Cinsel Yaşam Kadının en büyük silahı kadınlığı mıdır? aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Kadının en büyük silahı kadınlığı mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
34Kalpsiz34 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Elbette akıllı kadınlar dişiliğini kullanır duygusal kadınlarsa merhametini. Erkekler diygusal kadınlara aşık olur ama akıllı kadınlardan faydalanmak ister 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her erkekte işe yaramaz. Zayıf noktalarını bulmak büyük bir silahtır. 1 1 Yorumla kanka35 +1 yıl köle eder Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. aynen tek silah bedeni başka bir şeyi olmadığı için erkekler kandırıyor genelde 1 1 Yorumla kanka35 +1 yıl aklı en büyük silah Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 990 cevap paylaştı. Bence zekası, kadınlığını kullanmayı bilemedikten sonra bir işe yaramaz. 1 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Bilakis.Kadınların kendileri bizzat silahtır... 0 0 Yorumla
omerxd_16 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Vajinası var diye herşeye hakkı olduğunu sanan kızlara acıyorum 0 0 Yorumla
bygreen34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Sexyliği, işvesi, cilvesi vs. vs en büyük silahı kadınlığıdır 0 0 Yorumla
boy96 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kadının en büyük silahı fiziğidir. Fb arıyorum bulamadım kafama göre 0 0 Yorumla
cizgisizgomlek Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. O silah herkese işlemez be kuzum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet o büyük silahtir 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır tabiiki de göz yasidir. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. En büyük silahı cilvesidir. 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu kim mefak ettim sakin ben deme? 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadınlığı evet Yoksa parasıdır 0 0 Yorumla
Onursuzluk Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl Her silahın karşısında daha güçlü silahlar vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu silah görmeniz bence... 0 4 Yorumla aichaa +1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu silah değil aslında güçlü bir silah değil sadece erkeklerim bazı erkeklerin zayıflığından kaynaklı bir şey Yorumla aichaa +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevindim Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. kadının en büyük silahı vajinasıdır 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. 250 gr. her alanda koz olarak kullanması 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet kesinlikle 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zekası 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet aynen öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Elbette akıllı kadınlar dişiliğini kullanır duygusal kadınlarsa merhametini. Erkekler diygusal kadınlara aşık olur ama akıllı kadınlardan faydalanmak ister
Her erkekte işe yaramaz. Zayıf noktalarını bulmak büyük bir silahtır.
köle eder
aynen tek silah bedeni başka bir şeyi olmadığı için erkekler kandırıyor genelde
aklı en büyük silah
Bence zekası, kadınlığını kullanmayı bilemedikten sonra bir işe yaramaz.
Bilakis.
Kadınların kendileri bizzat silahtır...
Vajinası var diye herşeye hakkı olduğunu sanan kızlara acıyorum
Sizin sadece 250 gramınız var başkada bir numaranız yok
Sexyliği, işvesi, cilvesi vs. vs en büyük silahı kadınlığıdır
Kadının en büyük silahı fiziğidir. Fb arıyorum bulamadım kafama göre
O silah herkese işlemez be kuzum
Evet o büyük silahtir
Başka silahı yok ki 😂
Hayır tabiiki de göz yasidir.
Kadınların her yeri silah
Beyinsiz kadınlar için evet :)
En büyük silahı cilvesidir.
Bu kim mefak ettim sakin ben deme?
Hayır değildir
Kadınlığı evet Yoksa parasıdır
Her silahın karşısında daha güçlü silahlar vardır
Bunu silah görmeniz bence...
Anlamadım
Bu silah değil aslında güçlü bir silah değil sadece erkeklerim bazı erkeklerin zayıflığından kaynaklı bir şey
Anladım
Sevindim
kadının en büyük silahı vajinasıdır
Kıvırcık saçları ve dolgun göğüsleridir..
Baska neyi olcak kadinin baska ne ozelligi varki
250 gr. her alanda koz olarak kullanması
Karakteri
Evettir yestir
Bence kesinlikle dominantlığıdır
Evet kesinlikle
evet.
Kadınlığıdır
Gözyaşı derler
Soru mu bu tabi ki s500 leri
evetttt
memelrı :D