Yine aklımda garip garip sorular... Allah'ım sen aklımı koru (tövbe de gızz çarpılacaaaannn şindiii)😜
KaFayı cidden yedin varyaa.. neysee haydiii cevaplarınızı bekliyorreeee arkideşleyy😏😁
Yine aklımda garip garip sorular... Allah'ım sen aklımı koru (tövbe de gızz çarpılacaaaannn şindiii)😜
KaFayı cidden yedin varyaa.. neysee haydiii cevaplarınızı bekliyorreeee arkideşleyy😏😁
Bence kimse evlenmezdi çünkü maalesef cinsellik için evleniyorlar zaten. kadın erkek fark etmiyor genelde ilk baktıkları şey cinsellik. ama yine de Cinsellik olmasaydı, insanlar hala birbirleriyle ilişki kurabilir ve arkadaşlık kurabilirler. Ancak, cinsellik olmadan ilişkiler daha az yakın ve tatmin edici olabilir. Ayrıca, cinsellik olmadan insanlar kendilerini daha az canlı ve enerjik hissedebilirler. Sonuç olarak, cinsellik insan yaşamının önemli bir parçası olsa da insan mutluluğu ve refahı için aşk gereklidir.
İnsanoğlu olarak Cinselliğe çok fazla anlam yüklüyoruz. Sanki olmazsa olmazmış, ölürmüşüz gibi. Cinsel güdüler insanları kontrol edebilir, yoldan dahi çıkarabilir. Bence olmasa insanlık olarak en azından bizi kontrol altına alabilecek bir şeyden mahrum kalmış olurduk ki, bu da iyi bir şey bence.
Bence çok güzel olurdu ayrıca bu sitelerde böyle iğrenç cinsel sorulara da maruz kalmazdık en azından garip garip mide bulandırıcı sorular of cidden midem bulanıyor keşke gerçekten olmasaydı cinsellik çocukken bize anlatıldığı gibi çocukları da leylekler getirseydi hayal gücümü fazla zorladım jljflfkslalc Z
Cinsellik olmasaydı zaten insanlık da olmazdı mantıken üreme olmayacağı için ahs
Teşekkürler.. 🥂
Cevap
29Cevap
İnsan diye bir şey olmaz dı
Cinsellik diye bir şey olmazdı, haliyle haberimiz de olmazdı. Nasıl ki ışınlanmak diye bir şey yok ve açlığını çekmiyoruz, aynı şekilde olurdu. Olmayan şeyin üstünden analiz yapılmaz Nerimancım
Erkekler kadınlara asla katlanmazdi kadınlarda birbirini yerdi 😂😂😂
Çok doğru tespit :))
😂😂😂 teşekkür ederim
İnsan neslinin baska bir sekilde devam ettigini dusunursek eger, kadınlar nesli tukenmis türler arasinda olurdu dunyada kadin kalmazdi.
Yani dünyada cinsellik olmasaydı Allah insana böyle bir özellik vermeseydi o zaman insan diye bir şey olmazdı ki canlı üreme nesil devamı olmazdı
cinsellik olmasaydı eğer insanoğlu olmazdı :D çok basit düşün.. ilk insanlar cinsel yakınlaşma yaşamasaydı üreyemezlerdi bizlerde olmazdık
Oooooooo hayat mis gibi olurdu hersey cok guzel olurdu bence boyle bir sey olsa cok guzel olurdu vallahaa
Olmayan bir şey hakkında yorum yapamazdık. Belki neler neler var da insanoğlu hala bilmiyor, ne kaybettik? Cinsellik olmasa da bişey kaybetmezdik
Cinsellik keyif işidir o keyif adına çocuk yapıyor geleceğimizi güven altına alıyoruz o olmasaydı insanlık olmazdı herslde
Allah içimize cinsel istek koymuş. Tüm dünya da bunun etrafında dönüyor. İnsanlar evlenmezdi çocuk yapıp üremezdi
Daha gelişmiş bir medeniyet olabilirdik. Tarihte çoğu kargaşa ve kaosun temelinde cinsel iç güdüler yer alır.
Olmasaydı öyle bişey bilmezdik dolayısıyla ah cinsel hayatım yok diye bi üzüntümüz olmazdı
Hal diyince aklıma direkt zevk, haz, tutku, şehvet geldi bunlardan mahrum kalırlardı.
İnsan olmazdi ki? Birlesmeden uremeden seks olmadan nasil insan cogalacak ;)
Dünyada cinsellik var diye insanoğlu devam ediyor türünün devamına.
hayat mis gibi olurdu
Üreme olmazdı herhalde.
Süper olurdu saçma sapan insanlar türemezdi
İnsanlar olmazdı net üreme zaten hiç olmazdi
Üreyemezlerdi ;)
Pek hoş olmadı kesinde.
En fazla 40 yıl sonra nesil tükenir
bir şey olmazdı ben yaşıyorum
kadınların soyu binlerce yıl önce tükenirdi
Medeni saygılı canlılara dönüşürlerdi
İnsanlar olmazdı direk sen ben shsh
Biz olmazdık
cinsellik olmadan hayat olmaz ki (einstein)
İnsanlar olmazdı.
Çoğalma olmazdı.
Biz olmazdık
Biz olmazdık
Zevksiz olurdu her şeyy
O zaman sen boyle bir soru soramazdin
Kudurduuk
Mahvolurduk