Cinsel Yaşam Sıcaklar libidonuzu arttırıyor mu düşürüyor mu? Milaa35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Nasıl hissettiriyor size? Nirvana 🥵 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sıcaklar libidonuzu arttırıyor mu düşürüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. benim için aynı. yüksek. 0 0 Yorumla
FakirSu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Normalde köpek gibi azgınımdır. Şu ara hiç canım istemiyor. 5 1 Yorumla özgür1022 +1 yıl Senin gibisi bulunmuyor arslan gibiyim🤣 Yorumla
Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Benim libidonun yüksek olması için sıcak soğuk farketmiyor. Hep yüksek. 😉🔥 1 0 Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Benim libidom hep yüksekSıcakta bir havalardan yanıyorum bir libidodan gelen azgınlıktan yanıyorum kuduruyorum yani 0 0 Yorumla
alictn26 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Sıcaklar libidoya dokunmaz da performansı düşürrebilir 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Benim için hep yüksek. Tabi tutmasını da biliyoruz kudurmuş gibi gezmiyoruz ortalıkta 0 0 Yorumla
_Make_love_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Erkeklere böyle sorular sormayın. Hepsi birden coni sins oluyor ahahaha 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. benimkini düşürüyor. kalkası bile gelmiyor garibimin :) 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Zaten yüksek libido sıcaklar da bunu baya arttırıyor 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Her zaman yüksek ama bu araları çok yüksek çünkü kadın yok 0 0 Yorumla
BadFella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hava 40 derece olduğunda libido falan kalmıyor cidden:) 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Havalar nasil olursa olsun senin havan guzel olsun diyorum ve gidiyorum😉😅 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Klima açık olduğu sürece sorun yok libidotavan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bir dozu arttırır ama, bu seviyede sıcak değil azaltmak yok ediyor. 3 2 Yorumla dobraerkek1 +1 yıl Nasıl yani azatlmak yok ediyor Yorumla naturelonemann +1 yıl beni hem artırıyor hemde korkutuyor abla :( Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Değişiyor ama dışarda sıcaktan dolayı açık giyinen kızları gördükçe aşırı yükseliyorum 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yanıyoruz sıcaktan ben ve küçük co 🤣🤣 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bende artırdı 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. hayat enerjimi düşürüyor sıcaklar 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Eee bu cevapların ikiside aynı 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Düştüğünü gören olmadı ki. Mevsimle alakası yok 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Pek etkisi yok, sürekli bir isteklilik hali 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Artıyor düşüyo belli olmuyo 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Nirvananında nirvanası olabilir 😅 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Havaya bağlı değil benimkisi 0 0 Yorumla
doyurucuerkekk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çoook artırıyorr yaz beraber rahatlayalımmm 0 3 Yorumla Milaa35 +1 yıl Kaybol ergen Yorumla doyurucuerkekk +1 yıl 27 yaşındayım teyzeee git burdan menopoza falan gir hadi Yorumla Milaa35 +1 yıl Sağ el devam et sen 50 60 yaşına kadar sanalci kiyamam. Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tavann 0 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. değişiyor😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
benim için aynı. yüksek.
Normalde köpek gibi azgınımdır. Şu ara hiç canım istemiyor.
Senin gibisi bulunmuyor arslan gibiyim🤣
Benim libidonun yüksek olması için sıcak soğuk farketmiyor. Hep yüksek. 😉🔥
Benim libidom hep yüksek
Sıcakta bir havalardan yanıyorum bir libidodan gelen azgınlıktan yanıyorum kuduruyorum yani
Sıcaklar libidoya dokunmaz da performansı düşürrebilir
Benim için hep yüksek. Tabi tutmasını da biliyoruz kudurmuş gibi gezmiyoruz ortalıkta
Erkeklere böyle sorular sormayın. Hepsi birden coni sins oluyor ahahaha
benimkini düşürüyor. kalkası bile gelmiyor garibimin :)
Zaten yüksek libido sıcaklar da bunu baya arttırıyor
Her zaman yüksek ama bu araları çok yüksek çünkü kadın yok
Hava 40 derece olduğunda libido falan kalmıyor cidden:)
Havalar nasil olursa olsun senin havan guzel olsun diyorum ve gidiyorum😉😅
Klima açık olduğu sürece sorun yok libidotavan
Bir dozu arttırır ama, bu seviyede sıcak değil azaltmak yok ediyor.
Nasıl yani azatlmak yok ediyor
beni hem artırıyor hemde korkutuyor abla :(
Değişiyor ama dışarda sıcaktan dolayı açık giyinen kızları gördükçe aşırı yükseliyorum
Yanıyoruz sıcaktan ben ve küçük co 🤣🤣
Linidonu sıkma kaşar insanlar
Bende artırdı
hayat enerjimi düşürüyor sıcaklar
Eee bu cevapların ikiside aynı
Arttirmiyor hatta kalkmiyo bile
Düştüğünü gören olmadı ki. Mevsimle alakası yok
Pek etkisi yok, sürekli bir isteklilik hali
Çok sıcakta artmıyor maalesef..
Artıyor düşüyo belli olmuyo
Nirvananında nirvanası olabilir 😅
Artırıyor sanırım
Hic fark etmiyor ya 😂
Kizlar sürekli yaniyorum yaziyor ama
Düşürür tabikii ama benim ev serin
Havaya bağlı değil benimkisi
Çoook artırıyorr yaz beraber rahatlayalımmm
Kaybol ergen
27 yaşındayım teyzeee git burdan menopoza falan gir hadi
Sağ el devam et sen 50 60 yaşına kadar sanalci kiyamam.
Arttırıyor yaaa 🙄
Yakıyor içli dışlı 😂😂
Tavann
Hep yüksek
Nirvanaya az kaliyor
Neden merak ettin
yuksekk
Evet aşırı yüksek libidom isteğim
Düşürüyor
değişiyor😅
Senin
Hep yuksek