Biz muhabbet ediyoruz öpüşüyoruz telefonda normal muhabbet ederiz 15 dk arada olur bunlar 2 hafta sonra yazarız mesela hiç çıplak olmadım ama oral oldu ama ben sevgili olmak istiyorum ya da hiç bir şey olmadan bitsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Amaca bağlı amaç tam olarak sevgililikse ve ciddi ilişki istiyorsan Seksi aradan çıkarmalısın ama onu en başta alıştırdıysan ister amacıda zaten sextir.. seks olmayınca uzaklaşır.
Uzaklaşırsa kurtuldum demektir şu an ciddi ilişki istemiyor diyecem ya sevgili ya da normal arkadaş meraba merhaba
O zaman tam olarak adı koyulmalı bencede ya da tamamen bitirilmeli..
Bakalım ne diyecek
Sonucu yazarsın..
Bide hep çok güzeldi diyo son gün Ben hayatıma birini almak istiyorum diyecem seninle olsun istedim olur diye böyle yaptım ya sevgili oluruz ya da gidiyom diycem gevelerse direk giderim yanından böyle yapcam
Gecelerse zaten sıcak bakmıyor demektir zaten amaç seks olduğu için duygusal olarak sıcak yaklaşım yoksa devam etmek olmaz.
Çok üzgünüm cidden ondan ayrı kalmak istemiyorum özlüyorum ağlıyorum sabahtan beri ama istemezse iyiliğim için silcem onu hayatımdan
İlerde daha fazla üzülmekten iyidir şimdi bitirip kendine yön vermek ve yeni bir yol çizmek... birine takılı kalmak çok fazla yıpratır seni amacı düzgün değilse tamamen yıpranırsın..
Evet doğru dedin
kafam yandı ne demek istedigini ne yapmak istedigini hic anlayamadım
Telefonda yarım saat konuşuruz muhabbet ederiz öpüşüyoruz her buluşmada
sonra sexmi istiyosun
Sevgili olmak istiyorum ama şu an f*ck miyiz
evet ölesın sevgılı olmak sıedıgını böyle seylerı bıdaha yapmak ıstemedgını söle
İnşallah nasipse olur ben güzel evlilik istiyorum mutlu olmak muhabbet edip gülmek
ozaman agırlını koy
Evet öyle yapcam masum olacam kıyamasın zaten diyo sen temizsin iyisin güzelsin benim yanımda masumsun dedi bu sefer ağırlık koyacam
en iyisi
Sevişerek olabilir birbirini rahatlatabilir partnerler
Hayır ben bir şey yapmam onunla sevgili olmak istiyorum
Sen f*ck ne aşık mı oldun 😄
Mesela araba sürerken elimi tutar beraber güleriz öpüşürüz eve bırakır beni hesap sorsam söyler sanane demedi ben onunla mutlu olmak istiyorum
Önceden hep sen benimyanımda çok masumsun derdi hani masum olayım kıyamasın
Ne güzel iyi bisey istiyorsun güldüğüme bakma
O ne istiyor peki bu ilişkiden
Önceden böyle olalım diyordu beni üzmekten korktuğunu söylüyordu yani bidaha diyecem ama bu sefer gidicem orada söyleyip onu seviyorum sanki oda sevecek gibi ama bilmiyom belkide değil
Bunu en başta da belirtecektin sizin ilişki FB olma yolunda ilerliyor
Ben bir şey yapmam biliyo bana saygılı ama ben ya sevgili olacak ya da normal arkadaş böyle istemiyorum diyecem
De bakalım ne cevap verecek
Bilmiyom ama diyo seni yanlış tanımıyorum sen çok iyisin güzelsin diyo
Sevgili olmadan bahset gerçek ilişkiden falan
Bakalım ne olacak ben güzel bi ilişki istiyorum böyle rahatsız oluyorum
Sevgili olduktan sonra devam eder misin bu şekilde peki
Arada evet tabiki
Sevgili olduktan sonra daha fazlasını isteyebilir
Bide hep çok güzeldi diyo son gün Ben hayatıma birini almak istiyorum diyecem seninle olsun istedim olur diye böyle yaptım ya sevgili oluruz ya da gidiyom diycem gevelerse direk giderim yanından böyle yapcam
Hadi bakalım gelişmelerden haberdar et merak ettim. Yani bu şekilde ilerlemez çünkü FB ilişkisi gibi bir şey
Sence işe yarar mı
Umarım yarar birde şöyle bir şey var. Sırf seninle sevişmek için sevgili olup sonra ayrılabilir.
Öyle yapmıyo bu bi kere daha böyle konuşmuştuk da
Anladım konuş bakalım sen bir
Ben evlenmek istiyorum ama dediki bugün 2 3 sene var evililiğe ama ben zaten namaza başladım tövbe ettim hani ona güzel masum gözükmek istiyorum zaten diyo sen çok iyisin güzelsin diye
Eğri ağaçtan düzgün baston olmaz. Tatmin olduktan sonra 2 hafta iletişim kurmayan biriyle düzgün ilişki olmaz. Zaten seks amaçlı baslamis boşa ugrasma
Yarın konuşcam şu an ciddi ilişki istemiyor diyecem ya sevgili ya da normal arkadaş meraba meraba
İletişim de bile kalma. Yine de sen bilirsin
Yani daha ne olacak ki
Sağol knk ben sevgili olmak istiyorum ama
Sevgili oluncada bunu yine ister yaşanmış yani
En azından adı konur ve hep konuşurux
Sevgili olup devam edin
şu an ciddi ilişki istemiyor diyecem ya sevgili ya da normal arkadaş meraba merhaba
Bize değil ona söyle
Sevişme ve oral yaparak da olur
Olur biz arkadaşımla öyleyiz
Ben sevgili olmak istiyorum evlenmek
O zaman öyle birini bul
O iyi bi ben onunla olmak istiyorum
Tamam onunla ol o zaman
sevgili ol o zaman
Ben istiyorum da bugün yarın diyecrm
söyle tabi açıkça
Onunla evlenmek istiyorum ama dediki bugün evliliğe 2 3 sene var ama ben namaz kılıyorum tövbe ettim nasıl diycem sevgili olalım diye istemezse ben çok üzülüyorum
2-3 sene var dedi de yani tam ne istiyormuş
seks olmadan olmaz
Beni basit görsün istemiyorum
basit görürse seks yapmakla ilgisi yok
Bide hep çok güzeldi diyo son gün Ben hayatıma birini almak istiyorum diyecem seninle olsun istedim olur diye böyle yaptım ya sevgili oluruz ya da gidiyom diycem gevelerse direk giderim yanından
O nasıl oldu y
Muhabbet ediyoruz öpüşüyoruz telefonda yarım saat normal arkadaş gibi konuşuruz ama öpüşme oluyo sevgili değiliz
Olur sadece oral ile
Ben evlenmek istiyorum sevgili olmak istiyorum böyle değil
Olur yalayarak
Olur olur
Öyle devam et sen
Hâlâ aktif misin