Açıkçası bayanlar erkeklere göre boşalma konusunda o kadar kolay başarılı değiller ilk olarak bayana göre öncelik verilip onu tatmin ederim benim düşüncem NOT: İLK DEFA BU KONU HAKKINDA YAZDİM HEMEN ABAZAN OLARAK DÜŞÜNMEYİN ATLARIM 😂😂🔥🔥
Yatakta boşalma konusunda ilk kendini mi düşünürsün yoksa partnerini mi?
Önce kadıni boşaltacaksın, en dandik çükün kadını en az 7 kere boşaltma kabiliyeti var donanımını iyi öğreneceksin, onu iyi kullanacaksın, kadınlarda biraz seçici olun bu konuda, olay psikolojik tamamen erken boşalan sorunu olan tedavi görsün ayıp değil. Çükün hakkini ver.
Önce kadın tatmin edilmeli. Erkek ve kadın farklı çünkü kadın peş peşe orgazm yaşayabiliyor ve bunun sonucunda devam edebiliyor ama erkek öyle değil. Öncelik bence kadında olmalı.
@zzzaaafffeeerrr dayi bi defol köpek gibi kelkinmeyi seks sanıyorsunuz 11 cmlik sikinizle hava atmaya calisiyosunuz tenekelik yapmayın yorumumdan defolun
11cm ise bana 22cm ise anana kabul mü? Görüntülü metre cetvel ile ölçecegim. Ayrıca heryerim s. ikten. das. saktannnn olsa birini sana vermem. g. erizekali
@zzzaaafffeeerrr alanda yok sen git kopek gibi titreyerek sik sana anca gözünü kapatip bacagini acan kadin bakar hayallerini yasaman imkansiz zekan ve seviyen herseyi belli ediyo
@zzzaaafffeeerrr sen kendini ne saniyosun ki cikar koy desem 3 gün malzemeni ararsin daha neyin derdindesin bana bak o karini bana yolla azicik karni doysun garibanın