kaç yaşına gelmiş artık bekaretini bozabilir
evlenmeyi beklesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sitedeki her bir arkadaş farklı görüşlerde olabilir ama sizin hayat görüşü yaşam felsefeniz vereceğiniz karar önemlidir. Evlilik zor bir müessese ama prensip olarak evliliğe evet diyorsanız size uygun sosyal kültürel ve ekonomik seviyenize uygun birisiyle hayatınızı birleştirmelisiniz. Evlilik yaşı bana göre tam sizin yaşınız olgunlaşmış sağlıklı doğum yapabilir karekter ve prensipleri olgunlaşmış bir yaştasınız. Sırf cinsellik için yanlış kararlar alıp sonra sizi üzecek sonuçlarına katlanacaksınız. Evliliğe prensip olarak hayır diyorsanız sözüm yok dünya gençte gence söylenecek söz yok. Evet diyorsanız tam evlilik, sağlıklı doğum yapma yaşındasınız. Siz bilirsiniz yaşam sizin...
Bekle diyenler beklesinler. Hayat geçiyor. En değerli zamanlar orgazmsız, sekssiz geçiyorsa oturup düşünmen lazım. Bekle diyenleri dinlersen ömür boyu beklersin. Ya kendin boz ya da bir sevgili yap ve deliler gibi seviş.
çokk haklısınız
Cevap
31Cevap
Şahsen ben hiç ilişki yaşamadım senin gibi çünkü sırf evleneceği kadına ihanet ederek için kendini eşime saklıyorum
Boşuna kendini hediye paketi gibi birine saklama. Sana gelecek adam kim bilir kimlerle ne yaptı?
20 yaşında iken 30 yaşında bakire kadın ne yapmalı diye soran bakir kız. Dur bakalım 30 una kadar neler göreceksin neler :))
Biseyler yasamalisin bunları yaşamak için illa bekaretini vermek zorunda değilsin sadece güvenilir bir partner sana saygiduyan anlayan canim
Peygamber sabri var tebrik ediyorum aday yok mu hic? Evlenmek icin
o yaşa gelmedim ama böyle olacağını düşünyorum
Kac yasindasin?
Bekaret mühür değildir doğuştan olmayanlar var bırakın bu işleri
evet yaaa
Aynen öyle kanka bak keyfine
sen degilsen neden bu soruyu soruyorsunn peki? bunu anlamadimm?
O kisi zaten bu yasina kadar beklediyse biraz daha sabretsin elbet bir gun oda evlenir
çokmu istiyorsun birisi ile birlikte olmayı?
altına yapmalı üstüne oturmalı veya amuda kalkmalı
Bu sorunun cevabını neden insanlarda arıyorsun
Biraz daha beklersen kızlık zarı kendiliğinden eriyecek 😅
Evlenmeyi düşünüyorsa beklesin ama evlenmeyi düşünmüyorsa bozsun
valla ben 25 yasıma kadar dayanabildim sevişmek rahatlamak hakkı akrabam var 57 yasında bakire pempe azgınlıktan ölüyor
Eğer yapmak istiyorsan yap. Evliliği bekleyerek hayatının en güzel dönemlerini çöpe atma.
Erkekler herşeyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Bu arzuları bastirmayin. Erkekler bakır mi sanki.
çok haklısınız bu kişi ben değilim
Siz kaç yaşındasınız ve bakire misiniz peki
bakireyim 20 yim
Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun.
Heykelini dikmek lazım. O yaşa kadar... Bu zamanda...
Reelde güvenilir kişi bulabilirse onun zevklerini önemseyen yapsın istemiyorsa seksting partneri bulsun
Mastürbasyon yapmaya devam etsin bir kav yıl daha birisi çıkmaz işte ozaman başka şeyler olabilir
Seks arkadaşı bul bu yaşa kadar
Nasıl dayandın helal valla 😂
Seksting yapmalıdır düzenli bir seksting partneri olmalı
durumu bence çok kötü
Evlenmeyecekse birine vermeli
Allah korkun yoksa yapmgitsin yoksa zina yapma
Hayrına biri üzerine toprak atsın napsın 😂
Bekaret yaşla ilgili veya zar ile ilgili değildir
Bekaret mi kalmis ya sene olmus 2023
Evlen yanıyor olmalısın
Bekle bence geç değil
Tabii ki bir an önce uygun biriyle sevişmeli