Bendede benzer bir problem vardı. Kendime güvenimi gereksiz kaybettiğimi çoğu kişininn bu durmu takmadığını tam tersi sempatik ve hoş bulduğunu deneyimledim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tam olarak neyden korkuyorsun aci vs olur diye mi stres yapma kendini cok sıkma on sevismeyi uzun tutun islanirsan rahat icine girer. Kararma yeni mi başladı peki yoksa uzun zamandır mı var. Killarini jiletle mi alıyorsun ya da sicak agda ile mi alıyorsun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uzun zamandır var öyle çok değil kaskara değil ama kararma var jiletle alıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bendede benzer bir problem vardı. Kendime güvenimi gereksiz kaybettiğimi çoğu kişininn bu durmu takmadığını tam tersi sempatik ve hoş bulduğunu deneyimledim
Tam olarak neyden korkuyorsun aci vs olur diye mi stres yapma kendini cok sıkma on sevismeyi uzun tutun islanirsan rahat icine girer. Kararma yeni mi başladı peki yoksa uzun zamandır mı var. Killarini jiletle mi alıyorsun ya da sicak agda ile mi alıyorsun
Uzun zamandır var öyle çok değil kaskara değil ama kararma var jiletle alıyorum
Vaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Olur
tamam
Korkma bmyle yaparsan vajinusmusa dönüşeblr eşimde öyleydi ama saçma olduğunu anladı 👍
Genital bölgeden çok daha önemlisi fizik vücut hatları işte beyaz ipeksi ten ideal ölçüde memeler kalça bunlar iyiyse vajina önemli değil o kadar
Buğday tenliyim
Vücut hatları kalça meme daha önemli vajinadan takma kafana
kararmayı boş ver sorun olmazda şekil bozukluğu derken dudaklarımı var
İç dudak
Hmm çokmu var
Çok değil ama bilmiyorum sevmiyorum şeklini
Eşin takıntılıysa bazı şeyleri yapmaz bende öyleyim yani kendimden biliyorum birazda gördüm yani farklı farklı ama
Yapmaz ne
İşte nasıl diyim şimdi sana onları ayıp olur
Tamms
Gizli olmasan diyecektim ya da ben açayım yazarsan oradan söylim sana istersen tabi
Yaşın kaç
Gormeden yorum yapmak zor gönder cidden tavsiye veririm
Eşin tecrubeluyse korkma
takmiyorsun seksini yapiyorsun 😉
Abartılacak bir şey değil korkma
Büyütmeyin böyle şeyleri
takılma boyle seylere
Şekil bozukluğu derken? Dudaklar dışta mı?
Bunu konustun mı
Hayır
Bi konus istersen süpriz olmasın ona
Konuşamam ki
Sekil bozukluğu ne
Şeklini beğenmiyorum
Neden öyle dedin
Beğenmiyorum işte
Neden yahu neyi var
Yavastan on sevisme ile hazırla kendini
Nasıl şekil bozukluğu
Korkma doğal ve rahat ol knk