Haberler. com kanalında yayınlanan Haber Bahane programının konuğu Mehmet Ali Erbil, "Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla cinsel olarak birlikte olabilirim" dedi.

Haberler. com kanalında yayınlanan Haber Bahane programının konuğu Mehmet Ali Erbil, "Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla cinsel olarak birlikte olabilirim" dedi.
ruhende o kiza ayak uydurabilecek misin? onun isteklerine arzularina fikirlerine saygi duyabilecek misin 🙂 asıl önemli olan burası... evet hiçbirini yapamayacaksin. sanki cinsellik çok önemli gibi 'cinsel' olarak birlikte olabilirim diyor. diğerlerini es geçiyor, peki diğerleri ne olacak? bunu demesiyle tek amacinin cinsellik olduğunu vurgulamış oldu 😄 zaten sevmezdim kendisini iğrenç adam
Sence burada ruhtan mı bahsediyor? Bu adamın gençliğinde de tek hedefi mankenleri yatağa atmaktı.
al işte şaşırmadım şahsen.
Olanlar var zaten. Birçok ünlü kendinden küçük kadınla beraber oluyor. Öyle çok gördük ama parası olmasa kimsenin yüzüne bakmayacağı puhniler işte ama bence kadınlarda buna izin verdiği için utanmalı.
Kusacam ya... Neyse Allahın takdir ettiği saati bekliyoruz efendim
Bu adam iyice kafayı sıyırdı. Bu nedir ya?
Gelmişsin 66 yaşına be. Gündem olmak için saçma sapan konuşuyorsun.
Kırkından sonra azanı teneşir paklarmış. Seni de hayırlısıyla teneşire bir yatırsaydık. 😒
Teşekkürler. 😃
Ricalar :)
Cevap
7Cevap
İğrenç bir düşünce. hatta mide bulandırıcı birisi
Ölümlerin kıyısından döndü birazcık yola geldiğini göstermişti ama işte azrail bir boşladı, hemen eski haline döndü. Bunları ancak ölüm korkusu paklıyor tabi.
20 yaşındaki kızın duygu ve düşüncelerini öğrenmek gerek, bu da libidom yüksek derken derken küt diye kalp krizinden gitse şaşırmam!
Eceli gelen it cami duvarına işermiş bu da o hesap
Adamda para var eee şimdiki kızlarda paraya bakıyor
Düşünürken midem bulandı. 🤮🤮🤮
Kac yaşına gelmişsin hala neleri düşünüyor
Ucube herif bir de hasan canın programına laf ediyot
Dedem 66 yasindasin ne cinselligi ksbdskdbek
Bu adam oldum olası sapikti şaşırmadım
Boş konuşmuş ne yaparsın
Şaşardı iyice bu ahmak herif 🙄
Aman bu da ayrı Bi sapık yaaa
ıyy ya
allahtan 21ım