İlk kez cinsel birliktelik yaşayacağim. Partnerimle daha önceden ön kısmı denemedik. Heyecanlıyım tavsiyeniz var mı neler yapabilirim heyecanlıyım da..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHani Mümkünse birlikte bir duş alın kendini iyice yumuşat Hani acıyacak mantığında değil de hani zevk alacağım moduyla Yatağa geç Mümkünse Partner ile konuş hani bir anda girmek yerine seni yiyeceğim o da soksun Hani sulanman için aşağı yukarı fırça darbeler atsın ve sen hani iyice sulandığın zaman yavaş yavaş girsin bir anda köklemesin ve Hani Kendini ona ait olacakmışsın gibi hisset ve sadece ağanın tadını çıkarıp kendini onun kollarına bırak ve olacakları izle çok mutlu olacaksın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılRahat olcaksiniz ilk once ortami ayarla istedigin tarzda kucağında üstünde olacagin bir pozisyon iyi olur diye düşünüyorum icki falan istersen çok sarhos olmayacak şekilde birtik icebilirsin (iz) çok fazla yemek yeme çok aç da olma hijyene dikat et
Sadece an a odaklan ona neler yapmak istiyorsun sana o neler yapmak istiyor bunları düşün dudaklarına odaklan yavaş yavaş işte neresine istiyorsan odaklan zevk alıp vermeye çalış klitorisini penisine surtmeye çalış klitoris zevk veriyor çünkü
Dirty talk yapabilirsin normal konusabilirsin müzik acabilirsin mum tutsu aromalar kullanabikirsin ya da oyuncakla denersinjz zevke göre degisir
33 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim uyguluyacağim🤍
Cevap sahibi+1 yılEvet kendin içine almaya çalış misyonerde erkek yapar yani senin karekterinle de alakalı biraz ben kendim yapmayı tercih ededim ve rica ederim
Cevap sahibi+1 yılÖzele cagiranlara kanma askim onlar kendi ekmeginin peşinde sen sevgilimle konuş neler istiyorsunuz ne seviyorsunuz falan buna baslamadan once konuş otur yanına kucağına sevismeden once kisik sesle konuş opusun falan gerisi kolay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
İlk defa s.. keşecek hatın neden bunu ksde belirtme ihriyacı duyar ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirerken kasma, iğne yapılırken serbest bıraktığın gibi kendini serbest bırak, kasarsan canın acır, serbest bırakırsan daha rahat girer
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim tavsiyen icin..:)
Cevap sahibi+1 yılNi dimek ifinim
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılherşeyin bi ilki vardır. kimse anasından tecrübeyle doğmuyor deneyimle öğrenmek en güzeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKayganlaştırıcı alman tavsiyem ve daha bakireysen 1 kere yap 1 hafta kadar ilişkiye girme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi bakire bn kaldım aq
49 Yorumla- +1 yıl
Sende gel bana 😂
- +1 yıl
Kalmazsin
Cevap sahibi+1 yılTamam
- +1 yıl
At istek😂
Cevap sahibi+1 yılKafa buluyorsun herhlde
- +1 yıl
Tabikide 😂
- +1 yıl
Bayani rahatsiz etmeyelim
- +1 yıl
Dogru diyorsun oda bakire kalsin😂
- +1 yıl
Değerlisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılpopodan verip a.. mdan mı korkuyon
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Rahat ol kasma gerisi gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol kasma kendini gerisi gelir zaten
00 Yorumla
+1 yılEvliliği kadar bekleyemedin mi
00 Yorumla
+1 yılŞanslıymış lakin Umarım ilerde pişman olmazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seni iyice yalasın dikkat et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. sakiiiin sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılTabi yazabilirim
00 YorumlaSert yapma, acımasın canın.
00 Yorumla
+1 yılVar ama burdan olmaz
00 Yorumla
+1 yılAci ve zevk ikiside ayni anda
00 Yorumla
+1 yılKuru kuru girmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFb mi?