Selam tatilde bi çocukla tanıştım. Çocuk eğitim meslek aile olarak bi de tip benden düşük. Ama tipi iyi temiz efendi kültürlü yine. İşte çocuk bana sarktı takıldık flört ettik ama çocukta sertleşme problemi olduğu için ben böyle bi soğudum bi de böyle bi ne istediği belli değil gibi. Başbaşayken Abaza milletin içinde mesafeli filan. Ciddi değil sanki tek derdi seks ondan görüşmeyin bence.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani hata sende tatilde neden Turkle takiliyorsunki ben sadece yabancilarla takiliyorum performanslari da cok iyi
Abi yabancı yoktu çünkü.
Ssn ciddi ilişki mi istemis oluyorsun saydığın kriterlere bakınca!
Dalgamı geçiyorsun yazık
Kimle?
sekste iyi değilmiş neden silmiyorsun daha?
Sildim işte
Görüşmem daha zaten bugün baya çalıştı arayı yapmak için ama yüz vermedim.
Aman aman görüşme. Hala kararsız gibisin de. Bence çocuktan hoşpanmıyorsun. Seks için birlikteydin. E adamın yatak performansı da yok. Uza direkt. Engelle ya da zaten cok tanımıyorsundur
Aynen silip engelledim her yerden.
Yok aynen hoşlanmadım ya öyle duygu yok aramızda sadece kibar ve cömertti ondan bi yükseldim ama sonra baktım penis yok.
Ahh ne bileceksin kii. Kaç cm di?
Kısaydı çok ya zaten sertleşöedi ondan anlamadım. Bi ara sertleşti ama onda da ne bileyim çok değildi yani bence.
Valla evlenmeden sebişmeyenler şaka gibi. Düşünsene bunla evlensen fos.
Herif içine giremez asla rezillik gerçi sonradan düzeliyor ilaçla filan ama yine de kötü.
Off çok kötü bir durum ya. Hele senin o yatakta ki halini düsünemiyorum bile giremeyince içine. Kesin vakit kaybı diye düşunmussundur
Yooo ben seks istemiyordum zaten sadece sarılıp öpüşmek istiyordum o seks istiyordu ısrarla ama çok saçma düşünsene daha penisi yok seks istiyor. Ben de bozmadım daha şu oenisine bak ne diyorsun demedim. O işte vücuduma masaj yaptı yaladı etti öptü filan mastürbasyon yaptı boşaldı sonra benim boşalmama yardım etti öyle.
T*kip isteği atsana bana şu an
Sormam gereken birkac tane sey var burdan yorumunu kaldirirlar simdi açık konustuk )
Ki çok haklisın. Penisin yoksa keske sana bu kötü twcrubeyi yasatmasaydı
Abi diyorum ya benim derdim seks değildi. seks olsa gıcık olurum da zaten ben istemiyordum seks o zorladı ama ona rağmen penisi yoktu malın.
anladım anladım. t*kip isteği at dm den devam edelim )
sen istemiyorken ısrar edince bir şey var sandın tabi beklenti olusturdu
bekliyorum )
ahh bekledim gelmedin...
Zuhahaha şu üslubu daha geçen hafta gördüm.
Bi adım at
Ne gibi
O sorun neden peki sıkıntı
Bilmem dün sormadım o da böyle bi açıklama gereği duymadı böyle yok sayıp öpüşmeye filan devam ettik zaten ben seks yapmak istemiyordum.
Ama normalde erkekler hemen açıklar ay yorgunum ay pardon ay şöyle dilan bu çocuk hiç utanıp bi açıklama yapmadı o garibime gitti normalde erkekler baya utanır.
Tkop et istersen konusuruz detaylı durumu
Kalkamadi mi
Aynen ya ezik kaldıramadı mal dakikalarca mastürbasyon yaptı de öyle ancak.
Yalamadin mi?
Alkol var miydi
Alkol yoktu tabii ki yalamadım ne ezik çükü daha kalkmayan erkeğe oral yapayım be.
Kaldircan iste yavasca ama adam ilginc yani
Gordugu gibi kalkar bizimki
Oğlum adam deli gibi bana seks yapalım diye ısrar etti saatlerce öpüştük seviştik herifin çükğ kalkmadı normalde her erkek ben daha onları dokunmadan bana baktığında çükğ havalanıyor. Herif net hasta.
Ya da azdiramadin mi acep
Aptal mısın ya herif kudurdu bana kendi ben modelim bana azmayan erkek erkek değildir insanların hepsi deli gibi beğeniyor beni o konuda gram şüphem yok. Bu erkek bozuk.
Bir gorseydik modeli ya
Tatilde neredesin