Penisimde 3-4 tane aynı ten renginde kabarcık var hpv diyor google yaşayan eden var mı korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılolabilir. genelde bu tür şeyler için genital siğil diyorlar. hiç ilişkiniz oldu mu bilmiyorum ama hpv cinsel yolla bulaşır diyorlar. doktor görmeden ben bir şey diyemem. acilen bir doktora görünün derim. genital siğil ise hafife alınmayacak bir şey. hiç ilişkiniz olmadıysa belki bir alerji de olabilir. mutlaka doktora görünmekte fayda var.
115 Yorumla
Soran+1 yılİlişkim oldu fakat düzenli bir ilişki hayatım yok tek bir insanla oldu uzun aralıklarla
Cevap sahibi+1 yıl@Wolftr doktor değilim ama çok okuyup araştırırım bilgilerimi söyledim doktora görünün dedim
Cevap sahibi+1 yılne kadar süredir var bu dedikleriniz? o kişiyle ne kadar süredir berabersiniz? tek kişi ile mi birlikte oldunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@Wolftr ne gibi konular
Soran+1 yılTek kişiyle birlikte oldum bi süre çok sık oldum ama uzun süredir birlikte olmuyorum yine bir iki tane vardı bu noktalardan 3-4 oldu
Cevap sahibi+1 yılpeki o kişide böyle kabarcıklar gördün mü? penetrasyon oldu mu sürtünme mi oldu?
Soran+1 yılPenetrasyon oldu kendisiyle 6 aydır ilişki yaşamıyorum birde gential bölgemin temizliğini iş sebebiyle çok dikkat edemiyorum ter vb
Cevap sahibi+1 yılyaz aylarında enfeksiyon da olabilir genelde kadınlarda daha çok görülür enfeksiyon ama erkeklerde de olabilir. mutlaka bir doktora danışın. umarım genital siğil değildir. mümkünse yarın gidin derim geciktirmeden.
Soran+1 yılYarına randevu aldım sonucu size söylerim
Cevap sahibi+1 yılicinizi rahat tutun umarım ciddi bir sey yoktur gecmis olsun
Soran+1 yılBiraz daha araştırdım çok sık mastürbasyon yapıyorum ondanda olabilirmiş teşekkürler tekrardan
Soran+1 yılÇok utandım bir şey çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılaa ne dedi doktor? sağlık durumunda utanılacak bir şey yoktur. kötü bir şey çıkmamasına sevindim, çok geçmiş olsun. tahriş olmuş olabilir belki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarklı farklı kişilerle cinsel birlikteliğin olduysa hpv olma ihtimali yükseliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır cinsel hayatım hızlı değil çok az
Cevap sahibi+1 yılYa da cinsellik yaşadığın kişinin belki daha önce farklı kişilerle birlikteliği olduysa bulaşmış olabilir. Ya da sadece siğil olabilir bilemem
Soran+1 yılYarın doktora gideceğim teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tek eşli değilsen hpv gecmiş olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılTek eşliyim
- +1 yıl
partnerinde var mı baktın mı?
Soran+1 yılHayır pek temizliğime önem vermiyorum ondan olmuş olabilirmi
- +1 yıl
onu yapıyorsa zaten sacmalamışsın
Soran+1 yılKendi temizliğime yani mantar olabilirmi acaba
- +1 yıl
müdür bulaşmış bir yerden sana ve sen şu an kimle seks yaparsan onada bulaştırma git doktora
Soran+1 yılGeçermi bu illet randevu aldım
+1 yılSeks yaptıysan bulaşmış olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası