Cinsel Yaşam Seks sırasında idrarınız gelince ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Biz ara veriyoruz ama zevki de kaçıyor Güncellemeler+1 yıl Kadinlarin geliyo olm ya Güncellemeler+1 yıl Olm başlamadan yapiyorum yine geliyo Seks sırasında idrarınız gelince ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Üzerine yapacak halimiz yok lavaboya gidiyoruz :D 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben şimdiye kadar böyle bir durum yaşamadım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. wc ye gidiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kutu içecek genelde oluyor yanımızda oraya yapıyoruz yoksa WC ama kutulara yapmak güzel oluyor geçen ikimiz yaptık siseye gülme kahkaha eşliğinde çok keyifliydi bı de Challenge yapıyoruz kim dışına bir damla bile pislemeyecek 0 0 Yorumla
kеdicik Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 87% +1 yıl Seksten önce ne varsa yapıp temizleyip öyle başlarım daha iyi bölünmeden. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bugüne kadar hiç gelmedi.. gelirse mola verip sonrasında devam ederdim 0 0 Yorumla
tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Zevki kaciyosa tuvalete gider ve yaparken de sevisin.. bunu da biz mi soylicez. d 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Ben seviyorum idrarımın gelmesini devam ediyorum ayrı bir tadı oluyor 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayyy çok üzür dilerimm benim çişim geldi aşkım dur gelcem slsksk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnternette birbirinin ağzına iseyenlerde var ams bence sekste beklemeyip tuvalete gidilmeli 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Yarıda kesmem şahsen 😉 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hıc ara vermeye gerek yok sal gıtsın 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aslında idrar değil zevk anında oluşuyor 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. gelmiyor 😀 0 0 Yorumla
Fatih_0319 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Yapıp gel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Üzerine yapacak halimiz yok lavaboya gidiyoruz :D
Ben şimdiye kadar böyle bir durum yaşamadım
wc ye gidiyorum
Kutu içecek genelde oluyor yanımızda oraya yapıyoruz yoksa WC ama kutulara yapmak güzel oluyor geçen ikimiz yaptık siseye gülme kahkaha eşliğinde çok keyifliydi bı de Challenge yapıyoruz kim dışına bir damla bile pislemeyecek
Seksten önce ne varsa yapıp temizleyip öyle başlarım daha iyi bölünmeden.
Bugüne kadar hiç gelmedi.. gelirse mola verip sonrasında devam ederdim
Zevki kaciyosa tuvalete gider ve yaparken de sevisin.. bunu da biz mi soylicez. d
Ben seviyorum idrarımın gelmesini devam ediyorum ayrı bir tadı oluyor 😅
Ayyy çok üzür dilerimm benim çişim geldi aşkım dur gelcem slsksk
İnternette birbirinin ağzına iseyenlerde var ams bence sekste beklemeyip tuvalete gidilmeli
Acil çık acil çık işemem lazım :D
Yarıda kesmem şahsen 😉
Hıc ara vermeye gerek yok sal gıtsın
Aslında idrar değil zevk anında oluşuyor
Üstüne işiyorum
Seks sırasında idrar ihtiyacı gelmez.
seks sırasında idararınız mı geliyor... ilginç
Tutarım o da ayrı bir zevk 😊
içimize işiyoruz :D
suratıma otur işe derim ben
Lavoboya giderim napcam 😂
gelmiyor 😀