Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakir erkek her zaman ilkinde başarısız olur ve asla senin nasıl mutlu olacağını o anlamda bilmez çünkü yaşamadığı için nasıl davranacağını da bilmez tabi bu durum biraz hayal gücünü kullanarak yaşanması gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılTekrardan yazıyım mı ne yazıyım görüldü atıyor sürekli
- +1 yıl
Yaz sen bilirsin istiyorsan ama boşuna da uğraşma çok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHmm belkide isletildigini sanıyor veya tecrübesiz olduğu için kaçıyor bende onun gibiyim ama deneyimli biri ile isterdim ilk ilişkimi iki kişi bilmezse olmaz çünkü birde utanma olur ilkte ama o kadar açık isen bence olmamalı ben onun yerinde olsam kacmazdim herhalde bu kadar açık olduktan sonra
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ikna edebilirim peki soğumuşmudur benden
Cevap sahibi+1 yılHeyacanlnmistir sadece biraz bekle yazabilir
Cevap sahibi+1 yılBende olsam heyecan yaparim
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirekt sevişmek istediğini söyleyen kızlara inanmıyordur. Ben ne gördüm ne de göreni duydum şu an görsem organ mafyası der kaçarım
016 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraf falanda attım mesajıma bakmıyor napıcam 😂
Cevap sahibi+1 yılİyi bir fotoğraf attıysan biraz geri durman lazım sonra kendi isteyecek zsten
Soran+1 yılSütyenli fotoğraf attım dilimi çıkarttım piercing gösterme bahanesiyle 3 4 gün oldu yazmicak galiba
Soran+1 yılBeni düşünüp mastürbasyon yapmısmıdır acaba
Cevap sahibi+1 yılEğer onu arzuladığını hissettiyse büyük ihtimalle yapmıştır orta düzeyde bir kızın davetkar olması tahrik için yeterli ama sorsan yaptığını reddeder hatta mastürbasyon yaptı diye soğumuş da olabilir ama biraz daha tahrik edersen dayanamayabilir
Soran+1 yılMesaja baksa yapıcam da hiç bakmıyor dalga geçtiğimi mi düşündü acaba
Cevap sahibi+1 yılBelki öyle düşünmüştür belki yalan söylediğini düşünüyordur belki odundur anlamamıştır belki etrafında elli tane kız vardır ihtiyacı bile yoktur
Soran+1 yılYok hiç kız arkadaşı bile yokmuş napıyım sence mesaj atıyım mı ne yazıyım
Cevap sahibi+1 yılAmacın ne tam olarak? Ciddi ilişki düşünüyor musun yoksa sevişmek mi sadece?
Cevap sahibi+1 yılSesine güveniyorsan sesli mesaj at
Soran+1 yılSadece sevişmek istiyorum ne diyim tekrardan nasıl konuşmaya ikna edicem
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle bir daha asla ona direkt sevişmek istediğini söyleme sadece hareketlerinle göster. Ona "Merhaba Emrecim (İsmi ve hitap şeklini sallıyorum) benim için bu fotoğraf nasıl olmuş söyler misin lütfen 😘😘" diye çok tahrik edici bir fotoğraf at
Soran+1 yılşu an normal sohbet bile etmiyor ki cevap verirmi 😔
Soran+1 yılİlk fotoğrafı bunun gibi atmıştım bahaneyle
Cevap sahibi+1 yılİşe yaramıştı demi ama
Cevap sahibi+1 yılDevamında çok darlamışsındır
Erkekler Ne Diyor
Konuşmalarından kabadayı bi kız gibi hissettim eleman sen gibi biri yerine daha naif birini tercih eder diye düşünüyorum. Mahalle ağası seni 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya öyle değilim kibar biriyim ama biraz fazla açık sözlü davrandım 😕
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesaj at korkması gerektiğini söyle ya da aklimdan ne geçiyorsa direk söyle seni çok beğenmiştim ondan böyle davrandım vs..
05 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız olduysan bidaha demicem dedim ama tamam dedi ve bidaha yazmadı
Cevap sahibi+1 yılNeden yanaşmadı onu bi öğrenmek lazım önce
Soran+1 yılBakir sanırım bu yüzden korkuyor soğumuşmudur benden
Cevap sahibi+1 yılBu işlere soğuk bakıyorsa soğumuş olabilir. Sevgilin miydi o çocuk
Soran+1 yılYok değildi sadece 1 kez görüştük
bir şey yazdın mı şimdi
05 Yorumla
Soran+1 yılYok yazmadım cevap vermez yine
- +1 yıl
çok tahrik edici foto atarsan dayanamaz imkani yok
- +1 yıl
bi tane at iyi at ama
Soran+1 yılSutyenli fotoğraf attım ve dilimi çıkarttım piercingim de vardı ama daha sonra direk sevişmek istiyorum yazınca soğudu
- +1 yıl
Sevismek istiyom deme sadece asiri seksi bi fotograf birak o isteyecek zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle hatun bize denk gelmez butonuyum
011 Yorumla
Soran+1 yılBanada normal erkek denk gelmiyor valla bunlarla uğraşıyorum 😂
- +1 yıl
Zaten hep öyle olmaz mı aşko 😂
Soran+1 yıl3 kere falan yaşadım böyle 18 19 yaslarında erkekler millet kadın arıyo bulamıyo çirkin falanda değilim bu arada 😂
- +1 yıl
Neden avaba aşko korkuyodur elemanlar senden xhshwhhe başına iş gelir falan diye merak ettim btw
Soran+1 yılÇok saçma ya sadece sevişmek istemiştim halbuki 😂
- +1 yıl
Belki demiseksüeller aşko duygu olmadan yapamıyolar xhabhas çat diye sende şey yapma biraz öncesin de ayarlarıyla oyna erkekligini öv onun sende farklı bişey var de o zaman sevişir 😏
Soran+1 yıl2 3 kere yakışıklısın dedim işte yeter ona 😂 daha napmam lazım sevişmek için
Soran+1 yılBundan sonra napıcam bilmiyorum mesaj atıyım mı bidaha ne diyim
- +1 yıl
Aşko önceden söyleme hrycanlanıyodur uygun ortamı yarat cagır gir mevzuya ya da akrep burcu erko bul duvardan duvara çsrpsın seni
Soran+1 yılBen taktım buna yaa yatağa atmam lazımm
- +1 yıl
Zor aşko o iş şeytanın bol olsun 👋
Korkmus cocuk 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam peki mesajıma cevap vermiyor 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalp krizi geçirmiş olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılGenç erkekler neden böyle ya direkt söyleyince kaçıyorlar kaç defa yaşadım
- +1 yıl
Sübyancıligi bırak
Soran+1 yılÇocuk değil herhalde 20 yaslarında
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasin
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onu sakinleştir görüşmeyi dene
04 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız olduysan bidaha demicem dedim ama görüldü atıp duruyor bakmıyor mesajlarıma napıcam bilmiyorum 😔
Soran+1 yılEvlerimiz yakın ama evine pek uğramıyor sadece 1 kez görüştük sonra mesajlaştık
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜrkütmüşsün ceylanı😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Onu kullandığını sanıyor.
00 Yorumla
+1 yılGel hayatım bana yap bu şeyleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeske bana gelsen😆
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Korkutmuşsun
09 Yorumla
Soran+1 yılNapmam lazım peki neden korkuyor yemicem sonuçta 😂
Soran+1 yılDedim rahatsız olduysan demicem bidaha dedim tamam dedi ama daha sonra mesajlarıma görüldü atmaya başladı
Soran+1 yılHarbi ya sürekli böyle erkekler denk geliyor benden bir iki yaş küçük sanırım tam bilmiyorum
Soran+1 yılBende anlamıyorum genç erkekler neden böyle bakirmiş
Kotusunuz
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya o da karşılık verdi açık açık diyince ürktü galiba
+1 yılVur ağzına iki tane
01 Yorumla
Soran+1 yılBuluşsak vurcam valla ama mesajlarıma bile cevap vermiyor genç erkekler neden böyle 😂
İnanmıyordur sana
00 Yorumla
+1 yılBilmeyiz
00 Yorumla
+1 yılCok dusundurucu bir durum
00 Yorumla
+1 yılYaşı kaç senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar