Herkes bana cinsel gözle bakıyor sevdiğini söylese bile yalan gerçekten kimse sevmiyor. Ya muhabbet etmek istiyorlar ya da hep ev ev artık bıktım, nasıl olucak?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman karşındaki insanı iyi tartıp ölçeceksin, belli sınırların ve kuralların olacak, insanları daha çok tanımaya çalışacaksın. Öyle laletayn hoşlanıp işi pişirirsen sonuçta bu paylaşımı yapmaya mahkumsun.
Gerçekten sevip gerçekten sevilmek için çabalayacaksın başka yolu yok...
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle, bundan sonra böyle. Ama zaten kolay kolay sevip hayatıma alabilsen birisi değilim aldıklarım da işte yanlış çıktı
- +1 yıl
Demek ki tahlil ve tanıma kısmında sıkıntı var...
Soran+1 yılEvet maalesef
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba. Cevap çok basit, siz de erkekleri sevdiğiniz için değil de sevişilebilirliklerine göre hayatınıza sokmaya başladığınız zaman fark edeceksiniz ki ilişkilerinizde daha fazla mutlu olabilirsiniz. Umarım faydam dokunur bu konuda size.
00 Yorumla
+1 yılKızlar buna müsade eden sizlersiniz. Bir kişinin size yaklaşımını ancak siz belirlersiniz. Sizin tavrınız onların size cinsel yönden bakmasını sağlıyor. Bu sebepten dolayı erkekleri değil önce kendinizi düzeltmelisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yok onlarda da problem. Normal muhabbet ediyoruz cinsellige bağlanıyor. Hele ne öğrendim biliyor musun 1,5 senelik sevgilim benimle sadece cinsellik için beraber
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkonusurken oylemi konusuyorlar ben sadece seks icin geliyorum diyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bi de sevgili oluyorlar madem sevmiyorsun neden sevgili oluyosun ağlicam ya 🥺🥺
- +1 yıl
sevgili olmuyorum işte soyluyorylum swvmedigimi
Gizli Üye(25-29)+1 yıletki durumu sorgulanacak da olsa ilk başta, konuşma tarzınızı değiştirin bence o tür kişilere karşı.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle, teşekkür ediyorum
Cevap sahibi+1 yılrica ederim kolaylıklar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlia seçimler yapıyorsun kendini cabuk kaptiriyorsun karşındakine cok acik aliyorsun belki sadece dış gorunus odaklisin radikal kararlar alman lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen de buna evet dediysen, zincirleme larak gelmiştir arkası
00 Yorumlakaç manitan oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kolay kolay sevip sevgili olabilen birisi değilim ve hayatımdaki insanlar da hep yanlış çıktı şu ana kadar 2 ama bundan gerçekten tanımadan asla hayatıma almam
+1 yılUmarım bir şey yaşamamışsındır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyorsan kullandırma kendini sen de
08 Yorumla
Soran+1 yılSen çok akıllısın.
Cevap sahibi+1 yılBiraz çalıştır işte kafanı 😄
Soran+1 yılBen bunu nasıl düşünemem
Cevap sahibi+1 yılÖzel ders istersen haber ver uygun fiyata çözeriz
Soran+1 yılTabi canım senden bide 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİlim çinde bile olsa gidip alınız demişler... önce istemek lazım 😄😄
Soran+1 yılYok aman aman
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin çekirge
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaliba güzellik sorunu, sonra duruş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişiyi bulamıyon
02 Yorumla
Soran+1 yılOrası kesin 😒
- +1 yıl
Şans ver ama güven verme o iş olup olmayacağıns sen karar ver
- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılBu ben
02 Yorumla
Soran+1 yılAhh 🥺🥺
- +1 yıl
Kızlar buna müsade eden sizlersiniz. Bir kişinin size yaklaşımını ancak siz belirlersiniz. Sizin tavrınız onların size cinsel yönden bakmasını sağlıyor. Bu sebepten dolayı erkekleri değil önce kendinizi düzeltmelisiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKiyamammm
00 Yorumla Kalbini hissedebiliyorum.
00 Yorumla
+1 yılDüzeltelim bu durumu
00 YorumlaGörüşmemiz lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben hep cinsellik için kullanılıyorum hiç gerçekten seven olmadı nasıl değiştireceğim bu durumu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat