- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen aşık olduğum kadınla seks yaparım sadece ama her insanın tabi ki de düşünceleri farklıdır. Sekste yaş farkının önemi, kişisel tercihlere ve toplumsal normlara bağlı olarak değişir. Bazı insanlar için yaş farkı önemli olabilirken, bazıları için ise önemsiz olabilir. İnsanlar cinsel ilişkilerde ve ilişkilerde farklı tercihler ve değerler taşıyabilirler. Bazı insanlar, partnerleriyle aynı yaşta olmayı tercih ederler. Yaşa dayalı bir ortaklık, benzer deneyimleri, ilgi alanlarını ve hayat aşamalarını paylaşmayı kolaylaştırabilir. Öte yandan, bazı insanlar yaş farkını önemsemezler veya yaş farkını avantaj olarak görürler. Yaş farkı, ilişkiye farklı bir perspektif, deneyim ve olgunluk getirebilir. Ancak, yaş farkı önemli bir konu haline gelebilir. Özellikle bir tarafın diğerinden daha genç veya daha yaşlı olduğu durumlarda, güç dengesi, deneyim farkı veya yaşam hedefleri gibi konular gündeme gelebilir. Ayrıca, bazı toplumlarda, büyük yaş farkıyla ilişkiler toplumsal normlara uymayabilir veya eleştirilere maruz kalabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılönce bir kendi fikrinizi açıklama yapsaydınız daha iyi olurdu zira! Yaş 19 ama soru 39'luk hiç bir deneyim olmadan böyle alakasız bir soru (sizin için) oldukça saçma bunu ülke genelinde artık dava haline getiren toplumda bu soru gereksiz ve yersiz!!!
15 yaşında gelin olanları yargılarken toplum olarak, tutup cinsellikte yaş farkı küfür gibi geldi bana!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki önemserim arada biraz fark olması gerekiyor bence benden biraz büyük olması gerekiyor genel olarak yakınlık ya da bir çekim hissetmeyeceğim birisiyle zaten bir birliktelik yaşamadım ama genel olarak birliktelik yaşamak istediğim insanlar hep benden yaşça büyüktü ve ben bundan asla pişmanlık duymadım herkese verebileceğim tek tavsiye de şudur zaten eğer ki ilişki yaşayacaksınız özellikle kızlara diyorum kendimizden birkaç yaş büyük bir erkek ile bir şeyler yaşayın
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tâbiki önemli 29 yaşında ki biri kalkıp 50 yaşındaki biriyle birlikte olabilir mi? Veya 30 yaşındaki biri 20 yasındaki ile beraber olabilir mi?
25 Yorumla- +1 yıl
Neler oluyo neler valla 😂
- +1 yıl
@27esmerim aferin böyle devam
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Küçük ve büyüklük çizgilerim var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizin şu saçma sapan kriterlerinize yok yaşı bu kadar olmalı bu şekilde olmalı yok tipi böyle olmalı bu olmalı şu olmalı Bi tanesi de şunu düşünmüyor 10 yıldır gündemde olan bi konu binlerce yıldır kimsenin sorgulamadığı bir durumu şimdikiler tek akıllı onlar biliyormuş hiç mi bişey öğrenmediniz benim peygamberim kendinden 25 yaşında eşi 40 yaşındaydı
Allah insanları cennetde kadını 18 erkeği 33 yaşında olacak şekilde bırakacak siz onlardan çok mu iyi biliyorsunuz da kriter koyuyorsunuz her şeyi geçin de yanınıza yakışanı seçin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunu sevgilim de piskolojik sorun olarak yasadi. Cunku ben 25 yasinda o 34 yasinda 2 mizde ogretmeniz ve yas farkini ogrenince sevgilim benden uzak durmaya calisti ancak aşik oldugumuz icin yapamadi. Yaklasik 1 sene oldu ve sorun olmaktan kalkti. Aktif bir seks hayatimiz var.
54 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Guesstt dimi biz hep lolita kalalim sizin icin:)
- +1 yıl
Alan razı veren razı hesabi 😄 gerisinin ne önemi var
Gizli Üye(25-29)+1 yılben hep derdimm, benden max 4-5 yas buyuk olabilir ama kucuk olmasin..
Şu an sevdigim adam benden tam 10 yas buyukk. onu okadar cok seviyorumki eger bir gun onunla evlenmeye sansim olursa vallaha yasa bakmam evlenirim onunlaa.
ama maaelesef Şu an evli :( onu tanidigimda konusmaya basladigimda evli oldugunubilmiyordumm sorunda burdaaa unutamiyorumm onuu
10 Yorumla28 yaşındayken 20 yaşında bi kızla takılmıştım
bir de benden 8 yaş büyük biriyle takılmıştım.
genç olanın muamelesi çok daha iyiydi 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece seks içinse, reşit olması yeterli. İlişki için genç yaşlarda 7-8 yaş farkı (23-30 gibi), 40 yaşından sonra da en fazla 10-15 yaş fark olabilir (32-45 gibi)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi yaşımdan max 6 yaşa kadar üste çıkabilirim sanırım ama görünüm ve fiziksel özellikler de önemli.
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBide kendimden 3 yaşın altına inersem kötü ve sapıkça hissederim
- +1 yıl
Kesinlikle
Ben hep genç kızlardan hoşlandım. Anlık olarak gelişen ilişkilide olgun bir kadınla oldum o da istisna.
00 Yorumla
+1 yılcinsellik için yok kendimden çok büyük ya da çok küçük olabilir ama ilişki için maks 5 yaş küçük olabilir, büyük olmasını istemem :D
00 Yorumla
+1 yılEvet önemserim. Örneğin 55 yaşındaki biriyle 25 yaşındaki birinin seks yapması bende hiç etik durmaz, yaş farkının minimal seviyede olması gerekir
00 YorumlaEvet benden en fazla 10 yaş büyük olabilir 5-6 yaş ideal benim için
10 Yorumlabenden büyük erklerle konuşmuyorum ne seksi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 35 yaşındayım 30 yaş altını düşünmem bana sapıkça geliyor
10 YorumlaOnemsemem. Eytli olur ev hanimi olur universiteli olur. No problemo. Karşılıklı hoşlaşma varsa tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki de seks yapacak olan biri 18yaşından büyğk olmalı ve pişmanlık duymamalı kesinlikle ve gerçekten uzun ilişkisiyle ve gerçekten sevdiği insanla yaşamalı diyorum
70 Yorumla
+1 yılYaş takıntım yok yeter ki güzel ve bakımlı olsun 😎
00 Yorumla
+1 yılBelli bir nebze elbette ne çok büyük ne de çok küçük olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli tabikide benden maks 10 yaş büyük veya küçük olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi tecrübem olmasınhep kendi yaşıtlarımla takıldım hiç benden 10 yaş biriyle olmadı
00 Yorumla
+1 yılBenim için kadının 30-40 yaş arasında olması evli olması daha iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen oldugumdan daha kucuk gösteriyorum benim ıcın sorun yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılYok seksi geliyorsa hayir demek 12 yas buyuk sevgilimde oldu kucukte oldu tahrik etmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnemserim. Yaşça benden bariz şekilde küçük olan kızlar ilgimi çeker. Olgun kadınları hep itici buldum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden küçük olması sorun büyük olmalı onunda bir sınırı var...
10 Yorumla
+1 yılfiziği ve çekiciliği iyiyse ve aramızda bir elektrik alışverişi , göz teması ve konuşma, yazışma olmuşsa yaş maş hiç önemli değil küçüğüm diye hiç üzülmeyin sjsjs :d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet önemli zaten hayatımdaki ciddi düşündüğüm insandan başkasıyla yaşamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikide genellikle olgun kişilerle olmak daha güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılalt sınırda ve üst sınırda önemli olan beğeni arzu, şeffaflık
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir zaman olmadı ama benden büyük olamaz çok küçük olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sekste yaş sorun değil benim için zevk önemli
00 Yorumlaçok küçük olmamak kaydıyla ve 45ten fazla olmamak kaydıyla olur herkes 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn fazla 10 yaş büyük... 1 yas küçük bile olmasin.
42 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE tabi canim belli bir yaştan sonrası olmaz
41 Yorumla- +1 yıl
Hangi yaştan mesela
+1 yıl18 yas ustu beceriyorum herkesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Sadece sexs içinse Hayır uzun vade için evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç önemli değil 23 yukarı olduktan sonra
00 Yorumla
+1 yılEvet genç olmalı ateşli kıpır kıpır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılaslaaa yok uyuym olsun yeter
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl45 e kadar yolu var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Evet 25 yaş ve üzeri tercihim
00 Yorumla
+1 yılHayır çekim önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılyaşıtlarım ilgimi cekmiyo
00 Yorumla Kendimden büyük olmasını tercih ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. 25 ve üzeri tecrübelidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Yok ama yasal yaş sınırları dahilinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılEh yani bazı sınırlar olabilir bu konuda
00 Yorumla
+1 yılTabi 18 yaş altı olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik olmaması sınırım
00 Yorumla Foto ile sorunun alakasını çözemedim🤔
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim. İçin yaş önemli
00 Yorumla Alt sınır 25
Üst sınır 4500 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence yetişkin olması önemli
00 Yorumla 10 yaş küçük, 5 yaş büyük
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Belli bir sonırım var alt ve üst sınır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok yapıştırır geçerim😁
00 Yorumla belli yaş farkına kadar sınırım yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılbelli bir sınırı olmalı tabiki
00 Yorumla Belli bi yass olmaz sanki
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat