sevgilimi cok seviyorum oda beni seviyor. Onunla yakinlik kurmak istiyorum. Ama cok korkuyorum kullanilmaktan. Oyle biisi degil ama ilerde ayrilirsak benim icin cok kotu olur bu yuzden korkuyorum ona daha yakin olmaya. Benim oyle biri oldugumu dusunsun istemiyorum sadece ona karsi boyleyim. Onunla masum bir sekilde nasil yakinlik kurabilirim? Beni istemesini nasil saglarim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yani ilerde ne olacağını bilemezsin o yüzden en kötüye göre biseyler yasamalisin. Dokunarak öperek zaten istediğini belli edebilirsin sonrası ona ve sana bağlı
Dokunarak öperek falan normal mi sevgililikte? Sonrasında pişmanlık duyulur mu?
Kişiden kişiye değişir ama normal tabiki de yani. İnsan sevgilisine dokunmayacak onu öpmeyecek kimi öpecek
Bu şekilde devam et ilişki sonrası senden soğuma olabilir
neden soguma oluyor ki
Kişiden kişiye değişiyor erkeklerin %75 i soğuyor heyecan kalmıyor artık, ama beni cinsellik daha da bağlıyor o kişiye
Ne gibi bir yakınlık? Cinsellik değildir umarım. 👍🏻
yok tam olarak oyle degil tabiki
Öpüşme tarzı şeyler zaten oluyordur doğal olarak 👍🏻 sevişme gibi şeyler mi bunlar?
o bana hic adim atmiyor neredeyse hep ilk ben opuyorum mesela ilk o opsun sarilsin istiyorum
Siz sevgilisiniz neden çekiniyorsun ki? Söyle bunu ona lütfen. Asla seni kıracağını hiç sanmıyorum. 👍🏻
ben utaniyorum yani bilmiyorum ama ben adim atasiya kadar bakisiyoruz oyle
Utanmak ne ola ki? Sevgililer arasında utanma mı olurmuş hiç? 😶
ya ben de onu merak ediyorum. Öpüşmek, dokunmak ellemek falan normal mi sevgililer arasında? Tabi çıplaklık içermeyecek şekilde olanları soruyorum
@Farukbey456 sevgililerin % de 90 ı genelde bunu yaşıyor ufak tefek şeyler tabii ki. İlla cinsellik olması da gerekmiyor ki zaten.
@gokantemur yani abi normal mi böyle şeyler sevgililikte olan şeyler mi hep diye sormak istedim. Cinsellik kısmı işin daha farklı boyutu sanırım
@Farukbey456 normal tabii ki. Tüm gençlik, kimisi az da olsa bişeyler yaşıyor. Öpüşme sevişme tarzı şeyler. Daha ilerisi ise onların tercih meselesi isteyen yaşar , istemeyen yaşamaz. 👍🏻
Kulanir bırakır sakın yapma vefk yaptır ama ozaman ayrilamaz
vefk ne ki
Büyü
buyu taraftari degilim
Ozaman karar senin kulanir atar dikat et bence yapma
ya öpüşün sarilin gerisine bence kalkisma senden soguyunca seninle sadece s*x için sevgili kalır
Anlayayım sorunsuz hallet
nasil?
Dm..
Seni istese bile kullanma ihtimali çok yüksek
kullanilmak istemiyorum cok korkuyorum
O zaman o konulara hiç girme en güzeli
böyle kalmaya devam et
öpüşmeye başla
Yarının ne olacağını bilemeyiz
haklisin
temas et öp filan
Kanka kullanır erkolar öyle