Cinsel Yaşam Cinsel ilişkideki önceliğiniz nedir? alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Cinsel ilişkideki önceliğiniz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. AŞk sadece.. 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ön sevişme, oral, 6 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Öncelik mi bilmiyorum ama hemcinsimin ilişkiye dahil olması çok daha fazla libidomu arttırıyor. 2 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Önsevişme kesinlikle olmalı. Ateşli öpücükler. Nirvanaya ulaşırken sarfedilecek seks içerikli sözler. 0 0 Yorumla
Fuc_kBudyDady_ Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İstekli olunması, duş ve vücut temizliği (ağız dahil) 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Partnerle birlikte güzel ve zevkli bir cinsellik ve şiddetli bosalma olur 0 0 Yorumla
CesaretliOll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Öncelik kadını doyurmak. Onu mutlu etmek. Asla ama asla başka bir hedefim yok 0 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Önceliğim karşımdakini deki etmek, zevkten bayılacak noktaya getirmek. Bu bana ayrı bir haz veriyor. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kadının zevk alıp defalarca orgazm olması önemli benim için. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Partnerimin zevk alması karşımdakinin tatmin olmasından tatmin olan biriyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Önceliğim kadınımın yüksek oranda zevk alabilmesi ve güzel bir orgazm yaşamasıdır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önce kendim boşalmalı yım 4 5 Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @psikologunuz_dogn erkek önce boşalırsa seks bitiyor ondan Yorumla Fuc_kBudyDady_ +1 yıl Ben 25 dkkayla sınırlarım. Sana yeterli olur muydu Görüş sahibi Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl Ama herkese göre değişir ben mesela cok gec boslrm ama bende ilk kadin bosalirsa zevk kalmaz bence Yorumla Fuc_kBudyDady_ +1 yıl Mmseaja gel Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Karşının deli gibi zevk aldığını görmek 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı kız önceliğim 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Temizlik Güzel kokuÖn sevişme ve Tutku 0 0 Yorumla
Seductive09 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Oral 2 1 Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl İyi misin bu konuda peki? Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadinimin alacaği haz önce onu gormem lazim 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Hijyen hijyen hijyen 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Fizik ve tutku 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yalamak 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Uzun boylu olmasi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
AŞk sadece..
Ön sevişme, oral,
Öncelik mi bilmiyorum ama hemcinsimin ilişkiye dahil olması çok daha fazla libidomu arttırıyor.
Önsevişme kesinlikle olmalı. Ateşli öpücükler. Nirvanaya ulaşırken sarfedilecek seks içerikli sözler.
İstekli olunması, duş ve vücut temizliği (ağız dahil)
Partnerle birlikte güzel ve zevkli bir cinsellik ve şiddetli bosalma olur
Öncelik kadını doyurmak. Onu mutlu etmek. Asla ama asla başka bir hedefim yok
Önceliğim karşımdakini deki etmek, zevkten bayılacak noktaya getirmek. Bu bana ayrı bir haz veriyor.
Kadının zevk alıp defalarca orgazm olması önemli benim için.
Partnerimin zevk alması karşımdakinin tatmin olmasından tatmin olan biriyim
Önceliğim kadınımın yüksek oranda zevk alabilmesi ve güzel bir orgazm yaşamasıdır.
Önce kendim boşalmalı yım
Neden
@psikologunuz_dogn erkek önce boşalırsa seks bitiyor ondan
Ben 25 dkkayla sınırlarım. Sana yeterli olur muydu Görüş sahibi
Ama herkese göre değişir ben mesela cok gec boslrm ama bende ilk kadin bosalirsa zevk kalmaz bence
Mmseaja gel
Karşılıklı tatmin...
Karşının deli gibi zevk aldığını görmek
Zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı kız önceliğim
Temizlik Güzel koku
Ön sevişme ve Tutku
Oral seks ile bosalma
Oral
İyi misin bu konuda peki?
Kadinimin alacaği haz önce onu gormem lazim
Partnerimi mutlu edip önceliği ona verip bosaltmak
Hijyen hijyen hijyen