Sadece cinsellik de değil. Mesela konuşma yaparken laf arasında, direk olmasa bile böyle gizli gizli öpüşmeyi, cinsel çekimi, arzuyu sezdirirler mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zor SORULAR bilmiyorum
Niye 😄
Herzaman sezdirirler
Önem verdiği kişilere de mi, sadece cinsellik yaşamak istedikleri kişilere mi
Bak şunu kafanızdan silin. Bn olsam deger verdigim kişiyle yasamak isterim bunu aşkla şevkle şehvetle diğerini umursamam üstüne düşmem
Anladım teşekkürler. Bilmiyorum insan emin olamıyor, güvenemiyor karşısındakine maalesef
Haklısında ne bileyim
Kesinlikle öyle
Teşekkürler. Bunu değer verdiği birisine de mi yapar yoksa sadece gelip geçici kişilere mi
Yok aslında şöyle cinsel yakınlık hissettiği ya da arzuladığı güzel bulduğu herkes e yapar tabi akraba vs değil ha aman
Anladım tamamdır. Bazen konuşmalarında bunu hissediyorum, devam ettirsem ettirir gibi. Kesip atınca, duruyor. Acaba erkeklerin geneli mi böyle emin olamadım
İlk önce şunu sorayım sen bu konudan rahatsızlık duyuyormusum duymuyormusum
Evlenmeden cinsellik yaşamak isteyen birisi değilim o yüzden evet beni geriyor. Ama ben konuyu değiştirdiğimde, o konuda kalıp ısrar etmiyor
Senin nabzını yokluyor her erkek yapar ama seninki sana çok hissettirmiş daralmıyorsa sıkıntı yok ama asam bu kadar istekliyken de en azından öpüşmeden bırakma
Her erkek nabız yoklar diyorsun, tamamdır. Yani bilmiyorum çok istiyorsa ayrılır geçip biter
Bak sen otoriter kız seni
Yani bana biraz uzak şeyler bunlar
Alışmalısın onu bırakıp başkasıyla sevgili olsan o da sana öyle yapacak
Ama birisi ile ileri gitsem, sonra onunla ayrıldığımda ileride birlikte olacağım kişiye karşı kötü hissederim ki
şu an duygusal anlamda boş olduğun için böyle mantıklı düşünebiliyorsun ama birini sevdiğin zaman mantığın devre dışı kaldığından ötürü böyle düşünemeyeceksin o adamın seni elde edene kadar ki sana verdiği güven duygusu tüm bu mantıklı cevapları unutturacak sana ne yazıkki
Açıkçası ben de bundan korkuyorum ama tam olarak güvenemiyorum da. Hala ona marşı böyle mesafeliyim bu konularda, bir şeyleri bırakmak da istemiyorum çünkü yanlış geliyor
Seninle uzunca ses atarak konuşmak ne iyi olurdu ben seni çözdüm vallahi bak
eger karsı degılsen
Karısı olsa?
Bazen
Peki tepkisine göre mi hareket edersiniz
Aynen öyle
Pekala teşekkürler. Bazen konuşma esnasında o yöne gidiyor gibi hissediyorum, ben devam ettirsem kesin devam ettirir gibi. Ama başka yöne çekince ben, geri duruyor söylediklerinden
Evet
Ama bu değer verdiği birisi olsa bile mi? Gelip geçici birisi değil de
Evet
Evet
Evet bazen
Peki bu değer verdiği birisine de mi öyle, yoksa gelip geçici birisine mi sadece
Arada olur
Ne dedi