Daha önce kimseyle birlikte olmadım zaten akrep burcuyum yani yükseğim beni anca akrepler anlar. Diğer burçlardan da yüksek olan var ama akrepler her zaman ayrıdır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Akrep burcuyum ve henuz bir sey yasamadim. Yapacak bir sey yok, bekliyoruz
Sadece beklemiyoruz zor bekliyoruz desek daha dogru olcak😄😄yani elim agridi artik nerdeyse her gün hatta başı da ağrıtiyo sjsjjsjsj
Nasil bi partner istersin akrep sırdasım😌😄
Ne bakimdan
Cinsellik kişilik fizik olarak
Sen sonuçta yükseksin karşına düşük libidolu biri denk gelse ne yapardin
Uzun uzun cevap vermeyecegim, usendim biraz. Kisilik olarak oz guvenli, kararli, mizah sahibi, anlayisli, guvenilir olsun. Yaptigi iste basarili olsun. Tipi cok muhim degil, temiz olsun yeterli. Illa bir sey soyle dersen boylu boslu kalipli tipler ilgimi ceker. Libido olarak da en az benim kadar olsun iste, degilse de ben hallederim onu yukseltirim
Senin boyun kilon kaç peki yanına yakışcak birini istiyosun galiba. Yükseltirim derken kendine o kadsr güveniyo musun ne bilim adam işten yorgun gelse 😄😄sen kesin daha çok yorarsin
Herkes yanina yakisacak birini ister. Ayrica ben atla deve istemedim. Tipi fark etmez dedim, illa bir sey soyle diyecek olursan kalipli tipler ilgimi ceker dedim. Ben 1,60'a 65 kiloyum. Ve evet, libido acisindan guveniyorum kendime
Tabii herkes yakışcak birini ister bu gayet normal güven konusu ve geçmiş konusuda beni çok etkiyo biliyo musun? Mesela geçmişte erkeklerle yakınlaşmış olsa rahatsiz olurdum kınamiyorum yanlis anlama ama istemem bende yapmadim peki sen geçmise önem verir misin yoksa tevrübeli olmasi mi iyi libido anlaminda akrepsin seni anliyorum zaten👌👌👍👍
Yo, yanlis anladigim bir sey yok. Tecrubesiz olsun isterim cunku ben de tecrubesizim
Ben sen de şunu fark ettim hislerim söylüyor aslında neşeli konuska birisisin ama en başlarda insanı tartıyosun kişiliğine güvenine önem veriyosu ondan sonra içini açıyosun ister arkadas olsun ister sevgili yaniliyo muyum😌😌ağırbaslisin yani
Oyleyim denebilir evet. Bunlar akrep burcunun ozellikleri zaten
Bende öyleyim aslında kolay kolay içimi dökmem libidom yüksek güvenilir sadık birisiyim. İlişki konusunda çok seçiciyim 1 tane sevgilim oldu o da uzaktandi sende durumlar nasil
Benim hic olmadi
Vay bee şasirdim benimde uzaktan florr gibiydi zatenn. Senin neden olmadi yani teklif eden olmustur bence
Yok, teklif eden de olmadi, benim hoslandigim biri de olmadi. Sans.
Ayrica uzaktan bir sey yasamak da cesaret isi. Hem guven onemli diyorsun hem de sanal iliski yasiyorsun, ilginc
Uzun süre konustuk ama güvendim belkinde kimsem olmadigi için birini sevmek istedim çünkü çevremde tanışabilcegim birisi yoktu. Ama sonrası olmadı.
Senin arkadas cevren nasil az olduğu için mi acaba açılan olmadı giyim tarzın nasil bakımlı bi kız mısın
Yo, cevrem az sayilmaz. Mizacimdan kaynakli olabir
Ciddi birisisin onu fark ettim ama karşındakilere pek güvenmiyosun belki o yüzdendir. Mesela birini sevsen sevgilin olsa ona karsi nasil olursun
Ciddiyim ama asiri asiri degil yani, eglenirim de. Ama guvensizlik var evet, genel olarak hayatta her konuda supheciyimdir. Yani bilmiyorum, cok severim herhalde
Sen benim kız kopyamsınya kendimi sende gördüm😄😄keşke 1 ay geç doğsaymışız diyecektimde o zaman da libido daha düşük olabilir.😄😄riske girmeye değmez
Ama birine şans vermeyi dene zor biliyorum ama seversen geri cevirme daha önce güvenini kiran birileri mi oldu
Yo, niye 1 ay gec dogsaydik ki, ben memnunum halimden. Ben kimseye sans vermiyorum demedim zaten, denk gelmedi dedim. Guvenimi kiran kimse olmadi, dedim ya hic sevgilim olmadi diye. Flort falan da etmedim. Ama cevrede gorduklerimiz yetiyor yani guvensizlik hissetmek icin, illa yasamaya gerek yok
Dogru diyosun gercekten. Aldatan oluyo bi bakiyosun çocuk baskasindan çıkıyo boylelerinde var arkadasim psikolog hasta geliyomuş eşini aldattigini söylüyor yazik vallaya sevmiyosan git ayril niye gururuyla oynuyosan
Kisilik olarak ciddisinya peku eşine karşı baya cilveli olur musun yükseksik biliyorum da merak ettim acaba çekinir misin
Surekli ciddi gezen biri degilim, espriliyimdir insanlari guldururum. Ama tabii ki herkese olan tavrimla kocama karsi tavrim ayni olmaz, ona daha ozel daha farkli olur mantiken
Bende espiriliyim mizah seviyem iyidir akreplerin ortak özelligimiya bu 😄😄
Bu arada akrep ortağımı takip edebilir miyim vakti varsa😌😌
Takiplesmiyorum kimseyle, kusura bakma lutfen
Himm anladim. Güvenmedigin icin galiba hak veririm ama emin ol bende takiplesmiyoeum 1 2 kişi var seciciyim yani eger rahatsiz olursan emin ol direkt engellersin sohbet için sonra baktin keyif almiyon cikartirsin sonucta anonimiz
Guven meselesi degil ya, burada sevmiyorum takip olaylarini falan, o yuzden
Anladim biliyorum ama ara sira konusmak isterdim. Nerde yaşiyosun neler yapiyosun okuyi musu calisiyo musun
Okul biteli cok oldu. Su an issizim. Sen neler yapiyorsun
Bende işsizim çalisiyodum çıktim kpss deneyecem samsunda yasiyorum sen nerdesin
Ay dur, Samsun deyince hatirladim simdi, biz senin baska bir sorunda da konusmustuk
Sen kimsin hic tanimadin belki tesadüftür 😄😄
Of ya o kadar gorusun icinde nasil bulacagim simdi ama eminim, senin bir sorunda yine boyle bi muhabber gecmisti
Himm olabilir bak konusmuz ne dersin tekrardan konussak😌😌unutmamissida beni
Yahu ozelde degil yine soruda gecti muhabbet
Himm anladim. Hic sanal s. x yaptin mi peki eşin yapmis olsa sorun eder miydin
Fotografli sesli goruntulu falan yaptiysa sorun
Anladim. Senin giyim tarzin nasil peki nerde yasadigini soylemedin hala
Spor giyiniyorum. Sen?
Bende spor giyiniyorum balik etlisin erkeklerin hosuna gider peki fizigini belli eder misin bide goguslerin kac beden
Oversize giyinmeyi seviyorum daha cok. 80a beden
80 a mı 80 d mi buyuk sıralamasini karistiriyom😌😄
Instagram ya da snapten ekleşsek fake hesaptan bare bu olsunn
A kucuk, d buyuk
Fake demek:) Fake hesap kullanan insanlardan hoslanmiyorum. Benim uykum geldi, yatsam iyi olur. Iyi geceler
Yani güvenmeeigin icin dedim yoksa olurdu burdan takiplesmeyen kendi hesabini vermez ki zamanla güvenirsek neden olmasin. sende kaldigin sehri soylemedin
Bence yay ve akrep olur.
Senin burcun ne peki libido durumun nasıll
Yayay ve yuksek
Eşinin yüksek olmazsa ne yaparsin kendine güveniyo musun