Aileler tanıştı. beraber film izleyecektik onlara gittim fırsat bilip benimle birlikte oldu. Engelde olamadım. Ama hoş olmadığını söyledim. Karımsın benim. Ben senin kocanım her yerin benim diyor. Çok anlayışsız ve bencilce buluyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kanka bence biraz abartıyprsun mesele adamın cinsellikten sonra değişip değişmemesidir, önceden yapmaya meğilli olması değil
Bahane etmiş nolcak kanka arzulamış seni yapmak istemiş yapmış olmuş bitmiş olay ne kafana takıyorsun eğer ayrılmaya soğumaya giderse de sırf erken yaşadı diye üzülme, evlendiğinizde aynısı olsaydı geri dönüşü olmazdı en azından yüzünü erkenden göstermiş olur eğer öyle olursa
Bi de öncesinden yapmanın bir faydası da cinsel karakterlerinizi öğrenirsiniz (sert, anal, oral seven ya da cinsel organ yapısının iyi olup olmaması, performans vb.)
İnan bana evlilikte böyle olacağını bilemezdim diyip ne aldatan ORRRR... çocukları var ama neyse anladın sen flglglg
Zararın neresinden dönersen kardır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha önce tecrüben vardı sanırım. İlk birlikteliğin olmasa gerek. Oysa dün hatında olmayan birinin yarın olacağının garantisi nedir? Senin garanti belgen evlilik cüzdanındı. Kutuyu servis dışı açtırdığından garantin bitmiş ve 2. Elsin artık.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya sen ne anlatıyon boolum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılZorla mı birlikte oldu sana yoksa karşı koymadin mi daha evlenmeden yapmaniz normal değil ayrılsa Nisan atsa Napican
06 Yorumla
Soran+1 yılZorladı evet. Karşı koydum hayır dedimmmm
- +1 yıl
Yani zorla sahip oldu sana öylemi yanlış bu yaptığı delikanlı adama sığmaz bunu yapmak tamam Öpüşme Sevişme sürtüşme olur ama yani zorla yapmak içine girmek felan dekanlı adama yakışmaz oral felan yaptırttimu sana ya da iicne boşaldimi
Soran+1 yılEvet analdan içime boşaldı bekle iki dakika dedi ben istemediğim halde
- +1 yıl
Analdan mi boşaldı sadece içine kızlığını aldımi bu arada? Kötü olmuş ya korkmuş olmalısın o an seni anlayabiliyorum gayet o an neler yaşadığını çektiğini hemen belki o an bitsin istedin ama bitirmedi devamm etti belkide ağladın Hüngür Hüngür o an ve sonrasinda kıyamam ben sana yaa ne insanlar varya dua et vajina içine boşalmamis
Soran+1 yılBakire değilim ama onunla olmadi ilk. Ağladım bittiğinde sinirlendim kızdım ailesi evdrydi üstelik
- +1 yıl
Kötü olmuş ya aile anlamış olmalı birseylerin ters gittiğinden ses duyulmadı dimi umarım içerden ailesi içerde iken yani zorla bir kıza bu yapılmaz bakire değil diyede illa olacak değil yani şükür dua et ki içine boşalmamis hamile kalsan ne olacak analdan bosaalmis bişi olmaz ama yaptığı yanlış acı vermiştir snaa zevkten cok o an yanlış mıyım zevk aldın mı istem dışı ya da full acı mi çektin ne erkekler varya herşeyin benim demek nedir daha evlenmeden yapmak tek taraflı olmaz ki her şey amacı seni yapmakmis baksana yaş kaç bu arada
Kesinlikle istemesen olmazdı, sen çok masum değilsin bu olayda
12 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama benim gücüm nasıl yetsin koca adama alla alla
+1 yılNe ara eşi oldum imam nikahu veya resmi nikah var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok işte benede kızdım ama dinlemedi
- +1 yıl
Ben olsam birakirdim onu yarin bir gün seni birakmayacagi ne malim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi devirdeyiz bacı, sen istemesen olmazdı istemez ayağına yatma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer yerin benim derken? Bu sözu bile ne halt olduğunu ortaya koyuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Evlenecek insan biraz daha bekleyebilir diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılAz çok anladım onun beynini Allah yardıncın olsun
010 Yorumla
Soran+1 yılNe anladın
- +1 yıl
Verdiği cevaba bak senin her yerin benim ve sen istemeden Bi nevi zorla bişeyler yapmış sana ki bu da, sana, zerre saygı duymadığı ve seni malı olarak gördüğünü gösteriyor umarım evlendikten sonra mutsuz olmazsın çünkü nr bilim hiç güven vermedi bana
Soran+1 yılKurtuluşun yok diyor bundan sonra :( evet bende saygısızsın dedim
- +1 yıl
Niye kurtuluşun yokmuş
Soran+1 yılEvlenecekmişim değer vermese ailesiyle tanıştırmazmış ailemle tanışmazmış
- +1 yıl
Saçmalama allah aşkına değer verdiğimizi böyle mi gösteriyormuşuz biz lütfen az akıllı ol ya
Soran+1 yılEvet bende söyledim kaç kişiyi böyle kandırdın dedim
- +1 yıl
Bak burada çok şey derim sana ama gerek yok bence sen Bi kez daha düşün iyi düşün Bi ömür geçireceksin sonuçta bu herifle
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Kendine çok iyi bak umarım iyi olur her şey senin içni 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sen nasıl dur yapma demedin onu anlamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılDedimmmmm
Soran+1 yılEvett
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaretini bozduysa otur ağla ama genel erkeklerde boylebyapar sonra yoluna bak der
00 YorumlaBence de haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılhadi evlenemezse saçma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet peki sizce ne yapmalıyım
- +1 yıl
Olan olduysa artık yapacak fazla bir şey yok gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk aldınmı oral yaptımı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmadı
Cevap sahibi+1 yılPeki neden yapmadi ya da sen yapilmasini istemezmisin hersey normel olmus olsa
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl inandın kandın ya
00 YorumlaNeden izin verdin ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılseks önemli
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği