Cinsel Yaşam Eşim ilişki anında oral yapmamı istiyor ama midem bulanıyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl Sonunda* Güncellemeler+1 yıl İcirmek istiyor* Eşim ilişki anında oral yapmamı istiyor ama midem bulanıyor ne yapmalıyım? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. İstemiyorsan zorlamanın anlamı yok. Yardımlık bişi de yok aslında uygun bir dille söyle. ya da dene belki zamanla aşarsın. Evlilikte biraz renk katmak fayda sağlar. 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl 😅 seni edepsiz fantazilerine alıştırıyor. Ona de ki ya alışırda başka şerbetler de içmek istersem. Beni zorluyorsun böyle de. 0 0 Yorumla
BisexualEnergy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şerbet dediğin meni mi hahaha insan kocasının menisini tatmaz mı 1 12 Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Ha ha haha ho ho Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Erkek bu Yorumla BisexualEnergy +1 yıl Hayırdır seni mi s... ktim 😋 Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Becerebilirsen adres veriyim Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Kim kimi zi ker se Yorumla BisexualEnergy +1 yıl Sağol canım kalsın Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Ozaman atlama yeni gelinin şike atlaması gibi sorana söyledim ben Yorumla BisexualEnergy +1 yıl Benim görüşümün altına yorum olarak yazmazsan problem kalmaz Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Sana söyledim bu erkek diye ikaz amaçlı Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Senim görüşüme yazmadan nasıl olucak Yorumla BisexualEnergy +1 yıl İkaza ihtiyacı olan biri değilim ben de ciddiye almış gibi yazarsak rp yapıyorum zaten Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Sevdim seni Yorumla
redbulll3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Türk milleti gerçekten s*kişmeyi bilmiyor bunlar birer fantezi canım s*xte tiksinme olmaz 0 0 Yorumla
bagi1238 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Tam boşalacakken çıkarıp ağzına mı boşalmak istiyor? 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. şerbetten kastın sperm degil dimi :D 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Şizofren çılgın bakirenin hayali soruları 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Alış alış lazım olursun bizede 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Müthiş güzel istek , araba için değer ama 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. trolleme insanları 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. şerbet ha asjahjha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Araba için yapılır 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sen yapar miydin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız olsa yapardım Yorumla Soran +1 yıl Erkek halinle niye olmaz araba sonuctaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nooo o olmaz ama kız olsun ağzıma işesin ses çıkarmam Yorumla Soran +1 yıl Oyy cok tatliii Yorumla Soran +1 yıl Cisim geldi keske yanimda olsan Yorumla Soran +1 yıl Wc gitmeye useniyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oaaa sen evlisin kendine gel Yorumla Soran +1 yıl Kocama agzina esiyim demistim kabul etmemisti napiyim sen oyle diyince heycan yaptim pardon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse bu burada konuşulacak bişi değil özelden yaz olmadi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şerbet ne be 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sperm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu biliyorum canım. Onu ağzına mı akıtıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İstemiyorsan zorlamanın anlamı yok. Yardımlık bişi de yok aslında uygun bir dille söyle. ya da dene belki zamanla aşarsın. Evlilikte biraz renk katmak fayda sağlar.
😅 seni edepsiz fantazilerine alıştırıyor. Ona de ki ya alışırda başka şerbetler de içmek istersem. Beni zorluyorsun böyle de.
Şerbet dediğin meni mi hahaha insan kocasının menisini tatmaz mı
Ha ha haha ho ho
Erkek bu
Hayırdır seni mi s... ktim 😋
Becerebilirsen adres veriyim
Kim kimi zi ker se
Sağol canım kalsın
Ozaman atlama yeni gelinin şike atlaması gibi sorana söyledim ben
Benim görüşümün altına yorum olarak yazmazsan problem kalmaz
Sana söyledim bu erkek diye ikaz amaçlı
Senim görüşüme yazmadan nasıl olucak
İkaza ihtiyacı olan biri değilim ben de ciddiye almış gibi yazarsak rp yapıyorum zaten
Sevdim seni
Türk milleti gerçekten s*kişmeyi bilmiyor bunlar birer fantezi canım s*xte tiksinme olmaz
Tam boşalacakken çıkarıp ağzına mı boşalmak istiyor?
şerbetten kastın sperm degil dimi :D
Şizofren çılgın bakirenin hayali soruları
Alış alış lazım olursun bizede
Müthiş güzel istek , araba için değer ama
Dublör kullansan olmazmi
trolleme insanları
şerbet ha asjahjha
Şerbet içirmek de ayrı bir keyif
İdda buyuk ic gitsin kusarsin sonra
Yediği yemeklere dikkat et
Araba için yapılır
Sen yapar miydin?
Kız olsa yapardım
Erkek halinle niye olmaz araba sonuctaaa
Nooo o olmaz ama kız olsun ağzıma işesin ses çıkarmam
Oyy cok tatliii
Cisim geldi keske yanimda olsan
Wc gitmeye useniyorm
Oaaa sen evlisin kendine gel
Kocama agzina esiyim demistim kabul etmemisti napiyim sen oyle diyince heycan yaptim pardon
Neyse bu burada konuşulacak bişi değil özelden yaz olmadi
Şerbet ne be 😂😂
Sperm
Onu biliyorum canım. Onu ağzına mı akıtıyor
How old are you lady