Ben henuz bekarim ve bakireyimm.. hic iliskimm olmadi.. Evlenmis bosanma asamasinda birine asigimm..
Yillardir seviyorum onu ama henuz yeni acildimm ona.. Sizce eger evlenirsek sorun yasarmiyizz sekste?
Ben henuz bekarim ve bakireyimm.. hic iliskimm olmadi.. Evlenmis bosanma asamasinda birine asigimm..
Yillardir seviyorum onu ama henuz yeni acildimm ona.. Sizce eger evlenirsek sorun yasarmiyizz sekste?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sorun yaşamazsınız. Boşansın, sonra ne isterseniz yapın.
Umarimmm yaaa😇
cok atesli ve guzel cinsel hayatınız olur erkekte tecrube onemli bu senın için avantaj
tesekkurler
Başkasına hayır gelmeyen insandan sana hayır gelmez
neden boyle dediniz? belki o kadinda sikinti vardida ayrilmak istiyor
Öyle hissettim hislerimde yanılmam gözü dışarıda olan bir insana benziyor ondan daha boşanmadan senle konuşmazdı karakterli olsa
evet bende oyle dusundum aciklamasini bekledimm.. kendiside dedi sana Şu an sans veremem..
ama dedi yani mutlu degilimm felan.. ve o zaten o evliligini sakliyan birisi. bildigin bekar birisi gibi bir hayati var. geceleri disarda arkadaslariyla takiliyor sen dusunn.. mutlu insan evinden cikarmi yoooooooo cikmaz.. bana mantikli aciklamasi vardi ve o sadece bende kalir
Evlenince aradığını sen de bulamayınca yine aynı olacak kendini yakma
onu bende dusundumm.. ama onunla ozamana bir anlasma yaparim ben ne para nede her hangi birsey istiyorumm sadece senin o guler yuzunu beni sevmeni istiyorum diyecem
Ben sana bir şey demiyorum zaten güler yüz ve sevgi dünyanın tüm malından paradan puldan daha değerli değil mi bir insan senin için hayatını değiştirir mi sen de birlikte olduktan sonra her şeyin aynı olacak ben karışmıyorum ne halin varsa gör
Tamamda biranda bu kabalik ne?
Yani anlamıyorum bu kadar saf olmanızı o yüzden kızıyorum insan biraz kendini geliştirir 🤔
Ben kendimi gelistirmis biriyim.. okumus etmis isini bulmis biri.. ama iste ask olunca baska birsey oluyorsun
Adam apaçık seni kandırmış gözleriniz kapanıyor birazcık ilgi birazcık yalan duyduğunuz zaman
Neden kandirmis anlamadim?
Ne gibi sorun olabilir ki performans düşüklüğü falan mı diyorsun
Aranızda çok yaş farkı var mı
yani belki deiyebilir o kadin daha iyidi ya da o soyleydi nebilimm..
evet var yinede yasimizz.. 10 yas buyuk benden
Bunu diyeceğini sanmıyorum sen bakiresin ve hiç ilişkin olmamış profesyonel tecrübeli gibi hareket etmeni bekleyemez bence
Ask varsa arada eğer geri kalan hicbir şeyin önemi kalmaz
Ama çocugu varsa o belki sorun yaratabilir. Çocuğu oIması sürekli eski eşiyle iletişimde kalması demek çünkü. Ben aşırı kıskancım mesela öyle biriyle olabileceğimi zannetmiyorum
Maalesef var hemde 2-3tane🥺 Ve daha cok kucukler.. 3-7 yaslarindalar
Benim ona karsi duygularim baya bi yuksek.. bunu en sonunda anladii sukur.. aynenn bende kiskancim diyebilirim yinede..
Esinden baya sikayetci. Bi suredir dusunuyormus dusunmus hep evi terk etsemmi artik. Ben onun evli oldugunu bilmedigim zamanlar hep derdi bana ozel hayatimda sorunlarim var baya felan. Megersem esi yuzundenmis.. diyoo hani ise yaramiyoo.. hayatinda hic calismamis etmemis koca parasi yiyo ancak. Evde durmuyoki anca geziyo surda burada dedi😂 hatta dedi benim arabami bile elimden aliyo oteki kotu arabada bana kaliyor. Yazik o arabasinida ozenle bozenle almistii..
Bende guldum dedim bende calistigim halde boyle bi arabaya biniyorum😂 istesem gidip alabilirdim ama yokk..
Benim eşim evlenip boşanmıştı gayette mutluyuz
ama sen erkeksinn o kadin tecrubeli bizde tam tersi.. Allahim bozmasinn
Ee sizdede o tecrübeli olmuş olacak halinden anlar yani ama buradaki en büyük sorun neden boşanıyor?
evde huzur yok, kadin sadece parasini yiyor :( hayatinda hic calismamiss.. onun arabasini alip gidiyormuss ve kotu arabayi hep ona birakiyormus vsvs.. diyo calismiyo ama canida asla sikilmaz orada burada gezip duruyor.. eeeh benide gorunce onu gercekten sevdigimi ve caliskan oldugumu tamam yani
Bence başka şeyler vardır her neyse iyice tanımaya çalış
Adamın tecrübesinden faydalanır ve sorun yaşamaz
Evlenebilir. Sorun olmaz.
Adam anlayışlıysa sorun yaşamazsın.
İşini biliyorsa daha mutlu eder seni.
Neden sorun olsun ki?
Bilmemmm olabilir.. okadar tecrubesi var yani🥺
Yaşanmaz ayrıca tecrübeli oldugu için daga iyi
hmm, neden tecrubeli daha iyi ama ben tecrubesizim
Seni doyuma ulaştırma konusunda
hmm anladimm sagol
Doyumsuz musun limit var mı
Yürüyen cinsellik geldi
Yaşlarınız kaç. Bu önemli
24-34
Sen 50 yaşına gelene kadar pek sorun yaşamazsınız sekste ama sonrasında sana yetmeyebilir.
o yastan sonra bana niye yetmesin ya?
Sen 40-50 yaşlarına geldiğinde genç erkek istersin. 40-50 yaşlarında olup 20-25 yaşında sevgilisi olan binlerce evli kadın var her yerde. O yaşlara geldiğinde anlayacaksın.
tovbee tovbe, yok almimm..
cevremde o yaslardaki kadinlarda var haaa onlar yetiniyorda ben niye yetinmimm
Zamanla anlayacaksın her şeyi.
tamam sagol
Yuvayı sen yıkmışsın anladık
Yas farkı cocuk ve en önemlisi sevgi
Bence uzak dur
Niye
yaşamaz
Hayır yaşamazsınız
Adam telef eder seni
Adam keyfine bakar yeter ki delik olsun 😂