Sevgilimle 7-8 saat boyunca seviştik. Sevişmekten kastım içime girmedi, kıyafetlerle öpüştük, beni okşadı falan. O boşaldı ama ben boşalamadım, onu okşamadığım hâlde boşaldı ama bayağı öpüştükten sonra oldu bu. Ben ilk defa biriyle yakınlaştığım için boşalamadım sanırım. O günden sonra da ilgisiz davranmaya başladı eskiyle kıyasla. Bir sebepten de kavga ettik onun dengesizliği yüzünden ve ayrıldık. Neden ilgisiz davranmış olabilir sizce? Normalde yakın arkadaşımdı, birbirimizden hoşlanıp sevgili olduk biz. İlişkimiz ayrıl, barış ilişkisiydi sürekli ve 2 ay falan sürdü, aylarca peşimden koşmuştu bu çocuk. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Senin etkilenmediğini düşünmüş ve kendisini eksik hissetmiş olabilir ama 7-8 saat sürdü diyorsun, etkilenmesen yarım saat bile sürmezdi. Ten uyumu olmamıştır, senden elektrik almamıştır diyeceğim ama yine aynı şey, elektrik almayan adam 7-8 saat seninle olmaz.
İlginç bir durum aslında, burada yazmadığın ve bu süre esnasında yaşanan başka bir şey oldu mu peki? Özel değilse tabi
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bende onu anlamıyorum, başka bir şey de olmadı sürekli buluşmak istedi benimle ama dengesizin teki olduğu için buluşmak istediğini söyleyip hemen cayıp duruyordu bende bir daha gel falan demedim bu sefer de niye gel demiyorsun falan demeye başladı asla ne istediğini bilmiyo
- +1 yıl
Bu yazdıklarında cevap gizli gibi, dengesiz ve ne istediğini bilmeyen biri. Belki ilişki yaşamayı umuyordu ama bunu sana söyleyemedi. İstediği olmayınca bu kızdan olmaz deyip bırakmış olabilir. 7-8 saat çok uzun bir süre, bir erkek daha 10. dakikadan ister öyle şeyler ama siz günün yarısı birlikte olmanıza rağmen yapmamışsınız. Tahminen seninle böyle bir şey yaşayamayacağını düşünüp bırakmış olabilir.
Soran+1 yılAma ayrılan bendim ilgisiz ve dengesiz davrandığı için. İlişki yaşamak istiyordu bunları biz çok konuştuk onunla ben hazır olmadığımı söyledim o da saygı duydu ve bekleyeceğini söyledi, ben kendim de söyledim istiyorsan sevgili olmayalım ne yaşamak istiyorsan başkasıyla yaşa diye o da bekleyeceğim falan dedi uzun zamandır beni seviyordu da zaten ama bu olaydan sonra da ilgisi azaldı, dengesiz biri oldu bende anlamadım ki
- +1 yıl
O zaman ayrılmak değil ilgisiz davranmak mesele. Git-gelleri olan biri, neden ilgisiz davrandığını çözmen zor. Psikolojik sorunları olabilir, sana aşık olmayıp takıntı haline getirip seninle birlikte olmuş ama senle birlikteyken de birlikteliğin hayal ettiği gibi olmadığını farkedip soğumuş olabilir. En doğru cevabı kendisi söyleyebilir sana. Dengesiz biriyse, sana ilgisiz kaldıysa ve zaten ayrıldıysanız çok kurcalamaya gerek yok bence :)
Soran+1 yılYok hayır psikolojik sorunları yok hayatında hiç aşık bile olmamış belki de aşık olmaktan korkup kaçıyordur bilmiyorum, birlikteyken de çok eğlendik, ikimiz de çok mutluyduk bu yüzden kafam karışıyo benim. Konuşmak istedim beni suçlayıp sinirlenip gitti, manipüle edip kendimi suçlu hissettirmeye çalıştı ondan sonra da ne o ne de ben birbirimize yazmadık. Arkadaşken de sevgiliyken de asla böyle biri değildi bu olaydan sonra dengesiz oldu birden
- +1 yıl
Sen yazdıkça olayı çözmek zorlaşıyor :) Duygularını çok belli etmiyor anlaşılan arkadaşın, garip bir durum gerçekten ama sen ısrarla dengesiz biri diyorsun. Dengesiz birinden her türlü tepki beklenebilir. Aklından çıkaramıyorsan ve tekrar devam etmek istiyorsan medeni bir şekilde onunla konuşup sorunu tam anlamaya çalışabilirsin.
Soran+1 yılJsbxjsbsjs sadece kafama çok takıldığı için soruyorum benim için çoktan bitti
- +1 yıl
Önceden de yazdığım gibi, dengesiz birinden her türlü hareket beklenebilir. Evet yaptıkları çok tuhaf, eminim kendi mantıklı açıklaması vardır bu konuda. Ama kendi kaybetmiş ve olay senin için bitmiş. Tahminen neden sorusunu kendine bir süre daha soracaksın ve sonra unutup gideceksin :) Hayırlısı deyip çok kafana takmadan önüne bakman en güzeli.
Soran+1 yılEvet haklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, yakın arkadaşlar arasında genelde bir çekim olur ve sizde bunu yasamissiniz, sevgililik değil de aslında sevişme isteği. 7-8 saat uzun bir sevişme süresi, hu sürede kiyafetlerin üzerinizde kalması bir mucize aslında 😅. İstediğini alıp senden uzaklaşmış diycem ama ortada pek istediğini almış gibi bir durum yok
02 Yorumla
Soran+1 yılTam arkadaşlık denemez aslında o beni seviyordu arkadaş olduk çok sonradan itiraf etti sevdiğini bende ondan hoşlandığım için sevgili olduk o çekimden kaynaklı da değil yani.
- +1 yıl
Senin yazdığına göre yorum yaptım, aranızdaki ilişki bu şekilde başlamasına rağmen, sevişme sonrası senden soğuması, belkide isteklerine ulaşamadığı içindir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
+1 yılYa amacı seni becermekmiş bence onun için ayrıca niye sen boş almadın ki yani anlamadım yani o boşaltamamış demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben zaten dedim ona bunun için sevgili olacaksan başkasıyla ol benle değil diye o da saygı duydu beni bekleyeceğini söyledi, istese her türlü bir kız bulup hallederdi zaten bakireyle sevgili olmam diyip de niye benimle sevgili olsun ki o da saçma zaten bu çocuk beni sevdiği için sevgili oldu sonra da bu olay olduktan sonra ilgisiz davranmaya başladı ve evet bence de o boşaltamadı çünkü normalde böyle bir sorunum yok benim
+1 yılAmacı buymuş demek ki. İşini görüp bırakmış. B. salmak isteyince ve kimseyi bulamadikca tekrar gelir. İşini görünce yine gider.
011 Yorumla- +1 yıl
Yaşlarınız kaç?
Soran+1 yılBenim 18 onun 23
- +1 yıl
Güzelim kaç ondan. Yazık etme kendine. Nerden tanıştınız?
Soran+1 yılAynı şehirde yaşıyoruz ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık ve uzun zamandır da yakın arkadaşımdı benim
- +1 yıl
18 yaşında biri hele ki uzun zamandır diyorsan 17 civarı tanimissin. 17 civarı biri 22 23 yaşında biriyle nasıl tanışıyor nasıl yakın arkadaşlık yapıyor?
Soran+1 yılYapamaz mıyım
- +1 yıl
Nasıl denk geldi manasında diyorum.
- +1 yıl
Ben hiç kendimden 5 yaş büyük bir kızla yakın arkadaş olamamistim o yaşlarda.
Soran+1 yılBen çok takmıyorum en fazla 5 yaş olmalı arkadaş olurken de, sevgiliyken de zaten kendi yaşıtlarımla takılmam daha mantıklı da en fazla olarak söyledim sonrası sıkıntı çünkü
- +1 yıl
Onu istiyor musun?
- +1 yıl
Özelden yazar mısın. Birkaç şey de sormam gerekli. Tam anlatırsın ilişkiyi de
seks yapamadığı için ayrılmış... uğraşma boşuna takma kafana öyle unut gitsin uğraşma
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben zaten dedim ona bunun için sevgili olacaksan başkasıyla ol benle değil diye o da saygı duydu beni bekleyeceğini söyledi, istese her türlü bir kız bulup hallederdi zaten bakireyle sevgili olmam diyip de niye benimle sevgili olsun ki o da saçma zaten bu çocuk beni sevdiği için sevgili oldu sonra da bu olay olduktan sonra ilgisiz davranmaya başladı
+1 yılİstediğini alamadığı için daha rahat birisini istiyor demekki.
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Valla benim düşüncem bu yönde
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle birisinde uzak dur zaten dengesizin tekiymis. Okadar süre sevistiysen baya istekli birisin demek ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılEkkleee istersen konuslim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSacma yapmış. Seninle olmak istedi sen ret mi ettin? Ondan yapmış olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılİstedi ama ben hazır değilim dedim o da bekleyeceğini söyledi çünkü kendisi de tam hazır değil
- +1 yıl
İste oyoe oluyor. Bir de erkek bosaldiktan sonra umursamaz davranabiliyor
Soran+1 yılAma günlerce böyle olması da normal mi sence
- +1 yıl
Demek ki baska seyler olmus o asamada
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlık değildi o. Hedefine ulaşmak için uğraştı çabaladı ve bırakıp gitti. Şimdi her azdiginda sana yazıp güzel şeyler söyleyecek
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama yazmıyor bile
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik için seni seçmiş işte baktı olmucak bahaneler üretmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben zaten dedim ona bunun için sevgili olacaksan başkasıyla ol benle değil diye o da saygı duydu beni bekleyeceğini söyledi, istese her türlü bir kız bulup hallederdi zaten bakireyle sevgili olmam diyip de niye benimle sevgili olsun ki o da saçma zaten bu çocuk beni sevdiği için sevgili oldu sonra da bu olay olduktan sonra ilgisiz davranmaya başladı
Cevap sahibi+1 yılİstediğini alınca öyle olur sevmeyen erkek niye ilgisiz davransın kandırılmışsın
Soran+1 yıl1 yıl boyunca böyle davranabilir mi peki
Cevap sahibi+1 yılDavranır seni beğendiyse bu sevgi olmuyo zaten saplantı oluyo istediğini alınca salıyo
Soran+1 yılGaliba öyle evet bunu yaşadığım başka bir durumdan anladım şu an
Cevap sahibi+1 yılYaa benden iyi bilemezsin erkekleri her türlüsünü gördüm shshhe
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın n
05 Yorumla
Soran+1 yılNet bir şekilde karar verip yaşadım bunları, pişman olacağımı düşünmüyorum o yüzden
- +1 yıl
O zaman sevindim burada görüyorum pişman olan çok oluyor çünkü
- +1 yıl
O zaman çok şanslıymış diyebilirim darısı başıma 🫠
Soran+1 yılEvet öyle oluyo o yüzden net karar vermek çok önemli bence
- +1 yıl
Bende yaşamadığım için pişmanlık duruyorum. Artık herkes yaşamış baksana 🫠🫠😅
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bamtı sende istek yok ayrılmkş
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ben zaten çok istiyordum çok da zevk aldım bu olay yaşanmadan önce biz kaç kere konuştuk
Göremiyor musun gerçekten? Kullanmış la
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaçtan kaça kadar sevistinuz ki
03 Yorumla
Soran+1 yılGece birden öğlen ikiye kadar falan 7-8 saat da olmuyo gerçi
Cevap sahibi+1 yılWC ye gitmediniz mi hiç
Soran+1 yılHayır arabadaydık
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke içine girseydi
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Rahatlardın
+1 yıl8 saat sevisme mi inanmam
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazla hatta
- +1 yıl
Abartıyosun bence , ozdln knslm mi
Soran+1 yılTamam
tatmin edememişsin
05 Yorumla
Soran+1 yılTatmin ettim çünkü biz bunları kaç kez konuştuk onunla
Soran+1 yılİlk defa biriyle yakınlaşıyorum dedim farkındaysan ve zamanla olabilecek bişey bu, kendisi de bana saygı duyup doğru zamanın gelmesini bekleyeceğini söyledi
Soran+1 yılAtarlanmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seni tatmin edebilirim
00 Yorumla
+1 yılGirmesi lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim
- +1 yıl
#&^₺@ekle
+1 yılSimdi iyimisn
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında