Açılmış ilişkiye girilmiş vajinayı karşı taraf ilişkiye girdiğini demese bile fark ediyor musunuz. Bunun için illa deneyim mi şart. Deneyimsiz ilk deneyimini yaşayacak erkek de fark eder mi. Ederse nereden anlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Doğal olarak ilk ilişkide kanama olur tabi olmadığı durumlarda olur erkek kan görmediğinde daha önce ilişki yaşadığını anlayacak kadar zeki fakat aşkım ilişki falan yaşamadım zar esnek olabilir dediğinde inanacak kadar aptal ve bütün bunları sorgulama gereği duyacak kadarda canım.
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden kan gelmese bile anlayacağı başka şeyler olsun de isterim. En azından erkeklerin görünce evet bu kız kimseyle birliktelik yaşamamış diyeceği bişey
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ilk deneyimini yasayan erkek anlayamaz fakat bazi kadinlarin vajina girişleri cok dar oluyor durum böyle ise tecrübeli olanda anlayamaz burada kriter olarak kızlik zari vardir ama esnek bir zara denk gelinirse ki bu durum olabiliyor ozaman durum karisiyor iste
13 Yorumla
Soran+1 yılErkekler anlar mı hiçbir şey yaşanmadığını vajina girişinin minicik olmasından. Yani birinin illa ben ilişki yaşadım demesi gerekiyor mu yoksa zaten bu şekilde anlaşılıyor mu
- +1 yıl
Her erkek anlayaz evet kizlik zarı gözle görulur ama esnek bir zar ise kanama olmazsa senin bakire olmadigi dan şuphe edecektir normal sartlarda ilsiki ioe vajina genislemez dogal yapisi neyse o halinde kalir ama kadindan kadina bu darlik degiskenlik gosterir bir erkegin kadinin iliskiye girip girmedigini anlaması icin vajina darlıgi bir kriter degildir anal sekste anlasilir ama vajinal sekste anlasilmaz
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. çok fark etmez. uzman bilir.
ama doğum yapmış olan fark edilir.
bilgiçlik taslayanlara kulak asmayın. bekareti bile bir uzman inceleyerek fark edebiliyor ki birisi bakarak bunu fark edemez.11 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAklı başında tecrübeli bir adam kadının o esnadaki duruşundan, davranışından verdiği tepkiden bile bakire olmadığını anlar bunu anlamamasi için o adamın zeka seviyesinin düşük olması lazım 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle çok teşekkür ederim aşağılamadığınız icin. Ve bilgileriniz için. Kusura bakmayın ben pek bilmiyorum o yüzden soruyorum
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılfark etmez benim için ben aşka bakarım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Fark keder, bazı kızlar numara yapar onları da fark eder.
14 Yorumla
Soran+1 yılDuruşundan giriş esnasından bile anlaşılır dimi
Soran+1 yılÖnemli olan tecrübesi olmayan birinin anlaması ya, tecrübeli zaten anlar. Ama ben tecrübesiz de anlar mı fark etsin istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüntüsünde bile anlaşılır içine girmeye gerek yok
111 Yorumla
Soran+1 yılErkekler anlar mı böyle. Yani birinin illa ben ilişki yaşadım demesi gerekiyor mu yoksa zaten bu şekilde anlaşılıyor mu
Cevap sahibi+1 yılErkek tecrübeliyse anlar, áptálsa anlamaz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBirşeyler mi gizliyorsun nişanlın veya sevgilinden 😃
Soran+1 yılHayır tam tersi korkuyorum kan gelmezse ve anlamazsa diye
Cevap sahibi+1 yılGörüntüsü ele verir ki zaten
Soran+1 yılİnşallah öyledir. Yani en azından bunu her erkeğin bileceği anlayacağı hissi beni rahatlatır. Birde şöyle düşünüyorum, ilk ilişkide hemen giremeyecek küçük yere haliyle o zaman da anlar diye düşünüyorum yanlış ım düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir sende ilk girişte biraz rol yaparsan sorun olmaz. Kan akarsa zaten sorun yoktur.
Soran+1 yılKan aksın ya. Okuduğum yerde çoğu kişi genellikle akmaz falan yazınca bindi bana bu korku
Cevap sahibi+1 yıl%80 nin de kan akar ki, fotosu var mı görme şansım yüzde kaç 😃
Soran+1 yılUmarım akar. Teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İlişkiye girilmiş bir vajina çeşidi olmaz. İlişkiye girmeyle şekli değişmez, genişlemez.
10 Yorumla
+1 yılDeneyimsiz anlayamaz , deneyimli de bir kaç defa yapmış ise anlayamaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. etmiyor kızlık zarının şekli bozulmuş oluyor sadece
23 Yorumla
Soran+1 yılO Bozulmuş halinden anlamıyor mu. Çünkü ilk ilişki olacaksa çok küçük ve zor olur diye düşünüyorum. Ama yaşlanınca orası geniş ve rahat giriliyor
Soran+1 yılBilmiyordum teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılaçılmış vajina, düzenli olarak ilişki yaşamışsa anlaşılır. ilişkiden 2 ay sonra o vajina hiç girilmemiş gibidir.
04 Yorumla
Soran+1 yılE peki ilk hali derken ilk hali hiç penisle bütünleşmemiş kadar küçük bir hal alacak değil galiba
- +1 yıl
o kadar küçük oluyor emin ol. sünger gibi. hemen kendini topluyor vajina
Soran+1 yılBilmiyordum teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılEderim diyen vajina gurmelerine bakma sen edemezsin. Açılmış ne ya?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilgim yokki öyle bir tabir kullandım. Aslında demek istediğim kan gelmezse bir erkek başka alternatiflerden nasıl anlar onu öğrenmekti. Ve ilişkiye girince genişler ve oradan anlar mı onu sormak istemiştim
- +1 yıl
Vajina genişleyen kas yapısına sahip olduğu için esneme durumu olmaz kolay kolay. Kızlik zarı ise öyle garip bir yapı ki herkesin farklı. Kan gelip gelmemesi zarın olup olmadığı anlamına gelmiyor.
Soran+1 yılHer erkek böyle bilgi sahibi değil ki. Korkumu anlamışsınızdır umarım
- +1 yıl
Anladım hayatım seni. Yapacağın tek şey daha anlayışlı ve konuda bilgili birisini bulmak.
+1 yılBirkaç kez ilişkiye girmis ise deneyimli olsa da anlamaz kolay kolay
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılElbette anlaşılır.
18 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Yapısı itibari ile.
Soran+1 yılÇoğu erkek de bunu az çok tahmin ediyor herhalde dimi
- +1 yıl
Kesinlikle doğru. Bunu anlamayan zaten tecrübe edinmemiştir.
Soran+1 yılÇokk teşekkürler bu beni fazlasıyla rahatlattı gerçekten. Sanıyordum ki anlamaz etmez. Ama gördüm ki çoğu erkek küçüklüğünden zor girmesinden anlıyor
her şey kan değil- +1 yıl
Değil tabiki. Kanamayan zar sahibi çok. Ama kendiliğinde geniş olan milyarda 1
Soran+1 yılCok mutlu ettiniz çok sağolun
- +1 yıl
Rica ederim. Daim olsun mutluluğunuz.
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Deneyimsiz erkek hiç farketmez emin ol heyecanla.. ki amaç ne peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. fark eder evet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİllaki deformasyon oluyor
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Heyyoheyyo1 seksolog herbologg uza
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. İç dudakların yapısından belli olur...
05 Yorumla
Soran+1 yılAma bazıları doğuştan büyük. Mesela benim doğuştan büyük. Ama kimseyle de bişey yaşamadım
Soran+1 yılHa doğru pardon bilmiyordum. Yani deliğin küçük ve büyük olması da anlaşılır hale getirir mi
+1 yılKan akması hariç asla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Deneyimsiz anlamaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Tabiki fatk ediliyor ikisininde zevki baska
00 Yorumla
+1 yılewet
13 Yorumla
Soran+1 yılErkekler anlar mı böyle. Yani birinin illa ben ilişki yaşadım demesi gerekiyor mu yoksa zaten bu şekilde anlaşılıyor mu
- +1 yıl
yüzde 75 diyelim
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Yani zorlaması ve şeklinden anlaşılıyor dediklerine göre doğru mu
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç ilişkisi olmamış biri anlaşılır illaki
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle belli olur
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu erkek anlıyor dimi. Ben anlasın tahmin edilsin istiyorum. Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi kana değil başka şeylere bakıyor. Doğru mu
- +1 yıl
Kesinlikle anlaşılır bir şekilde
- +1 yıl
Kanla ilgili değil.. detaylı konuşalım mı
Soran+1 yılYok teşekkür ederim çok sağolun
- +1 yıl
🌹🌹
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarkeder
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlasilir tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılNereden
- +1 yıl
burada anlatamam
+1 yılEvet fark edilir.
08 Yorumla
- +1 yıl
Anlaşılır. Genişler. İlk yapan en az 1 saat zorlanır. Daha önce yapan sekste 1 dakika içinde genişler ve aşırı zewk almaz ilk etapta. Acıması lazım. zorlanması lazım benim öyle olmuştu çok zor girdi
Soran+1 yılÇok sevindim böyleyse ya. Çünkü ben ilk ilişkimi yaşayacağım ve kan gelmezse başka anlamaz illa kan der diye korkuyorum. O yüzden başka alternatiflerden de anlar mı onu merak ediyorum
- +1 yıl
Kan gelmesi şart değil herkesin vicudu farklıdır yapısı yani
Soran+1 yılO halde dediğiniz gibi zorlanmasından da anlaşılıyor
- +1 yıl
Evet bu sorulan sorular sizinle mi alakalı
Soran+1 yılHayır ben kan gelmezse nasıl anlar onu merak ettim sadece
- +1 yıl
İstersen anlatırım ama Burdan olmaz
+1 yılHayır bilmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik yaşayan biriyle, yaşamayan biriyle ilişkiye girmek fark ediyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat