Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka bunun sebebi sizin yobazca tavırlarınız, adam gel seks yapalım sonra ikimiz de kendi yoluna gitsin diye kıyameti koparacağınız için erkekleri yalan söylemek zorunda bırakıyorsunuz. Onlarda sizi silkip silkip ayrılıyorlar, silkmek derken silkelemek yani kendinize gelin diye
01 Yorumla
Soran+1 yılcanım olay seks değil seks yapmadan değer verince de aynı bok oluyor herif direk pislik oluyor yüz verince.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılAğızlarına sıçıyomuş bak hele, evlenmeden bunları yaşarsan müstehaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılMal senin gibi bamya çüklü erkek olmayan erkekleri erkek sansınlar di mi tecrübesiz kadınlar hahahaha git de köyden bakire bul ben İtalyan mankenlerle sevişirken. Kudur ezik. Türk erkeklerine bakılmaz hepsi damacana * hahahaha
- +1 yıl
Sağ elim senden daha güzel reis
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl😀😀😀 mal onlar acik acik derdin belli oluncada istedigini alabiliyorsun ki benim gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe siz öyle erkekleri tercih ediyorsunuz.
Oysa ki o baştaki ilgisi menfaat amaçlı mi anlamak çok kolay00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlarin skoruna yazildiktan sonra umurlarinda degilsin , nerden biliyorsun diye sorma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAgresif tavrına bakıldığında ilişki sana göre değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHevesini kursağında bırakmalı
127 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela? Ben mesela bi çocukla yakınlaştım ettim tam seks yapmadım bu sonra bana kaba öküz davrandı ben de üzüldüm direk güvenil sarsıldı o saatten sonra bok gibi davrandım hep tersledim sonra bu bi ne olduğunu şaşırdı hediyeler laflar filan ama ben yine yüz vermedim. Sonra da ağzına sı*tım dedim ben sana değer verdim böyle güzel davrandım direk pislik oldun gerçek yüzünü gördüm hadi ordan git pislik bi daha bok bulursun beni diye terk ettim. Kaldı mal gibi. Erkekler böyle işte kadın sevince direk şımarıp cepte görüyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBak yeteri kadar tecrübe edinmişsin hayatta. Senin bazı kadınlara yol göstermen lazım aksine. Mevzu tek seks yapmamak değil zaten itin g*tüne sokup cikaracaksin anca öyle değer görürsün
Soran+1 yılAynen öyle yaptım zaten ağızlarına sıçıp aşağılıyorum. Ama ben soğuyorum zaten. Ben o aşamaya geldiğim erkekle bir daha olmam ki. Ha olsam da ayrıca saygı duymuyorum. Mesela aşağılıyor hakaret ediyor eziyorum sonra çoğu zaten şok olup gidiyor kaçıyor ya da yüzsüz gibi hala yazan oluyor ama aynı mallıkta devam ediyoe ben mutlu olamıyorum ki onlarla.
Soran+1 yılBaştan mı aşağılamak lazım ezmek lazım o zaman anlamıyorum. Ben başta kibar iyi davranınca çünkğ bunlar direk beni para seks iyi niyet anlamında suistimal etmeye çalışıyorlar. Baştan direk gıcık olsam da ama o zaman da soğuyo ve zor sert diye kaçıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılAynen hak edene hak ettiğini vermek lazım acıma böyle tiplere. Ben de ilgi gösterdiğim fedakarlık yaptigim kişilerden hep bir darbe yedim alem popiş olmuş bu saatten sonra ben de acımam saplarım her türlü. Değer vermeye gelmiyor kimseye.
Soran+1 yılAynen işte. Ya mesela herif sana başta yalandan değer veriyor işte sen de inanıp güvenip karşılık veriyorsun sonra herif direk göte dönüşüyor ben de aynen dönüşüp ağzına sıçıyorum. Hiç de acımam ve üzülmem. Sonuçta başta zorla benim hayatıma girenler sonra da bana kazık atanlar onlar.
- +1 yıl
Hangi hevesi kursağında bırakıyorsunuz adam zaten hevesini almış başından atmaya kaba davaranıyor adamın işini kolaylaştırıyorsun metrobüs gibi inenin binenin belli değil büyük ihtimalle seni kullanırken kahvedeki arkadaşlarına anlatıyordur senden ayrılınca onun bşr arkadaşı gelip seni buluyordur 2 ayda o kullanıp bırakıyordur
Soran+1 yılNe alaka mal yine gitmiş ezbere sıkıyor aptal. Kadınlar da sizi kullanıyor mal paranızını çikünüzü dilinizi embesil. Seksi sadece erkek için mi sanıyorsun mal. Biz sizi köpek ediyoruz bu herifler neler neler yapıyor hergün benim yanımda olabilmek için ne güzel egom havalanıyor sonra da terk ediyorum ağlayıp kuduruyorlar. Kim kimi kullanıyormuş.
Soran+1 yılMadem herif başından atmak için soğuk yapıyor sonra ben soğuk yapınca niye tutuşup ağlayıp yalvarıp hediye alıyorlar barışmak için mal?
Cevap sahibi+1 yılEvet sen karşılık verince sanki eksik ya da kusurlu biriymişsin gibi davranmaya başlıyorlar iltifat edince bile zamanla kendini yüksekte görüp seni ezmeye çalışıyorlar. Bu yüzden kendini ve kendi rahatını zevkini ön plana koyup önüne geleni düzeceksin
Cevap sahibi+1 yıl@Pasaklıpisi o adam boş kalsa yine gelir kıza yaranmaya çalışır merak etme bu işler böyle
Soran+1 yılAynen valla öyle ya. Mesela hep hesabı onlara kitlersem saygı duyuyorlar ama tamtersi ben de onlara ısmarlar incelik yaparsam direk değersiz davranmaya başlıyorlar. Ondan tamamen bencil bir kadın olmak lazım. Ben verici olan hiçbir kadının değer gördüğünü görmedim. Böyle sevip alttan alıp ona yardım edersen erkek seni aşağılıyor. Ama erkeğe değer verme sevme hep bir şeyler iste erkek acayip yüksek görüyor seni çok garip. Cidden hiç deşer vermemek lazım. Ama işte ben ne bileyim sevinde edince acıyıp üzülüp değer veriyorum abi. Diyorum ben de ona bi şeyler yapayım ama direk işte yaptığım an pisliğe dönüşüyor hepsi ya çok garip. Tamamen demek ki kendi zevkim için yaşamam lazım. Full erkekten istemem acımasız olmam lazım.
- +1 yıl
Haklı olduğun konu tek taraflı olmuyor zevki kadın da alıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Pasaklıpisi ayrıca üslubun çok kaba. Sözlerine dikkat et
Soran+1 yılAni erkekler asla kadın bulamaz. En havalısı bile çok zor buluyor ondan kadına soğuk yapsa bile bir gün geçmeden köpek gibi o kadının ayağına geliyorlar zaten ezikler. Ama kadın öyle değil kadın elini sallasa beş yüz erkek bulur. Ben de öyle dedim zaten. Ulan mal dedim zaten çükün kalkmıyor benim peşimde 4 tane erkek var ben sana yüz vermişim kendini bi bok mu sandın aptal dedim mesela. Öyle çünkü. Mal yani şansını kullanamıyor kıymet bilmiyor.
Soran+1 yılSen hiçbir konuda haklı değilsin pislik kadın düşmanı yobaz herif Çok yaşa git kafan kopsun yazma daha senin ağzına soçarım
- +1 yıl
Üslup hoşunuza gitmeyebilir ama söylediklerimin çoğu doğru
- +1 yıl
Kaçıncı denemen hala düzeyli bşr arkadaşlığın olmamış olmıyacakta eline yüzüne bakılmayacak yaşa gelince ne yapacaksın
- +1 yıl
35 40 yaşını geçince kim koşacak peşinden acaba
Soran+1 yılNerden biliyon lan hayatımı ezik. Gelmiş burada eski sevgilisi boynuzlamış ladın düşmanı yorum yapıyor bas git
- +1 yıl
Benim yatağımdan senin gibi çok geçti
Cevap sahibi+1 yılSoran 🤣🤣
- +1 yıl
Ciğerinizi biliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Pasaklıpisi engelliyorum seni haddini aştın sitede takip etmedigin pembeli yok gelip insanlara ahlakcilik tasliyorsun o takip ettiklerinin arasında çüklüler de vardır :D biraz g*tünü sağlama al bence her önüne gelene atlama kardeş
Soran+1 yılAynen ben de engelledim embesili. Kadın düşmanı pislik. Neyse biz senle konuşalım yani şunu diycem ben hep erkeklere köpek çekiyorum abi. Cidden çünkü sanırım sadece böyle sağlıklı ve mutlu ilişki yaşanıyor dediğim gibi ne zaman alttan alsam sevsem verici olsam zarar gördüm.
Soran+1 yılHep böyle erkeklere köle gibi davranmak lazım. Mesela hiç iltifat etmemek hediye almamak ya da bi şey ısmarlamamak lazım. Hep istemek ve eksik kusurlarını söylemek ve trip atmak lazım. O zaman ben kıymetli oluyorum ve erkek hep saygılı olup benim gözüme girmeye çalışıyor.
Cevap sahibi+1 yılGel konusalim kanka bir kız özelden yazdı ama sen misin emin olamadım
Kelepceleyip kirbacliyacaksin
015 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım o da koştu zaten ama uğraşamam ben öyle triple. Erkek her zaman kıymetimi bilmeli. Ne o öyle ben sevince değersiz olacam sonra o beni kırdı diye susacam o iki laf hediye alacak sonra ben affedicem sonra yine bok gibi davranacak yoo öyle bi dünya. Bana bok gibi davrandığı değersizleştirdipğ an siler atarım.
Soran+1 yılYooo değilim aslında sakinim ama bana adilik yapılınca böyle sevgime şefkatime. Evet deliritoum. Başta uyarır ederim ama genelde erkekler ciddi almıyor tam olarak terk edip ağızlarına sıçmadan. Kadını duymuyor. Ondan sıçmak gerekiyor.
Soran+1 yılValla ben hep şunu gördüm. Erkeğe kıymet verdiğimde alttan aldığımda eksiklerini görmezden geldiğimde filan hep üzüldüm kırıldım değersiz oldum. Ne zaman aşağıladım sevmedim trip attım hep küsur buldum o zaman deli gibi aşık saygılı oldular çabaladılar.
Soran+1 yılNasıl aynı? Yok işte ben zaten onlar bozana kadar samimi davranıyorum onlar ne zamanki kabalaşıyor direk orada resti çekiyorum ama hepsi sonra gelip ne oldu ya diye yılışıyor yine.
Soran+1 yılEvet öyle ama uyum sağlarım
Bence aklını başına al o duruma düşme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılKamu spotu gibisiniz mk hak edene verin azicik da
00 Yorumla
+1 yılGenel öyle zatn
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKrallar mk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım