreli boşanma
00 Yorumla
+1 yılHayır da bence birleşme harici bi sevişmek şart. Ten uyumu testi için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazıkki öyle çoğu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için evlenen de var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Evlilikte cinsellik kadar gezmekte önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılmantikli bir soru olabilir
00 Yorumla Sende onlardan birisin sanki :)
00 Yorumla
+1 yılToplum baskısından böyleler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle öyle görüyorlar
00 Yorumla
+1 yılAynen çomarlar
11 Yorumla- +1 yıl
Her önüne gelenin altına yatana da bir şey diyorlardı ama neyse. 😃
+1 yılEvet.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır alakası yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar