önden bolca sevişin gibi cümlelerden ziyade daha spesifik tavsiyelerinizi bekliyorum. örneğin en uygun pozisyon ne olur? ve ilk ilişkide sadece acı mı duyarım, ortalama ne kadar sürede alışırım gibi sorular var aklımda. kaçıncı ilişkiden sonra hiç acı duymam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün olduğunca ön sevişmeyi uzatın. En uygun pozisyon ise bence misyonerdir çünkü erkeğin olayı kontrol ederek kadını rahatlatması en iyi bu pozisyonda oluyor. Acı duymaya gelince birkaç saniyelik bir sızlama ve hafifçe bir kanama olacaktır. Bunlar öyle abartılacak şeyler değildir. Korkmanın sebebi ise bilmediğiniz bir şeyi yaşayacak olmanın size getirdiği histir.
Penisin girişinden birkaç saniye içinde hafifçe bir acı ve kanama olacaktır ama bu hızla azalarak sonrasında içinizde baskı, kayganlık, doluluk ve rahatsız etmeyecek bir yanma hissini oluşturacaktır. Şöyle ki elinizin bir yeri yara olsa ve kabuk bağlasa ve orası kaşınsa ne olur? Siz orayı kaşırken hafifçe bir acı duyarsınız ama bu öyle rahatsız edici bir acı değildir. Yani acıyla karışık bir haz duygusu oluşturur. İşte hissedeceğiniz şey budur.
Islanma, psikolojik hazırlık ve erkeğin kadını uyarması tam olmuşsa ilk ilişkiden itibaren acı duyma gibi bir sorununuz kalmayacaktır. Unutmayınız ki cinsellik öyle acıyla ilişkilendirilen bir şey değildir. Öyle olsaydı bunca kadın neden evlensin ki? Kimse acı çekmek için evlenmez nitekim.
Pozisyon konusunda da eğer misyonerde çok kasılıyorsanız ve erkeğin girişine izin vermiyorsanız doggy de iyi bir alternatiftir. Bunun sebebi ise penisin girişi sırasında kadının görmemesinden kaynaklıdır. Öyle ki erkek, kadını son noktaya kadar tahrik edip penisin onun vajinasının girişine getirir ve öylece sürtünmeye başlar. Bu noktada kadın, erkeğin girip girmediğini göremeyeceği için kendisini daha az kasacaktır. Erkek, kadına ne zaman gireceğini haber vermeden sürtünmeye devam edecektir. Kadın, kendisini kasmayı bıraktığı anda da içine birden girip hareket etmeden bir süre bekleyecektir. Kadın eğer fazlaca korkuyorsa eliyle kadını tutması da işe yarayabilir. Zaten anlık bir acıdan sonra rahatlayacaktır kadın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn uygun pozisyon misyoner olabilir. Kendini kasmayip rahat bırakman ikiniz açısından da iyi olur. Zevk almaya çalış sende aynı zamanda eşini etkile yapacagin şeylerle. Tabi zevk kısmında ön sevişmenin de katkısı büyük onu da uzun tutun
00 Yorumla
Önceliğiniz penetrasyon değil birbirinizin bedenini tanımak olsun. Daha önce cinsel deneyimin olmadıysa, tedirgin hissedeceksin çünkü. Eğer tedirginliğini atamazsan düğün gecesi şansınızı zorlamayın derim hatta. Birbirinize dokunmaya alıştıktan sonra penetrasyonu deneyebilirsiniz.
Öyle acıdı, böyle acıdı diyenleri dinleme. İlk başta hafif bir ağrı hissedebilirsin ama eğer eşin özenli davranırsa, acele etmezse büyüyecek bir acı değil o. Sen penetrasyona alışana kadar mümkün mertebe yavaş hareket edin.
Aslında bunları müstakbel kocana anlatmamız da kısmet sanaymış :)
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzelce açıkladığın için çok teşekkür ederim söylediklerinde haklısın 🥰 olsun ben ona anlatırım 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Öncelikle hayırlı olsun daha önce hic cinsel birliktelik yapmamış kişiler genelde utanma çekinme hissi oluşur bu aşama gecilirse sevisme öncesi güzel ılık bir duş alınıp vücut rahatlatilir. Akabinde yavaş yavaş ön sevisme yapılır ön sevişme ne kadar uzarsa o kadar rahatlama ve ıslanma olur hazir olduğunuz da eşiniz sizi misyoner pozisyonuna getirirp yavaş yavaş girmeli içine zorlamadan islaklik cok olursa rahat git gel yapar acısız sevişirsiniz
14 Yorumla
Soran+1 yılgirme anında onu durdururum diye korkuyorum çünkü kendimde vajinismustan şüphe ediyorum
Soran+1 yıl😔
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ve özgüvenli ol, içindeki dişiyi serbest bırak, içinden ne geliyorsa onu yap, gerisi gelir.
11 Yorumla
Soran+1 yılözgüvenim düşük biraz ama bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEn uygun pozisyon misyonerdir. Kadının içine rahat girilir bu pozisyonda. Ama iyice ıslanman lazım ki rahatça kayıp girsin alet. Islaklık için de iyice sevişme ve öpüşme lazım.
10 Yorumla Başindan sonuna kadar anlatirim en kolay rahat ve acisiz iliskiyi. Geceniz de çok guzel gecer. Samimiyeseniz burdaym
10 Yorumla
+1 yılKocana güven o öğrenmiştir , asla heyecan yapmasın yatıştır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin tecrübeli ise bişey olmaz merak etme. 3 - 4 ilişki sonrası darlık kalmıyor zaten. O yüzden sakın stress yapma. 👍🏻
03 Yorumla
Soran+1 yıldarlığın azalması kötü bi şey dimi? bi de bakire birinin ilk başta bayağı dar olur doğru mu bu
- +1 yıl
Hayır hayır darlığın azalması kötü bir şey değil. Gayet normal. Zaten ilişkiye 5 - 10 gün girmeyin hemen kendini toparlıyor vagina. Daralıyor yani. Evet ilk başta oldukça dar. Bu yüzden bol bol ıslanmanız gerekli. Ayrıca çok minik bir parça kayganlaştırıcı kullanın derim. Çok daha rahat olur sizin için. 👍🏻
Soran+1 yılçok teşekkür ederim önerilerini göz önünde bulunduracağım 🌸
+1 yılEn uygun pozisyon ilk başlarda misyoner olur eğer istekli biriysen 1-2 güne alışırsın sonrası zevk olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce kocanın penisini gördün mü. Yani büyük mü büyükse misyonerle başlama. Otalı uzun tuttur seni rahatlatsın
02 Yorumla
Soran+1 yılevet gördüm büyüktü de o zaman hangi pozisyon daha uygun diyorsun? 195 boyunda o
Cevap sahibi+1 yılBaşlangıcta kontrolu sen al ele. Ona uygun pozisyon da kucagında ol. Kendin sok kendini alıştır. Sonrasında ona bırakırsın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılön sevişmeden sonra sizin için en uygun pozisyon misyoner olacaktır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMisyoner en rahatı senin için
En guzel gecelik ve dantelli iç çamasırını giy00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 ayda yağ gibi kayar ilkini misyoner yapın
03 Yorumla
Soran+1 yılmisyonerin avantajı nedir ki
Cevap sahibi+1 yılEsin işini biliyorsa dur deyince dururkl
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyorsun
1 yılnaptiniz nasil gecti bende ilk cinsel deneyimimi yasadim ama cok acidi devam edemedik ve kendimi kotu hissediyorum
10 YorumlaBurdan nasıl anlatılır ki kasma kendine yeterli
00 Yorumla
+1 yılNe bilelim ki kadınlara sor
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten onlaron cevaplarını bekliyorum ama hiç yok
- +1 yıl
Soruyu tekrar sor ama kadınlara özel ayarla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahat ol sal kendini karşında da hayvan yok ise sorun çıkmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılo sert sevdiğini söyledi ama ne kadar sakin davranabilir hiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİlk sert olmaz sonra zaten sende istersin
+1 yılMisyoner olacak buyuk ihtimal ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkocan halleder onu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılSerbest birqk kendini
06 Yorumla
Soran+1 yılkızlar yok mu ya siz nerden bileceksiniz
- +1 yıl
Hani başrolü erkek oynuyor yaa ondan biliyor olabilir miyiz?
Soran+1 yılevet ama içine girme hissini bilemezsin ki
- +1 yıl
Sen icine girme hissini sormadın ama farkındaysan dimi
Soran+1 yılo da doğru ama ne biliyim kızlara daha çok ihtiyaç hissettim
- +1 yıl
Bekle o zaman kızlar yazar birazdan
Iyi geceler.
+1 yılDeneme yapabiliriz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 4 gün sonra evleniyorum. İlk ilişkim beni bekliyor. İlk cinsel ilişki önerilerinizi alabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat