Sevgilim cok istekli uzak mesafe ilişkisiyiz belki oyuzden olabilir de bilemedim buluştuğumuzda film izlicez ve bana film izlerken sana dokunabilirim gözlerimi senden alamam diyor ben ise filmin sonuna kadar izlemek istediğimi söylüyorum oda izleriz ama 4 aydır birbirimizi görmüyoruz özledim dayanamazsam k. bakmicaksn artık diyor ilerde evlendikten sonra azgınlığı başıma bela olur mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aseksüelsen bitir kanka sonra eşimden bıktım dayanamıyorum artık diye gelip soru açarsın inan bana gerçekten öyle oluyo burası kanıtı
olmaz merak etme hatta isteksizliği olabilir
Neden
genelde öyle olur
Ben sevgilime dedim de yok isteksizligim asla olmaz sana şu an nasılsam evlendikten sonra da aynı olur diyor
laflara kanma hangi konuda olursa olsun. zamanı gelince görürsün. ha evleneceğinizinde garantisi yok iş ciddiye binince göreceksin gercek yüzünü. hakkında hayırlısı olsun önemli olan bu
sen de istiyorsun sanırım :)
Şöyle bende sevgilime karş çok istekliyim o benden biraz daha fazla hani ilerde evlendikten sonra hergun istermi yapmassam trip atip başıma bela olur mu
yaşlar kaç
25 ikimizde
bakire misin
Ne kadar süredir sevgilisin
2 yıl
Hiç görüştün mü bişey yaşadın mı? Niye soruyorsun dersen yani ne bilim normal değil bence yanında yapacagını yapar zaten konuşmanın Bi anlamı yok
Işte beyefendi biraz fazla kudurmuş sjsj
Kolay gelsin mi diyeyim geçmiş olsun mu bilemedim
Sjsjjs peki evlendikten sonra agzinliği başıma bela olur mu hani istemediğim günler bu yüzden trip atarmı acaba
Yok be
Sana şimdi açık konuşmak isterim de ayıp etmek istemem o yüzden, sıkıntı etme
🤣🤣
Peki
☺️☺️
Olur her akşam sokar içine attırır...
Bir şeyler r yaşadınız mı
Evet Sevisme sadecs
İsteksiz mi olsaydı tahta gibi mi dursaydı 😀
2miz fazlayız oyuzden
Esas öyle uyumlu olur iki taraf da alev alev yanacak 😍
Öylede bide biz buluştuğumuzda film izlicez diye ayarladık hatta film dahi bulduk ama o rahat duramam söz veremem diyor ama ben o filmi izlemedim sırf birlikte izlemek için
En güzel film sevgiliyle izlenemeyen filmdir bir gün o filmi tamamen izleyebilirseniz işte o zaman kork ilişkiniz için 😃
basina bela olur
Ben ona dedim ilerde evlenirsek hergun istersin kesin falan yok abartma ben okadar da istekli değilim diyor ama çok istekli