Sevgisiz bir evliliğe devam mı edeceğim?

Ben şu an yeni evli ve hamileyim uzun ilişki sonrası evlendim ama hep ilgisizdi ilişkiyi hep ben ayakta tutmaya çalıştım hep bekledim birgün bende mutlu olcam diye ama yok bi ara biriyle tanıştık tesadüfen o sırada iliskimi bitirmeyi düşünüyordum çok mutsuzdum. Sonra o tanıştığım kişiyle ilişki cinselliğe kadar ilerledi yanında o kadar mutluydum ki sadece o olsun para eşya hiç bişey umrumda değildi ikimizinde mesleği var zaten sonrasında o sevgilim ayrılmayı kabul etmedi istemeyerek te olsa biz evlendik bir şekilde ama aklım hep onda kaldı evlendigimde bana mesaj attı o gün anladım onsuz olamadigimi ama her şey için çok geçti sonra belki evlendigim adamla mutlu olurum unuturum dedim ama evlendigim insan benimle ilgilenmiyor cinsel hayatımız bile yok o derece hatayı kndimde arıyorum ama bakımlı ve güzel bir kızım ama onun gözü görmüyor bile ama o olsaydı aramızdaki tutku çok güzeldi neyse boşanma sürecine girdik bu kes o çocuk gel gitler yapmaya başladı benimle cinsellik konuşuyor sonra ertesi gün depresyona bağlıyor bir anda hayatımdan çıkıyor biriyle tanışıyor olmuyor geri geliyor ama benim zaafim o kadar büyük ki her gelişinde kabul ettim evlendigim süreçte cinsellik yaşamadık yanlış anlaşılmasın sadece konuştuk ama cinsellik konuşurken iyi diğer gün buz gibi ben napcam. bilmiyorum artık sevgisiz bir evliliğe devammi etcem
Sevgisiz bir evliliğe devam mı edeceğim?