- 6 aylık henüz ismini koyamadığımiz ilişkimiz olan bi flortum bana tanıdığım popüler kızsın dedi. Bide bana ısimsiz hediye gelince kıskandığını sezdim. Yani biraz ısrarla sordu sana kim niye hediye gönderiyorlar diye. ayrıca bana bi ilgi veriyor bi vermiyor. Bana karşı birsey hissediyor musun diye sordum cevap vermedi. Aramızda yüzeysel bir cinsellik geçti. Davranışları da bi çok ilgili bi değil. Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cinselliği bir süreliğine bitir bak bakalım hareket tavırlarına
Tam anlamıyla cinsel ilişkiye girmedik ama baya yakinlastik.
Ayrıca o da beni kızlarla kıskandırmaya çalışıyor
Tamam bir süre öpü*smeyi bile bırak
Nasıl bir tavır alırsa ne düşünmeliyim peki
Eğer soğuk yaparsa seninle ilgilenmeyip terslerse anında uzaklaş ve kendi yoluna bak.
İste onu şu an da yapıyor bi çok ilgili bi değil. Benimle konuşmanın ona iyi geldiğini söyledi. Hatta kendisiyle ilgili dert ettiği şeyi bile anlattı, seni yakın gördüğüm için anlatıyorum dedi.
Bence o seni sevmiyor
Peki bu durumlar nedir
Cinsellik yaşamak istemiyorum dediğinde anlarsın neler hissettiğini
Ben daha önceden kimseyle böyle ileri gitmediğimi söyledim. Buluştuğumuz da zorluyor fazlası olmasi için ama birleşmeye asla izin vermemeye çalışıyorum.
Niyetini merak ediyorsun o zaman daha net anlamış olursun ha her ilişki de cinsellik istenilecektir
Ama sorun şu ki bana karşı duygu hissediyor musun diye sordum cevap vermedi. Bana bir de bazı özel durumlarını anlattı bunları sana yakın gördüğüm için anlatıyorum dedi. Benim onunla ilgilenmemin iyi geldiğini söyledi. Geçen doğum günümdü. 6281816181 defa dedim doğum günüm diye kutlamadı. Hatta doğum günüme davet ettim cevap vermedi. Artık iyice zorladım bir kaç gün sonra buluşup kutlayacağıni söyledi
Duygusal bir şey olduğunu düşünmüyorum eğer boyle bir şeyi önemsiz olarak görüyorsa
İşte tam olarak cevap vermediği için muallakta kalıyorum. Bana hediye gelince ya da biri yazınca falan kıskandığını hissediyorum yanlış hissetmiyorsam tabi
Ama doğum günü atlanmaz bence tabi
ayartman gerekiyor konuş biraz
Ayartma derken hangi konudan, nasıl
cilve dekolteni filan goster
Ben cinsel obje olarak değil, duygusal olarak görmesini istiyorum ama
tamam işte ver demiyorumki goster diyorum 😉
Ama aramızda öpüşme, okşama, yalama, sürtünme gibi durumlar geçti. Sadece birleşme olmadı, bi birleşmeye izin vermedim
oo hersey olmuş sal gitsin o zaman daha ne yapacaksin
Duygusal bir şey olmaz diyosun yani
herseyi yapmis birsey olmamis daha ne olacak canim
Yaklaşımı nasıl
İşle veya gündelik şeyler ile ilgili çok mesajlasiyoruz, bazen tek tük mesajlaşıyoruz. Canımli cicimli muhabbetler var. Birbirimize video falan atıyoruz, bazen bana cevap vermiyor. Ben duygusal bi muhabbet açtığımda konuyu değiştiriyor
Çekim tutku var mı
Cinsel çekim çok fazla var ama ben bu konuda belli etmemeye çalışıyorum
O belli ediyor mu, ya bunu nasıl başarıyon taktik lazım bana
O belli edince ben direk duygusal yaklaşıyorum
Yüzeysel durum noldu bizde bu aşamadayız sana bişiler danıssam ilişki hakkında tkop edebilir misin
Birleşme dışında üzerimizde kıyafetler ile elleme, okşama, öpüşme ve yalama oldu
Yalama okşama iddialı olmus direk temas oldu mu
Bizde de benzeri gibi ama nasıl desem
Dediğim gibi birleşme dışında bunlar oldu. Artı Bir de sürtündü
Danısmak istediklerim var lütfen yazabilir misin
...