Sizce ben doğru mu düşünüyorum?

instagramdan biriyle konuşuyorum çok etkilendim bir ay oldu konuşma. 2. Günden seks konuştuk ama etkilenmesem anında engellerdim bir çekim oldu. Her neyse başlarda aktif konuşuyorduk. Ama cinsel odaklı daha çok. Sonra normal sohbete de başladık görüntülü konuşunca özellikle normal sohbet ediyorduk. Ama ben çok hayal kırıklığı yaşadım ve korkuyorum. Bir mesaja 2 saat 3 saat sonra bakıyor ilgi delisi değilim ama bir his işte o anda eklediği kişiler oluyor vs benle konuşurken bunun beni üzüceğini hissettim. görüşmeyi planlıyorduk ama görüşmesek daha iyi dedim ben sana gerçekten değer veriyorum yazmış sana böyle hareketleniyor sadece anlamıyorum yazmış böyle hissettirmek son isteyeceğim şey olur yazmış. Cevap vermedim birkaç gün öncesinde ona sordum ciddi bir ilişki istemiyor gibisin diye. evet seni kandırmak istemem şimdilik istemiyorum dedi orada da gerildim zaten şimdilik diye bir şey yoktur ya vardır ya yoktur dedim bir ayda cinsellik konuşuyorsan neden ciddi beklentin olmasın dedim. Herneyse işte şu an Storylerime bakıp duruyor ama ben cevap vermediğim için son yazdığına hiçbişe yazmıyor. Sizce ben doğru mu düşünüyorum yoksa bir aylık konuşma için abartılı duygusal mı davranıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum bir şarkı attım mesela onu beğenmiş ona gönderme yaptığımı anlamış hemen böyle hareketleri var sürekli bağı kopartmak istemiyor gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumu olan
Sizce ben doğru mu düşünüyorum?