Ayrıldıktan sonra bir sürü iğrençlik yapan erkek neden böyledir?

Ayrıldıktan sonra biirr sürü karı kızla uygulamadan bulup instagramdan takipleşen sevgili gibi aşmım canım karımlı konusan ve cinsellik konusup sanal seks yapan şerefsiz bana 1 hafta önce beni özlediğini bin kere geriye dönse yine beni sececeğini affedilecek tek bir noktası olmadıgını her seyi acı cektirmek ve inat ugruna yaptıgını söylüyor tbi benim o mesajlrındam konusmalarından haberimin olmadıgını sanıyor çünkü hesabının bende olduğunu bilmiyor. 1 bucuk yıllık ilişkimiz vardı ciddiydi benimle cinsellik olmadı ileri gitmedik ama uzunnsaatler süren yakınlaşmalarımız sevişmelerimiz oluyordu ancak şim kızlarla konsuuyor annemle tanıstırayım diypr ya da yanlarına gitmek şstiyor aşık oldugunu söylüyor onlara birine 10 güm sonra tekrar yazmış mesela kızlardan sensiz 11 gün oldu konusmayalı seninle konusmayı özledim seninle gülmeyi sensiz yapamıyorum ben sana çok yogun duygular besliyorım dayanamıyorum diye uzun uzun yzmıs kız yüz vermeyince baskasıyla su an aşkımlı konsuuyor amacı ne neden bana o mesajı attı bir sürü kızla konusuyor zaten s

Ayrıldıktan sonra bir sürü iğrençlik yapan erkek neden böyledir?