Bu soruya aşırıcı insanlar cevap vermesin lütfen.
Sekste ya da aşkta yaşın önemi var mı olmalı mı?
Sekste ya da aşkta yaşın önemi var mı olmalı mı?
Bence yok bu yaşla alakalı değil istekle alakalıdır. Ben yatakta öyle şeyler yaparım ki her kadın tekrarını ister. Yaşım 40 bazıları konuşurken amca diyor ama ben sikis makinasi gibiyim hala takir takir :)))
Beline kuvvet dayı, bende yetişkin her insanın özgür olmasından yanayım
Teşekkürler amcaydik dayı olduk :) tecrübe sekste daha onemlidir
Dayı lafın gelişi kanka bakma bana 😂
Olur kanka
Cevap
2Cevap
Evet var aşk olmalı yaş farkı da çok olmamalı
Elbette olmalı. Psikolojik sağlamlık için gerekli olgunluğa ulaşması lazım bireylerin.
Yetişkin bireyleri kast ediyorum, psikoloji zaten insanın tercihlerinden doğmaz mı
14 yaşındaki biri yetişkin değil kanka, yetişkinleri kast ettiğimi söyledim zaten
✌🏼✌🏼
Olmalı 24 25 yaşından önce ne aşk ne seks olmamalı bence insanın hayatında
Nedenki? O yaşa kadar ne yapacak insanlar
Aklı anca başına geliyor insanların bence. Karakteri oturuyor, ne istediğinin farkında olacağı yaşlardır bence. 16-22 arası çok tehlikeli doğruyu yanlışı ayıramayacak yaşlar olduğunu düşünüyorum.
Ama o yaşa gelene kadar seks istediği aşırı olduğu için yanlışlar yaparlar, intiharlar tacizler tecavüzler hep yokluk yüzünden oluyor bu suç oranını arttırır
Seks işçileri var, ben kızlar için konuştum aslında erkekleri ne kadar biyoloji bilsem de anlayamam açıkçası. Ama kızlar durabilir ve durmalılar. Gerici değilim yani yanlış anlamayın ama insanların bu yaşlarda eğitimine daha çok önem vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bunları ve okulu bi arada yürütmek çok zor ve karakter tam olarak oturmadığı ne istediğimizin farkında olmadığımız için yanlış tercihler yapıp cahil bi toplum oluşturuyoruz seks o kadar da önemli olmamalı bence. Tabii bu benim düşüncem.
Bende senle aynı fikirdeyim bir yandan ama öteki yandan da seks erkekler için çok zorlu bir şey, 2-3 gün kendini tatmin etmeyen birisi istemsizce istemeye başlar. Şimdi sürekli arayışta olan birisi kendini eğitime ne kadar verebilirki? Açıkçası ben çok zeki biriydim ama kızlar ortam falan derken ders çalışmayı hiç düşünmezdim öyle öyle eğitimi yarıda bıraktım
Aslında seksi önemli kılan biziz. Ya normal hayatın akışının içinde olacaktı ki şimdinin türkiyesinde mümkün değil, kızlar seks yaptığı kişiyle evlenmek, erkeklerse hangisini yatağa atarım ve bunu başkalarına nasıl anlatırım derdinde. Toplum olarak seksi normal kabul edebilseydik eğer sorun oluşturmazdı ama edemiyoruz. Seks yapan kıza o*spu, erkeğe erkektir yapar diyen bi toplumda sizin de dediğiniz gibi olmaz benimki de olmaz bu daha uzun yıllar böyle devam edicek gibi.
Bizim toplumumuzda seksin normal olmaması ile normal olmaması gibi iki düşünce bir birine zorla düşüncelerini kabul ettirmeye çalışıyor, bu şekilde muhafazakar kişiler ile olmayan kişilerin kültürü karışıyor bu da kaos oluyor. Yani herkes birbirinin hayatına karışmak yerine kendi yaşamak istediği şeyi yaşasa her şey güzel gider aslında
Bence başkasının seks hayatı hakkında onu yargılamak yanlış, yaparsın yapmazsın günahı da senin sevabı da senin inançlı ol ya da olma, birbirimize hayatı zorlaştırmak çok gereksiz
Aynen öyle. Yaş sorunu da buradan ortaya çıkıyor işte. 24 yaşındaki bi kız artık ne istediğini bilir ve yaptığı şeyden pişman olmaz. Ama daha karakteri oturmamış bi kız bunu çok önemli görür ve tek bir yanlış kişiyle yapması tüm hayatını etkileyebilir. Türkiye için durum böyle ne yazık ki. O nedenle 24 25 dedim ben. Rahat olunabilseydi isterse 14 yaşında yapsın ve normal hayatına devam etsin ama Türkiye'de edemez işte. Bi yapan gider diğerine anlatır öbürü başkasına anlatır böyle böyle o kızın hayatı mahvolabilir. Düşünsene herkes seni o**spu olarak bilip o şekilde tanıyor. Artık yetişkin yaşa gelmişsin ve pişman olmuşsun elinden ne gelir? Hiç bir şey.
Haklısın o yüzden 18 yaş sınırı var, sen çıtayı biraz yukarıda tutuyorsun, sanırım kötü bir tecrübe ile başlamışsın 😅 ama düşünme şeklini sevdim en azından bunu konuşup tartışabiliyorsun buna rastgelemek milyonda bir
Aslında öyle kötü bir tecrübe yaşamadım ama evet kendimden yola çıkarak kızların genelinin bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Ben 23 yaşındayım ve 16-20 yaş aralığı hızlı zamanlarımdı deyim yerindeyse. Çok çabuk kanabilecek 2 çikolataya tav olabilecek bi kişiliğe sahiptim. Şimdiki benle arasında dağlar var ama hala daha olgunlaşıp büyüdüğümü düşünmüyorum ve burdan ergen kız kardeşlerime sesleniyorum. Yanlış yapmayınız.
Kamu spotu😂
😂😂 bende 28 yaşındayım olgun olmak başka bir şey tabi sağlıklı düşünmek bambaşka bir şey. Burada senle bu konuşmayı yapabildiysek bence gayet olgun bir düşünceye sahipsin ve evet ergenler evden çıkmayın dışarısı tehlikeli 😂
Kesinliklr bir noktaya kadar yasin onemi oldugunu dusunuyorum 15 yasindaki bir cocugun 30 yasindaki bir yetiskinle iliskiye girmesi kesinlkle dogru degildir fakat belli bir yetiskinlik sonrasinda bir sorun gormuyorum
Ya zaten 18 yaşından küçüklerin seks hayatı resmi olarak olamaz yasak o yüzden onları konuya dahil etmeyin, yetişkin bireyleri kast ederek soruyorum
Basta ok ama sonra yas filan hıkaye
Nasıl yani yaş farkı olan biri ile yatmaz mısın
Yatılıyor :) öyle boy kilo yas fark etmıyor
İyi bari, bazı insanlar eleştiri yapıp keyfimizi kaçırmaktan pek hoşlanıyor
Onemi tabii ki var
Neden olsun ki, yetişkin her bireyin istediğini yapma özgürlüğü olmalı, yoksa başkasının keyfine göre yaşarsak ne anlamı var ki
Bu orta yas grubu erkeklerinin genc kadinlarla olabilmek icin her seyi normallestirme cabasi komik ve acinasi gercekten
Ne alakası var? Ben kendimden büyük kadınlarla oldum hayatım boyunca erkeklere neden böyle bir yakıştırma yapıyorsun şimdi?
Yav he
Ne yav he, 16 yaşımda iken 32 yaşında sevgilim vardı, bir kere de değil onlarca kişi ile oldum bu şekilde
Lan bu dedigin cok mu normal sanki😄 Al birini vur otekine, mentaliteniz kotu sizin
He ya, tek başıma seks yapıyorum sanki, bence senin dünyadan haberin yok paso televizyon izlersen böyle olur
He he, aynen
Bak kendi fikrin bile yok
Ayneeeeeen