Kullanmak diyeceğiniz düşünüyorum ama bu da erkeklerin çoğunun istediği bişey. Sevgililer el ele tutuşmuyolar sadece. Her şeyi yasiyolar o yüzden onun isteği topluma göre normal mi?
Asıl olay şu :
Arkadaşlar cinsel anlamda hiç deneyimim yok biriyle tanıştım sosyal medyada evlilik sayfasında.. biz onunla müstehcen konulardan da konuştuk goguslerimj görüntülü konuşup göstermiştim boşalmştı o da.. libisomuz yüksek o da ilan paylaştı bende paylaştım Instagram evlilik sayfasında onunkini de okudum mesela. Ciddi düşünüyor benimle.. ben sevgili hayatı istemiyorum yaşayamam dedim ona. O da tamam demişti ama ilk 3. buluşmada en azndan öpmek isterim demişti simdi ise
beni bugün düşündün mü nasıl hayal ettin dedim - yorgundum bugün o srada koynuna yattgmi hayal ettim- dedi bende ne güzel dedim ama gerçekte yapamayacağız ki dedi
bende çıplak değiliz ya yaparız dedim eve gitmeyi kabul etmezsin nasıl yapcaz dedi
Bende parkta sahilde otururuz yaparsn dedim. -Bebegim parkta falan nasıl yapcaz bunu çimenlere uzanıp mi kaldı ki benim dediğim şeyi halka açık yerde yaparsak hoş olmaz. Dedi (ben türk filmlerindeki romantik anlar gibi hayal etmiştim )Bana evde yatakta sarılır uyuruz dedi. Bende sadece sarilacagimiza emin misin dedim. Sen beni yatakta kıvrımlarimı görünce dokunmak isteyeceksin nefsin isteyecek bu ileri gidecek. Biliyoruz ikimizde dedim tamam yapmayız yine. Dedi bende doğru değil mi ama dediklerim dedim Yapmayız olur biter dedim. Dedi. Şimdi de devam ediyoruz konuşmaya. Üçünün sevişmeye kadar gideceğini oda bence biliyor ama bunu bana teklif etti. Ki ben sevgili hayatı istemiyorum demiştim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer