- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum kontrol hapı 21 tanedir, yani 3 hafta. Reglinizin başladığı ilk gün, hapların üzerinde ki folyoda yazan gün ismi ile başlıyorsunuz. İlk 5 günde ki haplar zaten içinde koruma oranı en düşük olan haplardır. Hiç aksatmadan aynı günde olduğunuz hapı alıyorsunuz gün içerisindeki belli saatte genelde sabah alıyorlar. 3 hafta bu şekilde gidecek haplar bitene kadar. Haplar bitince 1 hafta kadar dinlenme süreniz var ama merak etmeyin almıl oldupunuz hapların koruması devam ediyor endişeniz olmasın. O , 1 hafta sonunda zaren ikinci regliniz başlıyor 👍🏻👍🏻 ve ikinci kutuya başlıyorsunuz. Bu arada her bünye farklıdır. Bünyenize uygun olan ilacı alın kendinize..
05 Yorumla
Soran+1 yılAma şöyle bir şey var benim regilim düzensiz yakın zamanlarda doğum yaptığım için ben direk başladım 4. Gün oldu umarım koruyordur çünkü diyorlar regilin bitiminden 2 gün sonra için diye
- +1 yıl
Hayır hayır reglinizin başladığı gün ilk hapı alıyorsunuz, bulunduğunuz gün hangi gün ise. Diyelim ki cumartesi cumartesiden başlıyorsunuz. Ayrıca d. kontrol hapı regl düzenleyicidir. Yani düzensizlik olayı ortadan kalkar hemen 👍🏻👍🏻
Soran+1 yılBen yanlış kullandım ama bir şey olur mu 2 ah önce regil olmuştum başladım ve 4 gün oldu
Soran+1 yıl2 ay önce
- +1 yıl
Eşiniz bu ay boşalmasın içeri sakın. 👍🏻 2 aylık koruma nasıl olsa fakat riskli işte. Ne olur ne olmaz. Yasmin kullanın en az yan etki onda var. 👍🏻
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdet döneminin ortasında değil, âdetin 1. gününde başlanır, gebelik riskinin başladığı 11. günden itibaren koruma sağlar. İlk günden korur demeyelim de, kullanmaya başladığın ilk adet döneminde korur. 21 tablet + 7 gün ara, sonraki âdetin ilk gününde tekrar aynı döngü.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKoruma sağlanır.
00 Yorumla İlk günden itibaren belli bir oranda korumaya başlıyor ama tam olarak güvenebilmek için, en az bir kutuyu bitirmek gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılİlk haptan ziyade düzenli kullanımda tam olarak gün sayısı kadar kullanmak gerekiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani 4 gün oldu ve her sabah düzenli içiyorum gece ilişki yaşadık sabahına hapı içtim hemen
- +1 yıl
Rica etsem mesaj atar mısın, oradan tarif edeyim
- +1 yıl
Cevap yazamıyorum?
Yine de dikkat etmek lazım. İçine boşalmak çok büyük keyif veriyor ama ikinci çocuk olursa sıkıntı
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen 2. Cocuk vakası yaşamak istemeyiz umarım hamile kalmam
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılYani anlamadım acıkcası daha 4 gün oldu kullanalı zaten 9 ay önce doğum yaptığım için adetim düzensiz
Gizli Üye(18-24)+1 yılReglin ilk 3 günü içinde alınması gerekiyor 1. Günü başlarsanız ilk günden koruma sağlıyor 2. Veya 3. Günü başlarsanız 15 gün ek koruma kullanın 15 gün sonra ek korumayı bırakıyorsunuz
00 YorumlaYani ilk başta ella garanti devam eden süreçte faydalı
07 Yorumla
Soran+1 yılElle baya bahalı ve hem doğum kontrol hapı hemde Ella içilmezmiş
Soran+1 yılBencede birtane bebeğimiz var zaten 2. İstemiyoruz bende hap kullanıyorum diye eşim rahat davrandı
Soran+1 yılEvet çok pahal ertesi gün hapı 500 TL olmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlacı bitirmen lazım hergün aynı saatte içmen lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hiç bir korunma yöntemi tam koruma sağlamaz ancak haplar kilo yapabilir dikkat edin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk bir aydan sonra galiba
00 Yorumla dğk hapı depresyon yapabiliyormuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli içersen evet boşluk vermeden
00 Yorumla
+1 yılevli misin kaçamak mı yapıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSağlr ama zamanında alman gerek
00 Yorumla
+1 yıldoğom kontürol hapları süprizdir güvenilmez
00 YorumlaSıkıntı ;) dikkat et
00 Yorumla
+1 yıl%90 sağlıyor
00 Yorumla
+1 yılBelli süre kullan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdan anlatırsam herkes görür
11 Yorumla- +1 yıl