Bir sene oldu instadan tanıştık bu çocukla. Uzak mesafedeyiz ve aramızda birtakım cinsel mıhabbetlerde oldu. Flörttük o zamanlrda. Şu son üç ayda toksikleştik zıtlaşmaya başladık. Ne olduğumuz belli değildi çünkü sıktı bu durum beni. O da manita olamayacağımızı mesafelerden dolayı vb bahaneler söyledi. Bende tamam dedim kırılarak. Dedim çık takipten istersen yok dedi. O zamandan beri konuşmuyoruz. Her attığıma bakıyor ama anında? Hala umrundamıyımdır sizce? Başka erkek olsa daha cinsellik konuşmayacak kızı çıkartırdı herhalde. Ve aramızda tek şey bu da değildi sohbetimizde iyidi kafalarımız uyuşuyordu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Uzak mesafe ilişkisi, zaten bitmiş gibi, ilgi alaka ve ciddi bir sevgi de kalmamış gibi. Yürümeyeceği az çok belli ama hoşlandığı için de takip etmeye devam ediyor, büyütecek bir şey yok. Olsa zaten mesafeyi sorun etmezdi, zıtlaşmalar olmazdı (olsa bile çözülürdü) ve olmaz demezdi.
02 Yorumla
Soran+1 yılAzcıkta olsa hoşlantısı var bencede yoksa çık dememe rağmen çıkardı ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılUzak mesafe diyorsun ya ilişkiye bu kadar olur. Haklında illaki bir yer etmişsindir. Ama defamı olmaz bunların.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet sonumuz yok farkındayım da işte
- +1 yıl
Senin de onun da aklında bir yer edinmiş. Ama ilerisi yok. Bunu nasıl yorumla biliyor musun. Yaşanması gerekiyordu. Yaşantı diye
Soran+1 yılEvet wvet öyle yorumluyorum bende. Peki sence anında hikayelerim ebakmasının bi anlamı var mı?
- +1 yıl
Sana bunu his ettirmek. Senin kendini kötü his etmemeni sağlamak.
Soran+1 yılYani kendini unutturmamak mı?
- +1 yıl
Erkeklerde şöyle bir takıntı vardır. Kimisi buna merhamette diye bilir. Bir kız ile cinsel bir şey konuştu veya yaşantı ise o kız kendini kullanılmış his etmesin diye. Onunla ilgilenmeye devam ederler. Bana göre yanlış ama erkek algısı böyle.
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sadece konuşmak ile bir yere varamayacagini anlamış olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki hala daha cinsellik konuşcağını umuyordur seven adam mesefa bahanesine girmez
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle fos çıktı korkağın tekiydi
Cevap sahibi+1 yılSende unut illaki karşına başkası çıkar böyle olmadı gerekiyormuş dersin ilerde
Soran+1 yılBilmiyorum ya bir sene konuştuk ya şimdi tamma hiç görmedim kanlı canlı ama alışıyo insan
Cevap sahibi+1 yılDaha alışamamışsın seni baya etkilemiş ama seven erkekte 1 sene içinde illaki görmeye gelirdi diye düşünüyorum çok da aklını karıştırmak istemem
Soran+1 yılSevdiği felan yoktu zaten bende farkındaydım ama sadece alışkanlık oldu düşünsene sende bi kızla bir sene boyunca konuşuyosun olmazmıydı sende de? Bir de daha küçük ya baya hemde 20 yaşında bense 25 im hahahahahaha
Cevap sahibi+1 yılYaş farkından dolayı bile çekici gelmiş olabilirsin
+1 yılMesafelerden dolaydıır
00 Yorumla
+1 yılDene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026