Psikolojik durumumun cok iyi olmadığı bi dönemde iliski yasadim. Su an çok pişmanım napicagimi bilmiyorum. Evlenmekten biriyle tanışmaktan korkuyorum, beni yargılayacakmis gibi geliyor napabilirim sizce bu kadar önemli mi bu? Kendi kafamda mi büyütüyorum? Aklımdan çıkmıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili genç kardeşim benim yazdığım bu yazıyı aynen hayatında uygula bir defa ölüme çare yoktur işin ucunda ölüm yok ya yaşanmış bitmiş gitmiş pişmanım falanda deme demek o zaman öyle olması gerekiyormuş şimdi sana naciz hane tavsiyem şudur şayet yeni bir aşka yelken açarsan ve işte bu adam adam gibi bir adam dersen onu geçmişine asla ortak etme ve özelini geçmişinde yaşadığın şeyleri asla anlatma bu hatadır zaten biliyorsun eğitim seviyesi düşük bir ülkede yaşıyoruz ve eğitim seviyesi düşük toplumlarda bayanın geçmişi sıkıntılı bir durumdur her kim olursa olsun geçmişi gizleyeceksin çünkü geçmiş seni ilgilendirir ama geçmişi gizlerken ustaca davranacaksın her kim kimler ile olduysan bunlar ile ortak arkadaş sosyal medya mail tel her türlü kanaldan engelleyeceksin hatta sosyal medyanı dahi sıfırlayacaksın abi beni kimse aramaz sormaz deme bak erkek milleti on yol geçse ve senin evli olduğunu bilse bile eskiye itafen bir yazı yazar mesaj atar işin içinden çıkamazsın eşin görürse bu yüzden geçmişi iyi sakla ve biri ile iş ciddiye binerse diktir sakın vijdan yaparım onu kandıramam deme kim bilir o senden önce kaç bayan ile olmuş olacak sonuçta banada geri kafalı bir abisin deme ben yıllardır bakire olmayan eşim ile evliyim ve severek evlendim abi sorun yaşadınızmı dersen yaşadık ama bakire olmadığı için değil kesinlikle tel ve sosyal medyasını değiştirmedi ve eskisi onunla iletişim kurmak istedi bana söylediği halde büyük sorun oldu o yüzden geçmiş ile ilgili herşeyi yok et aslada dürüst olma dürüst olursan sıkıntı yaşarsın aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama özel yazışmıyorum ben burada yazarım kendine iyi bak abicim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirincisi bekar etle evlenmenin ne alakası var
İkincisi b*k mu var bu yaşta erkenden evleniyorsun
Üçüncüsü seksten neden pişman olur ki bir kadın02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmiyorum su an. İlerisi icin korkuyorum. Ayrıca seks kötü bi sey pismanim demedim. bu bakire takıntısı olup kötü konuşan insanlar beni korkutuyor
- +1 yıl
Salla sen o malları. Çok gerekirse diktirir geçer gidersin. Aklın varsa 30larından önce evlenme yaşa hayatını ve cinselliği doya doya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılE bende değilim nolmuş bunu dert etmeyen biriyle evlenirsin sende?
Karşına çıkacak erkek çok mu temiz olacak sanıyorsun?
Biraz kendinize değer verin ya biraz bu kafalardan çıkın abicim geliştirin ya birazcık kendinizi Seni sırf bu yüzden terk edecek adam seni zaten sevmemiştir üstelik hem kendisi yapıp hem de seni bu yüzden terk ediyorsa ondan direk kaç zaten iki yüzlü bir pisliğin tekidir
Oh erkeklere gelince Elinin degmedi kız kalmasın ama kıza gelince namuslu olsun yok ya nasıl bir erkeksen öyle bir kız gelecek sana
yapacak bir şey yok erkekler buna kendilerini alıştırsa iyi ederler
Benim sevgilim bakir değildi Ben de bakire değildim ikimizde birbirimizin yaşantısını biliyoruz ve evlilik teklif edecek iki ay sonra yani konuşup anlaşılabilir şeyler bunlar23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen canım bulursun devam et😅 İki yüzlü seni
Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Takma kafana evleneceğin erkek de bakirim dese bile büyük ihtimalle yalandır. Ya da doğru söyler bakir olmadığını söyler. Zaten öyle birinin bakire kız isteme hakkı yok bence. Ben bakire olmayan biriyle evlenirim kendim balir olsam bile. Namus falan bunlar bekaretle olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi yargılamasını korktuğunuz kişilerle evlenmeyin hanımlar. Beden senin bedenin. Niye gözünün üstünde kaş var diye mi yargılayacak? Niye bakire değilsin diye mi yargılayacak? Ee erkekler de seks yapıyorlar ama onlara soran olmuyor? Rahat olun. Sevin, sevilin, sevişin. Kimseye hesap vermeyin
10 Yorumla
+1 yılBekaret kişinin kendi tercihidir, korur ya da istediği zaman vazgeçer. Sana ait olan birşeyi nasıl kullandığın sadece seni ilgilendirir. İnsanların senin hakkında ne dusuneceklerine kaptirma kendini. Hayatı yaşa, iskalama
10 YorumlaKafanda büyütmüşsün. Yaşadığın hiçbir şey için pişman olma o zamanki sen böyle yapmayı tercih etmiş irdeleme.
22 Yorumla
Soran+1 yılSonraki hayatimi etkiliyor bu ama, nasıl insanların hayatıma gireceğini ne tepki verebileceklerini bilmiyorum.
- +1 yıl
Sonraki hayatını geçmişin değil geçmişinden ders almış yeni sen etkiliyor, kontrolünü bırakma. Hayatına giren kişiyle geçmiş ilişkilerinizi konuşun ki sonra ortaya çıkınca değişmesin. Yargılarsa yol verirsin kendini suçlu hissedeceğin bir durum yok ortada. Başkasının yargısıyla kendini yargılama kendi elinden tutuver. İnsanlar sevişir.
+1 yılBu gidişle bakire kalmicak zaten dert etme :) konuşursun sıkıntı olmaz. Lakin her erkek düzgün değil
10 YorumlaHerkesin böyle olabilir karşındaki kişi Dr muhtemelen böyle olacak insanlık hali
10 YorumlaYaşınız kaç yaşadığın şehir neresi ortamın nasıl yani bunların hepsi etken
00 Yorumlaseni olduğun gibi kabul eden biriyle evlenirsin sen de, ya da sana bunu sormayanla
00 YorumlaMaalesef yaptıysan artık bunu düşünmenin bir anlamı yok geçti 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilim diktirmişti. Sen de diktir kurtul bu sorundan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıloda bakir miki seni yargilayacak canm
10 Yorumla
+1 yılDert edecek bir durum yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sozlemssi yap öyle evlen
00 Yorumla
+1 yılDürüstlük ve samimiyet daha önemli
00 YorumlaKimisi için çok önemli kimisi için önemsiz
00 Yorumlasen kendine dert edinmek için yer arıyosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Fazla büyütüyorsun kafanda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenme aile kurumunu kirletme zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin
Cevap sahibi+1 yılSen dimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni seven öylede kabul eder
00 YorumlaKendi kafanda büyütüyorsun
00 YorumlaSaçma bence özgüvenini topla böyle düşünmemelsiin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünmüyordum zaten, hayatıma birisi girdi ve çok ağır konuştu bu konuda. O zamandan beri böyle hissediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar büyütme
00 Yorumla
+1 yılOnu yaparken dusuncektin
00 Yorumla
+1 yılşu an neydef korkuyorsun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiktir paran varsa
00 Yorumla
+1 yılNasıl bozuldu knk
00 Yorumla