İlişki yaşadığım kişiler zaten kötü insanlardı bana yapmadıklarını bırakmadılar. Onları o zaman şikayet etmek zorunda kaldım ama en çok ben rezil olduğumla kaldım. Yaşasam yaşayamıyorum ölsem ölemiyorum. Ben ne yapacağım? Hatalarım beni mahvetti kendime küskünüm hayata küskünüm yıllardır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende hayata küstüm yoruldum yaptığım yanlışlar da cabası ama hala dünyadan alacaklarim var.. seninde öyle olmalı evet kötü şeyler yaşadık vaktimiz boşa gecti akıp giden yıllara mi yaşadığımız şeylere mi üzülelim bilemedik öylece geçip gitti yıllar ama hala yaşıyorsak var bi sebebi bende istiyorum aynada yüzümü sevdiren bir kadın olmasını hayatımda bazı şeylerin artık düzelmesini ama çabalamamiz lazım bayan
06 Yorumla
Soran+1 yılBen yaşamakta zorlanıyorum daha fazla. Yoruldum
Cevap sahibi+1 yılBende zorlanıyodum zorlaniyorum ama tutunacak bir dal aradığımda onu kitaplarda şiirlerde buldum sende bulabilirsin sonra hayat sana hiç ummadığın yerde güzelliklerini gösterip inancını tazeliyor inan. Hem ne demiş şair hayat, tesadüflerin güzel renkleriyle boyanmış bir halidir. Sadece o tabloya bakmak mesela aynı pencereden bakmak.. inan biz her şeyin en iyisini hak ettik sadece seçimlerimiz bizi buna itti ama kimse nasıl yaşayacağımız öğretmedi aksine yaşanılacak ogrenilecegini söylediler.. hayatta her şey bir tecrübedir ve tecrübeler kaybedilerek öğrenilir der yazar ve bu ölene kadar devam edecek onda şüphe yok ama neden hayat aldığımız nefeslerini toplamı değil nefesimizi kesen anların toplamiyken iyice kendimizi bu bataklığa götürelim. Seni bilmiyorum ama benim hala alacaklarim var dünyadan kadin
Soran+1 yılBen ah aldım bence annemin babamın ahını aldım o yüzden bu durumdayım
Cevap sahibi+1 yılBende dedim daha önce annemin mi ahını aldım diye asıl onlar bizim ahimizi aldı bizim bu durumda olmamıza sebep olan onlar bence.. sevilmek sevmek bunu ilk aileden görmek ister insan benim başımda annem olsaydı o sevgiyi ondan görseydim bu kadar çok savrulmazdim kanmazdim belkide ya da sen gerçekten babanın anneni arkanda görseydin o yanlışlara gitmeyebilirdin biz aynıyız haberin olsun :))
Soran+1 yılHaklısın bunca hatayı yapmamın nedeni annem zaten. O erkekler cinsel ilişki yaşayabilir ama kadın yaşayamaz kafasında bir yobazken benim böyle yanlışlar yapmam çok doğal. Neden onun karşısına oturup rahatça herşeyi anlatamadım? Çünkü annelikten ve insanlıktan çok uzak birisi o
Cevap sahibi+1 yılBak ne yaşamış olursan ol hala bu hayatta en değerli olan şey sensin.. Ve senin hayatın. şu an hala yolun ortasindasin ve ayağa kalkabilirsin bende kalkmaya çalışıyorum ordan biliyorum kendime bir seyler katmaya yalpaliyorum ama deniyorum sende kendini geliştir ayağa kalk hayatın güzelliklerini gördükçe karşına o doğru kişi çıkınca inan hayata tutunmak için bir sebep daha oluyo insana. Annen ya da annem böyle olmuş olabilir ama onların da avantajı var. Onlara bakıp diyosun ki ben böyle bir anne baba olmuycam çocuklarımı bunların yetiştirdiği gibi yetiştirmeycem kurulu bir düzenim çocuğumla güzel bir ilişkim olacak hayat aldığın nefeslerin değil nefesini kesen anların toplamıdır ya sen ilerde geri dönüp baktığında o anılar senin arkanda bıraktığın en güzel şeyler olacak. Ne demiş yıldız tilbe ahh yine sevebilirim hayatı bitti derken...
https://voca.ro/1gB8KOYxua2x
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüvenin çökmüş ruhsal ve psikolojik bunalıma dusmussun ve herkes sana guvensiz geliyor ama Kabuguna çekilip yanlız kalman seni daha kötüye sürükler öz güvenini kazanıp seni yadirgamayan insanlarla arkadaslik et bu seni iyi hissettirir destek olan birileri olmalı seni iyi hissettiren yardımcısı olabilirim ulasirsan bana
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Daha 26 yaşındasın bence hiçbir şey için geç değil düzenli güzel bir hayat kur kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutamıyorum kabullenemiyorum yanlışımı
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmişi unutman zor ama hayata devam etmen için geçmişi geçmişte birakmalisin
04 Yorumla
Soran+1 yılBırakamıyorum senelerdir
Soran+1 yılÜstte gizlinin yazdığı yoruma bakar mısın? Böyle insanlar varken ben mutlu falan olamam
- +1 yıl
Umursama kimseyi kim nederse desin. Ne yaşadığını bilemem belki haklısın belki de haksizsin hayat ve karar senin. Ama birşeyleri değiştirmek istiyorsan kendine yeni bir sayfa acmalisin bu senin için kolay olmayacak elbette ama kendini toparlaman senin için en iyisi olacaktır
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem kendi rızanla ilişkiye giriyorsun hemde gidip şikayet ediyorsun. Niye hayatın düzene girmemiş acaba düşün bakalım
024 Yorumla
Soran+1 yılBeddua mı ettiler yani? Peki onların bana neler yaptığını biliyor musun da bu kadar emin konuşuyorsun? Benden yaşça büyüklerdi ve reşitlerdi şikayet etme hakkım vardı
Cevap sahibi+1 yılGirmeseydin sonuçta ortada bir tecavüz yok. Gelip burada masum ayaklarına yatma
Soran+1 yılSen heralde kendinde o yaştaki kızlarla ilişki yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayır senin gibileri bildiğim için uzak duruyorum
Soran+1 yılBenim gibi bir enayi bulamazsınki zaten şimdiki aklım olsa senin gibilere sümüğümü bile vermezsin
Soran+1 yılVermezdim
Cevap sahibi+1 yılKesin adamlara yaşınıda büyük söylemişsindir
Soran+1 yılAdamların siikini yalama lütfen soruda bir tek onları savunan sensin çünkü sende onlar gibisin
Cevap sahibi+1 yılHayır burdaki seni savunanların hepsi daha hayatın sillesini yememiş abaza takımı. Birazcık sohbet ettiğin zaman hepside seni dm ye çağıracak. Daha neyi savunduklarını bile bilmiyorlar yarın 20 yaşındaki kızla ilişkiye girdiğini zannedip hapsi boylasınlarda görüyüm o kahramanları
Soran+1 yılYaşımı biliyorlardı boş yapma bildikleri halde benimle oldular sen avukat ol böyle tiplerin avukatlığını yap nasıl olsa onlar gibisin. Hahaha yaşımı büyük söylemişim adam 15 yaşındaki kızla bile yattığını söylüyordu böyleleri fırsatını bulsa 13 14 yaşındaki kızla da yapar yaşı büyük söylemesine gerek yok sen kime ne anlatıyorsun? Ayrıca buradaki insanlar istedikleri kadar dm ye çağırsınlar gitmem konu bu değil. Sen de hapise girmek istemiyorsan o yaştaki kızlarla ilişki yaşama bu kadar basit. Şimdiki aklım olsa onlarla mı olurdum? Basbaya da kandırdılar şimdiki aklım olsa değil seks yapmak görüşmeye bile gitmezdim
Cevap sahibi+1 yılAkıllanmana sevindim darısı diğer kızların başına
Soran+1 yılYakamdan düşsünler diye de şikayetçi oldum keşke şikayet de etmeseydim yine ben suçlu oldum kaçıp izimi falan kaybettirseydim. Onların her türlü savunuculuğunu yapanlar çıkıyor. Olan bana oldu
Cevap sahibi+1 yılBiz genç kızlar akıllarını başlarına alsın derslerini çalışsınlar böyle şeylerle uğraşmasınlar deyince biz suçlu oluyorduk ama
Soran+1 yılBabam da dedi dinlemedim it gibi pişmanım
Cevap sahibi+1 yılÜniversite okudun mu
Soran+1 yılHayır. Sen haklısın aslında ben hata üstüne hata yaptım
Cevap sahibi+1 yılGeç değil üniversiteye başlayıp kariyerine odaklan bundan sonra
Soran+1 yılBen iftiracı gibi oldum ama cinsel ilişki yaşadığım kişilerden biri bana arkadan tecavüz etmişti şikayet ederken utandım erkek polislere onu söylemeye. Son ilişkinin rızam dışında olduğunu söyledim o da rızam dışındaydı ama tam tecavüz gibi de değildi ama bile bile yapmadım bu yanlışı. Keşke hiç şikayetçi olmasaydım ben günah üstüne günah işledim böyle insanlar yüzünden keşke hiç onlara bulaşmasaydım. O yırtmış mahkeme tüm ilişkiler rızaya dayalı demiş afedersin ben siikildiğimle kaldım psikolojimin bozulduğuyla kaldım hepsi evlenmiş çocuğu bile olmuş ben mutsuz bir şekilde hayatımı sürdürüyorum
Cevap sahibi+1 yılOrtalama bir insanın 70 yaşına kadar yaşadığını düşünürsek sen 26 yaşındasın yani yaşamının daha ortasına bile gelmemişsin. 1 sene içinde yaşadığın şey ile koca ömrünü heba etmen doğru değil. Bu zamana kadar bir şey yapmamış olman zaten başlıca hata. Artık geçmişi bırak ne yaşanmışsa yaşanmış. Şu an yapman gereken tek şeyi söyledim sana. Üniversiteye başlayacaksın kendine yepyeni bir hayat kuracaksın.
Soran+1 yılNeden başta o derece yargılarken şimdi olumlu yapıcı konuşmaya başladın? Bana acıdın mı
Cevap sahibi+1 yılSonuçta ortada bilinçli olarak yapmış olduğun bir hata var bunun farkında olmanı istedim fark ettiğini görüncede yardımcı olmaya çalışıyorum. Sen beni yanlış anladın ben 18 değil 20 yaşından önce erkek veya kız fark etmeksizin cinsel ilişki yaşamasına karşıyım. En doğrusu evlilik ama kim ne yapıyorsa yapsın beni ilgilendirmez. Ben gençlik yıllarının tamamen okuma, çalışma ve eğlenmeyle geçmesini istiyorum. Ben 22 yaşındayım bu zamana kadar bir sürü kişiye eğitim konusunda yardımcı oldum bunların arasından psikoloji, hukuk, elektrik-elektronik mühendisliği gibi bölümleri kazananlar oldu. Her zaman eğitimden yana olmuşumdur. Yani niye kızdığımı anlamışsındır şimdi. Hiçbir gencin zamanını kendilerini geliştirmeyecek şeylerle uğraşmasını istemiyorum. Sende daha gençsin çocukken yaptığın hataların geleceğini karartmasına izin vermemen lazım. Bu yüzden kendine odaklan artık
Soran+1 yılBilinçli olarak seks yaptım evet ama bilinçli olarak o ifadeyi vermedim yanlış yaptığımı iki yıl sonra 19 yaşına gelince fark ettim vicdanen rahatsızlık duydum. Haklısın eğitimime odaklanmam gerekiyordu ben hep yanlış işler peşinde koştum resmen kendimi harcadım kendime ne kadar kızsam az.
Cevap sahibi+1 yılKız istediğin kadar kız bir şey değişmeyecek. Değiştirmek istersen başaramayacağın şey yok. Karar senin ya ömrünün geri kalanınıda böyle geçirirsin ve ölür gidersin ya da bundan 10 yıl sonra geriye dönüp baktığında şu an anlattığın olayların hiçbirisini hatırlamayan ve belkide bir çok kişiye yol gösteren örnek bir kadın olursun
Cevap sahibi+1 yılHahahahaha ayyy Allah'ım sorularda birisi beni şikayet etmiş :D Bu kadar büyütülecek ne vardı ki Bazı insanlar öğüt verirken niye bu kadar iticiler? ↗
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok gecmıs olsun neden bırakamıyorsun? herseyın donusu vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojim bozuk takıntı haline getirdim
Cevap sahibi+1 yılpsıkologa gıttın mı hıc? ben psıkologum bır zoum sundular mı?
Soran+1 yılGittim faydasını görmedim ilaç da kullandım
Cevap sahibi+1 yılanladım konusmak ıstersen dınlerım
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar kötü insan sen iyi insan mısın? Sadece karşı tarafı suçlayacağına biraz da kendine bak.
011 Yorumla
Soran+1 yılZaten olan bana oldu
Cevap sahibi+1 yılBen erken yaşlarda bu işlere bulaşık psikolojisi bozulmayan kız görmedim. Ama o yaşlarda bunları yapanlar da az. Çoğu ya cesaret edemez ya da neyin ne olduğunu bile bilmez. O yaşlarda erkeklerle konuşmaya çekinen kızlar var.
Soran+1 yılBenim beyinsizliğim zaten. Okulda değil kötü ortamlarda buldum bunları
Cevap sahibi+1 yılSeni isteyen böyle isteyecek.
Soran+1 yılBen kendim kendimi yanlışlarımla kabullenemiyorum başkası nasıl kabullensin
Cevap sahibi+1 yılÇevrende yaptıkların biliniyorsa kullanmaya çalışan da çok olur.
Soran+1 yılŞehir değiştirdim
Soran+1 yılBazı akrabalarım biliyor ama hep yüzüme vurdular rencide ettiler
Cevap sahibi+1 yılŞehir değiştirsen de belli olur
Soran+1 yılNerden?
Cevap sahibi+1 yılHal ve hareketlerinden.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende keşke o yaşlarda yapsaydım diye pişmanım
014 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama neyin ne olduğunu bile pek bilmiyorsun o yaşlarda. Seçicilik sıfır zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapsaydım bu kadar düşünmezdim beklemezdim psikolojim zaten çok bozuk
Cevap sahibi+1 yılEvet o yaşlarda düşünmeden yaparız her şeyi
Soran+1 yılBenim kadar bozuk olamaz psikolojin emin ol. Hiçbişeyim olmasaydı vicdanım rahat olsaydı keşke en azından. Her sabah suçluluk duygusuyla uyanıyorum
Cevap sahibi+1 yılNe yüzünden suçluluk duyuyorsun ilişkiyi erken yaşadığın için mi. Bilmiyorum artık yaşamak istemiyorum anlamsız geliyor her şey
Soran+1 yılHayır hata yaptım içlerinden biri bana tecavüz etmişti ben de kendimi tam ifade edemedim yanlış ifade verdim
Cevap sahibi+1 yılO yaşlarda korkmuşsundur ifade edememeni anlıyorum
Soran+1 yılBen iftiracı gibi oldum ama bana arkadan tecavüz etmişti utandım onu söylemeye. Son ilişkinin rızam dışında olduğunu söyledim o da rızam dışındaydı ama tam tecavüz gibi de değildi ama bile bile yapmadım bu yanlışı. Keşke hiç şikayetçi olmasaydım ben günah üstüne günah işledim böyle insanlar yüzünden keşke hiç onlara bulaşmasaydım. O yırtmış mahkeme tüm ilişkiler rızaya dayalı demiş afedersin ben siikildiğimle kaldım psikolojimin bozulduğuyla kaldım hepsi evlenmiş çocuğu bile olmuş ben mutsuz bir şekilde hayatımı sürdürüyorum
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm:(( benimde başıma böyle bir şey geldi 16 yaşında bende utandığım için diyemedim o günden beri benimde hayatım mahf oldu hiç bir şey eskisi gibi değil
Cevap sahibi+1 yılTecavüz gibi bir olay değil ama iftira atıldı üzerime
Soran+1 yılBen bile isteye iftira atmadım yalnız. Bu hataya sürüklendim
Cevap sahibi+1 yılOnu biliyorum canım burada madur olan sensin anladım zaten geçmiş olsun
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun sende üzülme bak beterin beteri var. Ben çok yanlış insanlara bulaştım bu yanlış bulaşmamı sağlayan kız bile sonrasında beni suçladı hayat insanlar gerçekten çok acımasız. Kimseye güvenme
Cevap sahibi+1 yılEvet kimseye güvenmemem gerektğini o gün öğrendim bende hayatım alt üst oldu kimseye güvenmem daha asla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHatamla sev beni diye bir şarkı sözü var doğru kişiyi bul
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmez kimse beni
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyosun niye sevmesin ön yargılı olma kendine bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılTövbe et kendine yeni bir sayfa aç bunalıma girmeden
026 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe pslik insanlar var a. m. mk 17 yaşındaki kızla neden sevişirsin
Soran+1 yılÜstteki gizli ne yazmış bir baksana ilişkiye girmeseydin hem girip hemde şikayet ediyorsun tabi hayatın düzene girmez demiş. Yorumu açıktan atamıyor çünkü herkes ne boook olduğunu anlayacak
Cevap sahibi+1 yılÖn yargılı davranmış
Soran+1 yılHapise girmekten çok korkuyormuş 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSeni suçlaması sacma sen hayatına bak olan olmuş
Cevap sahibi+1 yılErken yaşta mi evlendin yoksa zorla mı oldu
Soran+1 yılEvlilik yok.
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Neyse umutsuz olma İnşaAllah her şey düzelir
Soran+1 yıliçlerinden biri bana tecavüz etmişti ben de kendimi tam ifade edemedim yanlış ifade verdim
Cevap sahibi+1 yılKimsenin yaptığı yanına kar kalmaz herkes yaşattığını yaşar Allah'ın adaleti şaşmaz merak etme
Soran+1 yılBen iftiracı gibi oldum ama bana arkadan tecavüz etmişti utandım onu söylemeye. Son ilişkinin rızam dışında olduğunu söyledim o da rızam dışındaydı ama tam tecavüz gibi de değildi ama bile bile yapmadım bu yanlışı. Keşke hiç şikayetçi olmasaydım ben günah üstüne günah işledim böyle insanlar yüzünden keşke hiç onlara bulaşmasaydım. O yırtmış mahkeme tüm ilişkiler rızaya dayalı demiş afedersin ben siikildiğimle kaldım psikolojimin bozulduğuyla kaldım hepsi evlenmiş çocuğu bile olmuş ben mutsuz bir şekilde hayatımı sürdürüyorum
Cevap sahibi+1 yılNe desem bilmiyorum ki olan olmuş geçmişte kaldı geleceğe bak
Cevap sahibi+1 yılHerkes yaşattığını yaşar ama
Soran+1 yılKendimi öldürsem
Soran+1 yılBana mı diyorsun herkes yaşattığını yaşar diye
Cevap sahibi+1 yılYok senin suçun yok ki
Cevap sahibi+1 yılBunu sana zorla yapanlar yaşattılarıni yaşarlar Allah'ın adaleti böyle
Cevap sahibi+1 yılKendini öldürmek gibi bişey yapma geleceğe bak İnşaAllah her şey düzelir Allah'tan ümit kesilmez
Soran+1 yılAma herkes beni suçluyor rızamla da yaptım diye tecavüzü hiçe sayıyorlar. Sanalda bir yere yazdım 30lu yaşlarda bir adam senin de ondan bir farkın yok bu yaşadığın az bile bir zahmet vicdan azabı çek psikolojin bozulsun dedi tecavüz için de onunla bununla yatarken bunların sonuçlarını düşünecektin kendini suçla dedi ben gerçekten çok hatalıyım Allah seni affetmez diyenler bile oldu
Cevap sahibi+1 yılBırak o slakları sen kendi rızanla mı şey yaptın yok. Önemli olan bu. Her günah affedilir merak etme
Soran+1 yılO ifadeyi tabiki bilerek yanlış vermedim bilmeden iftiracı oldum
Cevap sahibi+1 yılSana destek veren biri olsaydı böyle olmazdı neyse boş ver geçmişi
Soran+1 yılHaklısın kimsem yok annem bile senelerce beni yargıladı. Bunca hatayı yapmamın nedeni zaten annem. O anne olsaydı geçer karşısına oturup anlatırdım ama nasıl anlatayım? O erkek yapabilir ama kadın evlilikdışı seks yapamaz kafasında bir yobaz. Ara ara hep yüzüme vurur sen pislik yaptın diye. Bununla da kalmaz bir ton iftira atar bana. Tek istediğim benim de ahım yerde kalmasın bana çok kötülük edildi
Cevap sahibi+1 yılErkek de kadın da evlilik öncesi yapmamalı eğer inanç varsa. İnanç yoksa zaten isteyen istediği yaşta yapar
Soran+1 yılDindar bile ailede yetişmedimki zaten sadece anne tarafı yobaz erkeğe hak görüp kadını hedef alıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBu yobazlık tabii erkek kadın aynıdır
+1 yılBiyerlerden durması lazım gibi düzene girer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Derdini anlatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDaha temiz bir yaşama geçmek senin elinde
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık çok geç
- +1 yıl
hiçbir şey için geç değil böyle düşünerek kendini erteleme
Geçmişi birak
06 Yorumla
Soran+1 yılBırakamıyorum kendi yanlışımı kabullenemiyorum
- +1 yıl
Yanlış senin yanlışın onlar yanlış değil aslında tecrübe sana şimdi önüne bak
Soran+1 yılAşağıdaki gizlinin yazdığına baksana bana şikayet etmişsin hayatın tabi düzene girmez yazmış
- +1 yıl
Ben dün sabaha kadar uyuyamadım hep köpekler havladi napacaz
Soran+1 yıl😂😂😂 Aynı şey mi
- +1 yıl
Aynen 🤣👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye sordun?
Cevap sahibi+1 yılSohbet etmek isterim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 16-17 yaşında ilişki yaşamaya başladım hayatım mahvoldu 26 yaşına geldim hayatımı düzene oturtamadım ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler