Cinsel Yaşam Düzenli ve mutlu bir seks hayatı olan kişiler hayatta daha mı başarılı olur sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Düzenli ve mutlu bir seks hayatı olan kişiler hayatta daha mı başarılı olur sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Düzenli seks hayatı olanlar şans oyunlarında bile şanslı 😎 milli piyango hep evlilere çıkıyor 😂 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Zikilen sizsiniz Birgün zikilmezseniz dengeniz düzeniniz bozuluyor mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl şikayet vakti Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Ne zaman Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Ya harbi senle evlenirsek kurmalı oyuncak gibi günlük kurmak mı gerekiyor seni Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorum hayatım Umarım düzenli ve mutlu bir seks hayatın vardır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bune hadsizlik üzerine kurulu bir laubalilik, hayatım nedir? Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Sözlere Bu kadar takılacağını bilseydim hayatım demez Aşkım bebeğim derdim sana Yorumla Soran +1 yıl tek mesele sözler değil sonrasında kurduklarından dolayı da bunları dedim Çok kötüsün Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Reelde takılmıyoruz sonuçta sanal dünya kasmana gerek yok bu kadar tatlım Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Pek sanmıyorum bu tür olupta çok başarısız gördum bence kişinin kendi ve azmiyle alakalı 0 0 Yorumla
Serhatakarsuuu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Hayatta başarılı olan mutlu huzurlu kişilerin seks hayatı düzenli ve güzel olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mutluluk hormonu salgılıyorsun piskolojik olarak rahat hissediyorsun ve seni daha sağlıklı yapıyor. Bence başarıya etkisi çok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet öyle denilebilir.Çünkü sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün hayatını etkiler. 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. bence evet o aklindan cikmis olur 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Başarıyı bilmem ama daha mutlu olurlar 🙃 0 0 Yorumla
hfhvjghhg Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu konuya de5ay getirebiliriz aslinda 0 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Dene ve sonuçları paylaş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl erken boşalmakdan seks hayatım bitecek nerdeyse eşimle bi türlü çözümünü bulamadım 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kesinlikle daha başarılı olur. 0 0 Yorumla
Papatyahayalleri10 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl E tabiki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gerekçen ne Yorumla Papatyahayalleri10 +1 yıl Gerçekten öyledir Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl kesinlikle evettt 0 4 Yorumla Soran +1 yıl gerekçen ne peki Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl gerekçe ye gerek var mi Yorumla Soran +1 yıl bu soruda evet Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl rahat bir kafa sakin bir vücut sağlar bence Yorumla
Bukern Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Bence evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gerekçen ne peki Yorumla Bukern +1 yıl Karnı aç insan mutlu olur mu doğru düzgün çalışıp birşeyler başarabilir mi? Teoride mümkün ama oran %5 falandır. Aynı şekilde cinsel anlamda da ihtiyacını gideremeyen insan sürekli onun eksikliğiyle çok sağlıklı çalışamaz mutlu olamaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hem mutlu hem başarılı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl gerekçen ne Cevap sahibi +1 yıl Tabiki annemden biliyorum Soran +1 yıl ne saçmalıyosun?
psikologunuz_dogn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Daha motive olunyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl bir motive veriyor mesela Yorumla psikologunuz_dogn +1 yıl burada desem silinir ceza yemek istemiyorum tkp. et istersn Yorumla
Fatih_0319 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. seks en önemlisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Düzenli seks hayatı olanlar şans oyunlarında bile şanslı 😎 milli piyango hep evlilere çıkıyor 😂
Zikilen sizsiniz Birgün zikilmezseniz dengeniz düzeniniz bozuluyor mu
şikayet vakti
Ne zaman
Ya harbi senle evlenirsek kurmalı oyuncak gibi günlük kurmak mı gerekiyor seni
Kesinlikle katılıyorum hayatım Umarım düzenli ve mutlu bir seks hayatın vardır
bune hadsizlik üzerine kurulu bir laubalilik, hayatım nedir?
Sözlere Bu kadar takılacağını bilseydim hayatım demez Aşkım bebeğim derdim sana
tek mesele sözler değil sonrasında kurduklarından dolayı da bunları dedim Çok kötüsün
Reelde takılmıyoruz sonuçta sanal dünya kasmana gerek yok bu kadar tatlım
Pek sanmıyorum bu tür olupta çok başarısız gördum bence kişinin kendi ve azmiyle alakalı
Hayatta başarılı olan mutlu huzurlu kişilerin seks hayatı düzenli ve güzel olur
Mutluluk hormonu salgılıyorsun piskolojik olarak rahat hissediyorsun ve seni daha sağlıklı yapıyor. Bence başarıya etkisi çok.
Evet öyle denilebilir.
Çünkü sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün hayatını etkiler.
bence evet o aklindan cikmis olur
Başarıyı bilmem ama daha mutlu olurlar 🙃
Bu konuya de5ay getirebiliriz aslinda
Dene ve sonuçları paylaş
erken boşalmakdan seks hayatım bitecek nerdeyse eşimle bi türlü çözümünü bulamadım
kesinlikle daha başarılı olur.
E tabiki
gerekçen ne
Gerçekten öyledir
kesinlikle evettt
gerekçen ne peki
gerekçe ye gerek var mi
bu soruda evet
rahat bir kafa sakin bir vücut sağlar bence
Bence evet
gerekçen ne peki
Karnı aç insan mutlu olur mu doğru düzgün çalışıp birşeyler başarabilir mi? Teoride mümkün ama oran %5 falandır. Aynı şekilde cinsel anlamda da ihtiyacını gideremeyen insan sürekli onun eksikliğiyle çok sağlıklı çalışamaz mutlu olamaz
Evet
Hem mutlu hem başarılı
gerekçen ne
Tabiki annemden biliyorum
ne saçmalıyosun?
Daha motive olunyor
nasıl bir motive veriyor mesela
burada desem silinir ceza yemek istemiyorum tkp. et istersn
seks en önemlisi
Kesinlikle